Autizmus: rýchle porovnanie očkovaných s neočkovanými

27.08.2012 04:45

International Medical Council on Vaccination - 2.X.2010

 

       Pôvodný článok "Quick Compare"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo
.

 

       Rýchle porovnanie zdravia očkovaných detí so zdravím detí neočkovaných vo Vás môže vzbudiť ďalší záujem o tému očkovania. Ako meradlo používame výskyt autizmu.

 

Očkované deti Neočkované deti

Deti v USA celkovo

1 zo 100 detí má diagnostikovaný autizmus. (zdroj)

Amiši v okrese Lancaster, Pennsylvania, USA

1 zo 4.875 detí má diagnostikovaný autizmus. (zdroj)
Z celkovo 19.500 detí majú 4 autizmus, z toho jedno bolo vystavené vysokému množstvu ortuti z elektrárne. Zvyšné tri deti (vrátane jedného adoptovaného spomimo komunity Amišov) boli očkované.

 

Amiši na severovýchode štátu Ohio, USA

1 z 10.000 detí má diagnostikovaný autizmus. (zdroj)

 

Zdravotné stredisko Homefirst, sever štátu Illinois, USA

0 z 35.000 detí má diagnostikovaný autizmus. (zdroj)
Nejde tu len o absenciu autizmu. Táto vzorka 35.000 detí (z ktorých 90% nebolo nikdy očkovaných) vyniká aj inak. Výskyt astmy je tak nízky, že systémy veľkej zdravotnej poisťovne Blue Cross and Blue Shield (BCBS) to označili za "sporné". BCBS dokonca kontaktovala Homefirst s otázkou, ako je toto vôbec možné! Pacienti Homefirst sú tak zdraví, že jeden zákonodarca navrhol zákon, podľa ktorého mala byť vykonaná štúdia, ktorá by zistila, prečo sú tieto neočkované deti oveľa zdravšie než ich očkovaní rovesníci.

 

Prieskum očkovaní vs. neočkovaní v Kalifornii a Oregone

       Očkovaní chlapci mali o 155% vyššiu pravdepodobnosť neurologickej poruchy ako ADHD (porucha pozornosti a hyperaktivita) alebo autizmus oproti neočkovaným chlapcom. Prieskumu sa zúčastnilo vyše 9.000 chlapcov z Kalifornie a Oregonu. (zdroj)

 

Štúdie o autizme: žiadna spojitosť s očkovaním

       14 "štúdií" dospelo k záveru, že nijaká spojitosť medzi očkovaním a autizmom nejestvuje. Pozrite sa na to, kto vypracoval tieto štúdie. Dva dôkazy, že očkovanie spôsobuje autizmus, nájdete tu (Japonsko) a tu (Veľká Británia).

       Odhliadnuc od toho, viete, že účinnosť očkovania (tzn. že očkovanie funguje) nebola NIKDY dokázaná? Udávaným dôvodom, prečo nemôžu byť vykonané dvojito zaslepené, placebom kontrolované štúdie ako dôkaz účinnosti očkovania, je, že nie je etické nechať niekoho za účelom štúdie bez ochrany. Tento argument nedáva veľmi zmysel. Máme tu veľa ľudí, čo odmietajú všetky očkovania, a tí radi poslúžia ako kontrolná skupina.

       Ďalším výskumom, ktorý nebol nikdy vykonaný napriek neustálemu naliehaniu tých, čo spochybňujú bezpečnosť a účinnosť očkovania, je plnokrvná štúdia, porovnávajúca zdravie očkovaných a neočkovaných... Výsledky by boli zničujúce pre ciele farmaceutických mocipánov. Prosím, nepredpokladajte, že váš lekár pozná vakcíny a rozumie im. Staňte sa sami odborníkmi.

 

Vynikajúce zdravie neočkovaných detí

       Francúzska detská lekárka Dr. Françoise Berthoud dala dokopy ďalšie informácie, ktoré porovnávajú zdravie očkovaných a neočkovaných detí, v článku nazvanom "Vynikajúce zdravie neočkovaných detí".

 


Preklad a zverejnenie tohto článku zabrali prekladateľovi približne 1,5 hodiny čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.

 

Diskusia: Autizmus: rýchle porovnanie očkovaných s neočkovanými

Farma bussiness

Matej | 27.04.2014

A nezarobil by ten farma business viac keby sa vôbec neočkovalo? Podľa mňa hej. Predsa len jedna vakcína proti jednej chorobe je určite lacnejšia ako liečba a hospitalizácia pacienta, ktorý by na niektorú z tých chorôb ochorel. Teda argumentovať tým, že nás klamú kvôli peniazom mi príde trocha scestné.

Re:Farma bussiness

Zrejme si to nedomyslel | 15.10.2015

Tvoj predpoklad vychádza z toho, že očkovanie pomáha. Ale na to si ako prišiel že pomáha? Hm? Ono sa tu všade píše že očkovanie škodí. Takže keď škodí, farmapriemysel má chorých ludí a tým pádom viac zarobí. Pochopil?

ano spasili nas, spasili....

NeDlouholudsky | 27.08.2012

Co by ludstvo robilo bez ockovacich latok, statisice rokov dozadu len tak prezivalo zo dna na den, a potom sa zjavilo GlaxoSmitKline a Pfizer a cele ludstvo zachranili a chcu za to od nas len zopar miliard.....

och spasitelia nasho zdravia....

Pridať nový príspevok