Bývalá zamestnankyňa výrobcu vakcín vysvetľuje, že účelom povinného očkovania sú zisky farmaceutických molochov, nie verejné zdravie

20.09.2015 20:05

Natural News20.IX.2015L. J. Devon

 

    Pôvodný článok Former Merck rep explains how mandatory vaccination is pushed for Big Pharma profit, not public health
    z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

ilustračný obrázok: očkovanie bábätka    Počas piatich nemilosrdných rokov Merck & Co. (na Slovensku i v Česku vystupuje pod značkou MSD = Merck Sharp & Dohme — pozn. prekl.) vedome zavádzal a otrávil 80 miliónov ľudí po celom svete svojím neslávne známym a smrtonostným medikamentom Vioxx. Vioxx bol z trhu stiahnutý v roku 2004 po tom, čo istá štúdia odhalila, že Vioxx zdvojnásobuje riziko srdcového infarktu a mŕtvice u užívateľov tohto medikamentu. Psychopati vo vedení Mercku vedome falšovali údaje o bezpečnosti Vioxxu, čo nakoniec viedlo k početným infarktom a mŕtviciam u nič netušiacich pacientov.

    Všetci obchodní zástupcovia Mercku si v tom čase museli uvedomiť, že neboli ničím iným než vykonávateľmi jednej z najúskočnejších zločineckých operácií na tejto planéte. Po tom, ako si v roku 2003 vypočula tieto správy, sa jedna obchodná zástupkyňa rozhodla podať výpoveď, keď bola rozčarovaná z korupcie, ktorej sa stala pomocníčkou. Keď sa jej oči otvorili a život ju k tomu dotlačil, bolo zrejmé, že jej najväčšie túžby po pravde v medicíne sa postupom času prejavia. Volá sa Brandy Vaughan.

 

Vyhodená za kladenie otázok

    Po tom, ako sa presťahovala do Európy, kde sa jej narodil prvý syn, sa rozhodle vrátiť späť do USA a žiť v San Franciscu v Kalifornii. Neverila farmaceutickým spoločnostiam, ale zobrala syna na preventívnu prehliadku. Lekár trval na niekoľkých očkovaniach jej syna, ktorý mal v tom čase 6 mesiacov. Tento lekár sa rozhneval, keď si Brandy vypýtala príbalové letáky od daných vakcín. Po tom, ako rozzúrene odišiel z ambulancie, poslal zdravotnú sestru, aby oznámila Brandy, že ona a jej syn už nie sú v jeho ambulancii vítaní.

    Brandy Vaughan, ktorá v tom čase vedela o vakcínach len veľmi málo, jednoducho len kládla otázky. Keď jej ich lekár nezodpovedal a miesto toho od neho zakúsila studenú sprchu, vzbudilo to v nej záujem zistiť, čo to sú vakcíny, načo sú a čo je v nich.

 

Odhalenie temného sprisahania, stojaceho za povinným očkovaním

    Keďže Brandy nemala dôvod veriť farmaceutickým spoločnostiam, vyhľadávala si údaje na vlastnú päsť. Čoskoro zistila, že očkovací priemysel má imunitu pred zodpovednosťou za očkovaním spôsobené škody a našla chybné údaje o bezpečnosti očkovacích látok, ktoré akoby z oka vypadli situácii okolo Vioxxu. Čím viac sa dozvedela o jedoch vo vakcínach, tým viac rástlo v nej odhodlanie neočkovať svojho syna.

    Keď začala zvyšovať povedomie o rizikách očkovania, začala si všímať temnejšie sprisahanie: farmaceutické spoločnosti chcú použiť vládnu moc k prikázaniu očkovania všetkým deťom. V roku 1952 obsahoval očkovací kalendár (v USA — pozn. prekl.) okolo 7 dávok vakcín. Dnes obsahuje očkovací kalendár CDC (Centers for Disease Control and prevention = Stredisko pre potláčanie a prevenciu chorôb; obdoba slovenského Úradu verejného zdravotníctva — pozn. prekl.) až 49 dávok vakcín skôr, než dieťa dosiahne vek 6 rokov. V súčasnosti sú vo vývoji stovky vakcín. Farmaceutické spoločnosti profitujú zo strachu z chorôb namiesto toho, aby poskytovali poznatky, ako zlepšiť verejné zdravie pomocou výživy. Zisky dosahujú otravovaním krvi detí jedovatými adjuvantmi, ako je hliník.

 

Nový rozhovor s Brandy Vaughan

    Bývalá obchodná zástupkyňa Mercku chápe, že „len preto, že je niečo na trhu, neznamená to, že to je bezpečné“. Brandy Vaughan dnes robí všetko, čo je v jej silách, aby informovala rodičov o ich práve rozhodnúť sa, čo je pre ich deti najlepšie. Horlivo sa vyjadruje proti kalifornskému zákonu SB 277 o nútenom očkovaní.

    „Ak to obnáša nejaké riziko, musí to byť voliteľné,“ hovorí Brandy Vaughan, ktorá bola opakovane zastrašovaná. Do jej domu sa niekoľkokrát vlámali, odkedy sa zúčastnila pochodu proti zákonu SB 277 pred budovou kalifornského zákonodarného zboru (California State Capitol). Polícia jej povedala, že jej dom bol pravdepodobne „napichnutý“ (na odpočúvacie zariadenie — pozn. prekl.) počas jedného z vlámaní. Počas iného vlámania sa jej prehrabávali v počítači. Napriek tomuto zastrašovaniu pokračuje Brandy vo svojej verejnej činnosti. Založila neziskovú organizáciu Council for Vaccine Safety (Rada pre bezpečnosť očkovania), ktorá sa snaží „zvýšiť povedomie a poznatky verejnosti o rizikách očkovania a zasadzovať sa za bezpečnejšie očkovacie látky.“

    Vypočujte si plný príbeh Brandy Vaughan v novom rozhovore s ňou (v angličtine so slovenskými titulkami):

 

Zdroje:

 


    Len vďaka dobrovoľným príspevkom čitateľov a poslucháčov môže Sloboda v očkovaní prinášať všetkým ľuďom bezplatne dôležité informácie (nielen) o očkovaní. Ak si myslíte, že naša práca má hodnotu, a ak je to vo vašich možnostiach, prispejte, prosím, na ďalší chod tejto stránky. Každé euro a každý cent je dobrý a srdečne ďakujeme zaň!
    Môžete však priložiť ruku k dielu aj iným spôsobom.