Expertka na kmeňové bunky: Neunáhlite sa v názore, že vakcíny sú bezpečné!

03.10.2015 00:00

    [...]

    Dr. Deisherová, vaše vedecké zázemie tvorí molekulárna a bunková fyziológia ako aj biotechnologický priemysel. Ako ste prišli k vedeckému záujmu o vakcíny a ich bezpečnosť?

    Dali sme si úlohu vyvinúť alternatívne vakcíny z morálnej a filozofickej perspektívy. Keď čítate o vakcínach, neujde vám kontroverzná téma autizmu a vakcín a ich možného spojenia. Kľúčovým pre nás bolo zistenie, že niekoľko vedeckých článkov, ktorých cieľom bolo zamietnuť akúkoľvek spojitosť, v skutočnosti preukázali veľmi silné spojenie autizmu s vakcínami. Toto spojenie sa týkali miery výskytu autizmu a používania vakcín vyrobených z buniek ľudského plodu. Preto sme sa podujali na výskum čo najväčšieho počtu krajín, kde autizmus a informácie o vakcínach boli verejnosti prístupné a primerané. Za tie desiatky rokov a naskrz viacerých kontinentov sa dokázalo, že jestvuje spojenie medzi využívaním vakcín vyrobených z potratených detí a výskytom autizmu.

    [...]

    V podstate, ešte žiadna štúdia nehľadela na spojitosť medzi vakcínami z ľudských plodov a autizmus. Ak máte päť zapáchajúcich sáčkov so smetím a vynesiete von jeden a smrad pritom nezmizol, vyvodili by ste z toho záver, že tento jeden vynesený sáčok nemal so smradom nič spoločné? Samozrejme, že nie. A tak oni všetci sa pozreli síce na MMR II, ale väčšina týchto detí dostala aj vakcínu proti kiahniam a Hepatitíde typu A – pričom obe tieto vakcíny obsahujú bunky z plodov potratených detí. Okrem toho, žiadna štúdia sa zatiaľ nepozrela ani na deti, ktoré žiadne takéto vakcíny s bunkami plodu nedostali. A pritom už dáta existujú. Mennoniti očkujú, ale nie takýmito vakcínami, a miera výskytu autizmu u ich detí je nulová.

 

    Viac na stránke Hlavné správy.