Frompovich, Catherine J.

29.08.2012 09:35

       je odborníčkou na prirodzenú výživu, teraz už na dôchodku, ktorá získala pokročilé tituly v oblasti výživy a celostného zdravotníctva, osvedčenie z ortomolekulárnej teórie a praxe, ako aj z čiastočného právnického štúdia.

       Jej práca bola zverejňovaná v celoštátnych časopisoch od začiatku 80. rokov 20. storočia. Je autorkou početných kníh o zdravotníckych záležitostiach a spoluautorkou štúdií a monografií spolu s lekármi, zdravotnými sestrami a celostnými zdravotníkmi. Je výskumníčkou spotrebiteľskej zdravotnej starostlivosti (tzn. takej, čo nie je hradená zo zdravotného poistenia) už vyše 35 rokov.

       Je redaktorkou a poradkyňou, čo pomáha autorom pri zverejňovaní ich diel. Mnoho semestrov vyučovala kurzy písania na Večernej škole pre dospelých na predmestí Philadelphie. Nadšene pomáha autorom dostať ich diela do tlače.

       Jej najnovšia kniha - "A Cancer Answer: Holistic BREAST Cancer Management, A Guide to Effective & Non-Toxic Treatments" o liečbe rakoviny prsníka bez chemoterapie, ožarovania a chirurgie - je dostupná na Amazon.com.

       Ďalšími dvomi nedávno zverejnenými knihami Catherine J. Frompovich sú "Our Chemical Lives And The Hijacking Of Our DNA, A Probe Into What’s Probably Making Us Sick" (2009) a "Lord, How Can I Make It Through Grieving My Loss, An Inspirational Guide Through the Grieving Process" (2008).

 

Zdroj: https://www.vaccinationcouncil.org/2012/06/13/interview-with-phd-immunologist-dr-tetyana-obukhanych-by-catherine-frompovich/

Preložil: Ing. Marián Fillo