Jak se uzdravit z rakoviny a jiných „nevyléčitelných“ nemocí (Meduňka 12/2012)

03.01.2013 21:56

MUDr. Ludmila Eleková

 

<<< Predchádzajúca časť seriálu       Obsah seriálu       Nasledujúca časť seriálu >>>

 

fotografia - MUDr. Ludmila Eleková       Chcete-li se uzdravit z tzv. „nevyléčitelné nemoci“, musíte si vytvořit takový systém přesvědčení, ve kterém je to možné. Musíte si najít průvodce, kteří sdílejí vaši víru ve vyléčení. Musíte si svou víru ve vyléčení velmi pečlivě chránit. Musíte si dávat pozor, s kým se radíte, komu co říkáte. Mnoho lidí se podle mého názoru nevyléčilo prostě jen proto, že se radili na nesprávném místě. Chtěli od konvenčního lékaře radu nebo názor, který jim nebyl schopen dát. Místo toho, aby řekl, že o tom nic neví a tudíž se k tomu nebude vyjadřovat, řekne, že „to nebylo vědecky prokázáno“ nebo že to je blbost.

       V takovém případě je třeba se zeptat: Co znamená „nebylo prokázáno“? Že to bylo zkoumáno a vyloučeno, nebo že se to vůbec nezkoumalo? Budete se divit, jak často to je ten druhý případ.

       Nepřítomnost důkazu něčeho ale není důkazem jeho nepřítomnosti. Konvenční medicína si dává velký pozor, aby nezkoumala některé kontroverzní oblasti, jen aby mohla tvrdit, že to nebylo vědecky prokázáno. Jakoby její praxe byla vědecky prokázána. Koncept evidence based medicine, tj. medicíny založené na důkazech je starý pouze cca 20 let.

       Obzvláště onkologové vynikají v pesimismu. Řeklo by se, že to je logické, protože vidí tolik tragických konců. S tím nesouhlasím, lékaři na jednotkách intenzivní péče taky vidí mnoho úmrtí, ale jsou mnohem více optimističtí. Onkologové dokonce nejen, že pacientům berou naději, ale když se pacient ze zoufalství obrátí na alternativní medicínu a začne se uzdravovat, onkologové jsou schopni zlepšení popřít. Zní to neuvěřitelně, ale jakmile vás lékař odsoudí k smrti, zkuste si mu ukázat, že se mýlil! Raději popře, co vidí, a podtrhne vám nohy, jen aby se jeho předpověď vyplnila. V každém případě se nebude vůbec zajímat o to, co děláte, že se vaše nemoc vyvíjí jinak, než očekával.

       Je to absurdní postoj. Zažila jsem pacienty s rakovinou, kteří byli na onkologické kontrole a měli poprvé lepší výsledky. Myslíte, že se onkolog radoval? Kdepak! Chmuřil se a říkal: „no, jen aby se to nevrátilo“, „ještě není vyhráno“ atd. Místo toho měl říci: „to je skvělé, že se to lepší, držím vám palce!“ Co by ho to stálo?

       Zažila jsem případ, kdy došlo ke zmenšení rozsevu na plicích na třetinu, pacient sám viděl snímky a kromě toho na sobě viděl, že je mu podstatně lépe. Zlepšil se teprve poté, co přestal chodit na chemoterapie, začal s dietou, kvalitními výživovými doplňky a pracoval na duševní příčině své nemoci. Chemoterapie (34x podaná) mu nezabírala, proto s ní přestal a jeho onkolog mu ani nebránil. Reakce onkologa na pacientovo odmítnutí další konvenční léčby je dobrým indikátorem, jestli mu ještě vůbec dává naději. Když váš onkolog neprotestuje proti tomu, že už nechcete léčit, vidí vás už pod drnem. Takže tento pacient odmítl, nikdo nic nenamítal a byl poslán domů zemřít, dokonce dostal i morfium. Ukázal se za půl roku výrazně zlepšen, morfium nepotřeboval, neměl bolesti, nebyl dušný, bylo mu fajn. Jeho onkolog se podíval jen na popis rentgenu, zabručel „máte tam nález“ a opět nabízel chemoterapii. Když se mu pacient snažil říci, že mu je lépe a co pro to dělá, vůbec neposlouchal. Vůbec ho nezajímalo, jak to, že před ním stojí člověk, který měl být podle jeho prognózy už mrtvý, v objektivně výrazně lepším stavu, než v jakém ho poslali domů umřít. Nulový zájem o to, co se děje. Žádná reakce ve smyslu „povězte mi, co děláte, abych mohl pomoci i svým dalším pacientům“. Místo toho popření. Pacientovi napsal zprávu, ze které vůbec nevyplývá, že se zlepšil, zpráva je napsaná pesimisticky ve smyslu „čekáme, až umře“. Kdybych toho pacienta neviděla po chemoterapiích, nesledovala jeho léčbu a neviděla jeho snímky, z této zprávy bych čekala na smrt nemocného člověka.

       Na tomto příběhu je nejstrašnější, že kdyby pacient nebyl dost asertivní a netrval na tom, že se sám podívá na snímky (zlepšení bylo jednoznačně rozpoznatelné i pro laika), mohl by svému lékaři uvěřit. Mohl by si říci, že alternativní terapie nefunguje, mohl by propadnout beznaději a zemřít. Jeho onkologovi zjevně vůbec nedochází, že ho svými slovy mohl doslova zabít!

       Jiná pacientka se stejnou historií — recidiva rakoviny, neúčinná chemoterapie, jen paliativní léčba a zlepšení po zahájení alternativní terapie — zažila něco podobného. Přestože jim výslovně říkala, že jí je lépe, řekla jim, co dělá a zlepšení bylo objektivně prokazatelné, nikoho to nezajímalo. Jen nabízeli další chemoterapii. Její zlepšení po cca měsíci od poslední chemoterapie přisoudili jejímu opožděnému účinku. To je skutečně zvláštní, dávají chemoterapii několik měsíců bez jakéhokoli efektu a ona začne najednou fungovat měsíc po skončení aplikace?

       Jsem někdy až šokována, s jakými nehoráznostmi chodí pacienti zejména z onkologie. Jste-li v takové situaci, uvědomte si, že onkolog je expert v jediné oblasti — jak podávat chemoterapii a jak ozařovat. Neví prakticky nic o výživě, vitamínech, antioxidantech a alternativní medicíně vůbec. Pacienty dokonce varuje před užíváním antioxidantů, aby se nenarušil účinek chemoterapie. Zajímá ho jedině, jak zlikvidovat nádor. Že se často současně zlikviduje i pacient, to je asi jedno. Znáte ten vtip: „operace se povedla, ale pacient bohužel zemřel“. Onkolog také neví, že samotný nádor není nemoc, jen projevem nemoci a příčina je někde jinde. Pokud se neodstraní příčina, nádor se vrátí. Jen menšina pacientů s rakovinou zemře na rakovinu, většina zemře na nežádoucí účinky léčby, jejich tělo to prostě nevydrží. Nebo zemřou, protože jim bylo řečeno, že v tu dobu mají zemřít. Onkologové si neuvědomují, že když vidí neúspěšné případy alternativní léčby, že se na neúspěchu mohli zásadně podílet tím, že pacientům systematicky brali naději.

       Nepíšu to jako obvinění, ale jako varování. Vím, jak se lékařům systematicky vymývají mozky. Jsou učeni, aby věřili jen vědeckým důkazům, ale současně jsou jim předkládány informace v takové podobě, která znemožní jiný způsob myšlení. Když onkologovi pacienti umírají podle předpovědi, je logické, že si myslí, že se prostě trefil. Nezná-li způsob fungování lidské mysli, nedojde mu, že své pacienty v podstatě proklel a odsoudil je k smrti.

       Když přijmete diagnózu, přijmete i prognózu. Když přijmete prognózu, vyplní se.

       K uzdravení navzdory prognóze je třeba přesvědčení, že vaše nemoc je vyjádřením vaší individuality, je zcela jedinečná, je projevem vaší duše. K uzdravení navzdory prognóze je třeba věřit, že nic jako skutečná objektivní prognóza neexistuje. Nemoc každého člověka probíhá jen a jen podle jeho systému přesvědčení. Protože většina lidí věří lékařům a ztělesňují sebenaplňující se proroctví, vznikají z toho statistiky a prognózy. Budou-li platit i pro vás, záleží jen na vás.

       I kdyby na světě existoval jen jediný člověk, který se vyléčil z nemoci, kterou trpíte vy, znamená to, že i vy máte tu možnost. Když se to nepodaří, neznamená to, že to není možné, ale že ve vašem případě to něco znemožnilo.

       Klíčovou podmínkou nestandardního vyléčení je pokora. Pokora ve smyslu „buď vůle Tvá, ne má“. Mnoho lidí, zejména vychovaných v křesťanské víře, tuto větu chápe nesprávně. Neznamená pasivitu a ztrátu svobody, neznamená snášet utrpení seslané shůry. Bůh nás netrestá. Nemusí, trestáme se dostatečně sami. Trpíte-li, znamená to, že jste se odklonili od své duše a Boha. Věta „buď vůle tvá, ne má“ znamená uznání omezenosti své vůle ve smyslu ega a přenechání vedení tomu nahoře. Můžete mu říkat Bůh, univerzum, energie, zdroj atd., je to jedno. Znamená to napojení na internet univerza a získání odpovědi odtamtud. Naše ego nám brání v uzdravení, protože skutečné vyléčení mu sebere značnou část moci.

       Když se ztotožníme s větou „buď vůle tvá, ne má“, získáme obrovskou energii a svobodu. Osvobodíme se od úzkosti, že to musíme sami vyřešit, vymyslet, udělat, vědět. Odevzdáme řešení naší nemoci nahoru. Odevzdání uvolní obrovské množství energie, která pak může být použita k léčení.

       Mám osobní zkušenost na vlastním těle s vyléčením duchovní cestou za pouhou desetinu doby než je u dané nemoci obvyklé. Způsob mého vyléčení je nepřenosný, ale podstatné je, že k němu mohlo dojít pouze proto, že jsem odmítla běžnou prognózu. Vím přesně, jak dlouho měla nemoc trvat a bylo to pro mě nepřijatelné. Odmítla jsem stonat podle tabulek. Ovšem toto nestačí, je třeba přijmout za své přesvědčení, že vaše nemoc je jen komunikační prostředek vaší duše. A začít naslouchat. Duše s námi mluví hlavně skrz bolest. Ne že by to jinak neuměla, to my jen na nic jiného neslyšíme. Jak moc to bude bolet, záleží na nás — kdy začneme poslouchat.

       Bolest je požehnáním a já vím, že kdyby mě moje nemoc tak příšerně nebolela, kdyby bolest byla potlačitelná, kdybych ji mohla jakkoli ignorovat nebo zmírnit, nebyla bych donucena k procesu, který mě vyléčil. Nešlo o žádné osvícení, ale o metodu „čumák do loužičky“. Kapitulovala jsem před nesnesitelností své bolesti, v momentě naprostého zoufalství jsem ji akceptovala, vzdala jsem se toho, na čem jsem lpěla (a v čem mi bolest bránila) a pak se stal zázrak. Vyléčil mě posun vědomí, pokora a postoj „buď vůle tvá, ne má“. Potlačování bolesti a jiných symptomů léky je potlačováním komunikace s duší. Ucpáváme si uši a bráníme vyléčení.

       Jak to souvisí s vyslovenou diagnózou a prognózou? Velmi těsně. Když se zabýváme prognózou, vzbudí v nás strach, strach aktivuje ego a ego vyrábí strach. Jsme v začarovaném kruhu a nemáme dost energie na léčení, neustále pochybujeme. Když to pošleme nahoru s vědomím, že naše duše ví přesně, proč na nás tuto nemoc seslala a co se z ní máme naučit, když se necháme vést, máme najednou k dispozici všechnu energii, kterou dříve spotřebovávaly strach a pochyby.

       Ovšem není to tak jednoduché. Duše od nás požaduje cenu, naučit se lekci. Zde se ke slovu opět dostává pokora. Někdy totiž lekci rozpoznáme až zpětně. A než nám to dojde, musíme s pokorou jít cestou, která se před námi objevuje a přijímat vše, co je potřeba. Až zpětně zjistíme, co jsme se vlastně naučili. V takovém okamžiku jsme často ohromeni dokonalostí celé situace.

       Lékaři umí diagnostikovat a popsat obvyklý průběh nemoci, ale fakticky neumějí léčit. Umějí poskytnout dočasnou úlevu od příznaků, čímž často oddalují skutečnou léčbu. Když nic nebolí, nezabýváme se tím. Celý proces skutečné léčby začíná někdy nenápadně v okamžiku, kdy prohlédneme a odmítneme vúdú bílých plášťů a rozhodneme se jít vlastní cestou.

 

<<< Predchádzajúca časť seriálu       Obsah seriálu       Nasledujúca časť seriálu >>>

 


Zverejnenie tohto článku (vrátane grafickej a typografickej úpravy) zabralo šéfredaktorovi www.slobodaVockovani.sk približne 1 hodinu čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, budeme radi, keď našu činnosť podporíte.

 

Diskusia: Jak se uzdravit z rakoviny a jiných „nevyléčitelných“ nemocí (Meduňka 12/2012)

dakany.endre@gmail.com

Endre | 14.09.2022

Ali potrebujete posojilo? zasebno posojilo? Poslovna posojila? Božični kredit Hipotekarni kredit? Kmetijsko in projektno financiranje? Ponujamo vse vrste posojil po 2% obrestni meri! Kontaktni e-naslov: (dakany.endre@gmail.com)

Ali potrebujete posojilo?

Ali potrebujete posojilo?

Peter Stallone | 13.09.2022


Ali potrebujete posojilo? zasebno posojilo? Poslovna posojila? Božično posojilo Hipotekarno posojilo? Kmetijsko in projektno financiranje? Ponujamo vse vrste posojil po 2% obrestni meri! Kontaktni e-naslov: tinvestor53@gmail.com ali Whatsapp +1 (757) 576‑8165

Ali potrebujete posojilo?

Peter Stallone | 13.09.2022


Ali potrebujete posojilo? zasebno posojilo? Poslovna posojila? Božično posojilo Hipotekarno posojilo? Kmetijsko in projektno financiranje? Ponujamo vse vrste posojil po 2% obrestni meri! Kontaktni e-naslov: tinvestor53@gmail.com ali Whatsapp +1 (757) 576‑8165

Hi

Dr Marie | 12.09.2022

Chcete si kúpiť obličku, telesné orgány alebo chcete predať svoje
obličky alebo telesné orgány? Hľadáte príležitosť na predaj
vašu obličku za peniaze v dôsledku finančného zlyhania a vy neviete, čo máte robiť, kontaktujte nás ešte dnes a my vám ponúkneme dobrú sumu 500 000 dolárov za vašu obličku. Volám sa doktorka Patricia Marie a som neurológ v MAX HEALTH CARE Naša nemocnica sa špecializuje na chirurgiu obličiek a zaoberáme sa aj nákupom a transplantáciou obličiek od živého a zodpovedajúceho darcu. Nachádzame sa v Indii, USA, Malajzii, Singapure. Japonsko.

Dajte nám prosím vedieť, ak máte záujem o predaj alebo kúpu obličky resp
Organy nás prosím neváhajte kontaktovať na a e-mailom.

E-mail: maxhealthcare406@gmail.com

S Pozdravom
HLAVNÝ LEKÁRNY RIADITEĽ

Ali potrebujete posojilo?

Peter Stallone | 07.09.2022

Ali potrebujete posojilo? zasebno posojilo? Poslovna posojila? Božično posojilo Hipotekarno posojilo? Kmetijsko in projektno financiranje? Ponujamo vse vrste posojil po 2% obrestni meri! Kontaktni e-naslov: tinvestor53@gmail.com ali Whatsapp +1 (757) 576‑8165

Ponudba za nujno posojilo.

Endre | 06.09.2022

Zaprosite za nujno posojilo po 2-odstotni obrestni meri. Od 2000 do 100 milijonov evrov. E-pošta za odgovor: (dakany.endre@gmail.com)

Nujna posojilna ponudba

fredmorefinance@gmail.com

Fred Moore | 02.09.2022

Ali potrebujete posojilo? Ponujamo vse vrste posojil, vključno s posojili za nepremičnine, poslovnimi posojili, zdravstvenimi posojili, stanovanjskimi posojili, študentskimi posojili z 2-odstotno obrestno mero.

Danes nas lahko kontaktirate za finančno pomoč preko e-pošte: fredmorefinance@gmail.com fredmorefinance@hotmail.com ali WhatsApp: +919654763221

Najboljše želje
Fred Moore

Potrebujem pomoc dobrého kúzla, ktoré mi pomôže vrátiť sa môj bývalý milenec

Tiffany Lacey | 31.08.2022

Moje ime je Tiffany Lacey in zelo sem vesela, da sem na tem spletnem dnevniku objavila, kako mi je odličen čarovnik pomagal vrniti ljubezen mojega življenja. Vem, da je tam zunaj veliko žensk, kot sem jaz, ki so naredile toliko, da so dobile nazaj svojega moža, tukaj sem, da vam povem, da ne iščete več, saj je odgovor tukaj. Iskreno verjamem, da bi bil svet boljši, če bi obstajalo do pet urokov, kot je DR IBINOBA. Videl sem ljudi, ki so se pritoževali, kako so jim lažni uroki obljubili, da jim bodo pomagali, a niso mogli, toda z DR IBINOBO vam povem, da vaš problem je že rešen. Z možem sva bila ločena 3 LETA in nisem mogla prenesti živeti brez njega. Poskušala sem vse, da bi ga dobila nazaj, a nič ni delovalo, dokler nisem videla številnih pričevanj o tem, da je čarovnik poklical DR IBINOBA in kako odlično je njegovo delo . Takoj sem stopila v stik z njim in sledila korakom, ki so mi bili povedani, in v naslednjih 72 urah me je moj bivši ljubimec poklical in bil željan mojega odpuščanja, da si ne želi nič drugega kot to, da bi me imel za vedno v objemu. Čutila sem toliko veselja in sreče, da sem našla DR IBINOBO, upam, da boste vsi tukaj našli to moje pričevanje in dobili svojega moža nazaj v samo 72 urah. DR IBINOBA WhatsApp +2348085240869,E-pošta: dromionoba12@gmail.com...Vi ste naslednji, ki bo svoje pričevanje delil z vsemi

Ponudba za nujno posojilo.

Endre | 29.08.2022

Potrebujete projektna posojila za investicijska posojila, osebna posojila, podjetja, stanovanjska posojila, študentska posojila, konsolidacijska posojila in posojila za različne projekte? za tiste, ki želite dobiti posojilo od podjetja, nas kontaktirajte še danes (dakany.endre@gmail.com) in prejmite posojilo še danes.

Nujna ponudba posojila.

Endre | 28.08.2022

Potrebujete nujna posojila? Ponujamo 2000 evrov za 500.000.000 evrov. Za več informacij nas kontaktirajte: dakany.endre@gmail.com

dakany.endre@gmail.com

Endre | 24.08.2022

Dober večer,

Sem registriran zasebni posojilodajalec denarja. Dajemo posojila za pomoč ljudem, podjetjem, ki morajo posodobiti svoje finančno stanje po vsem svetu, zelo nizke letne obrestne mere, tako nizke kot 2% v enem letu – 30 let odplačevanja futamido v katerem koli delu sveta. Posojila nudimo v razponu od 2.000 € do 500.000.000 €. Posojila so dobro zavarovana in največja varnost je najpomembnejša. Zainteresirana oseba naj nas kontaktira na e-mail: (dakany.endre@gmail.com)

Ponudba posojila.

Ponudba za nujno posojilo.

Endre | 24.08.2022

Zdravo,

Potrebujete nujno posojilo? Ponujamo izobraževalna posojila, poslovna posojila, stanovanjska posojila, kmetijska posojila, osebna posojila, avtomobilska posojila in druge dobre razloge po 2 %. Pišite nam: (dakany.endre@gmail.com) za več podrobnosti

Ponudba za nujno posojilo.

Pán voodoo zachránil moje manželstvo a urobil zo mňa matku

Victoria Hernan | 22.08.2022

Toto šťastie si jednoducho nemôžem nechať pre seba. Vydala som sa pred 10 rokmi bez dieťaťa na ukazovanie, môj manžel sa ku mne začal správať pohŕdavo spolu s mojou svokrou. Frustrovalo ma to, hľadal som pomoc online, potom som videl veľa svedectiev o tom, ako VOODOO LORD pomohol mnohým mužom a ženám. Okamžite som ho kontaktoval na Whatsapp a vysvetlil som mu moju situáciu, sľúbil pomoc, dal nejaké pokyny, ktoré som musel dodržiavať, aby som priniesol dokonalé výsledky. Urobila som všetko tak, ako mi povedal, neskôr mi povedal, aby som po 2 týždňoch išla do nemocnice na tehotenský test a na moje prekvapenie som bola tehotná a bola to pre mňa naozaj skvelá správa. Som mu veľmi vďačná, pretože som porodila krásnych chlapcov (dvojčatá), ktorí vyzerajú ako ich otec. Teraz mám pokoj vo svojom dome s manželom a svokrou. Kontaktujte ho na Whatsapp +2348097014925.....e-mail voodooconnect60@gmail.com

PÔŽIČKU

Ingrid | 21.08.2022

Volám sa Ingrid a rada by som sa podelila o pozoruhodné svedectvo o tom, ako som získala 2,000,000.00 EUR, PÔŽIČKU prostredníctvom úverovej investície ELENA NINO a všetkých druhov. ak máte záujem o pôžičku, kontaktujte e-mailom: elenanino0007@gmail.com

PÔŽIČKU

Ingrid | 21.08.2022

Volám sa Ingrid a rada by som sa podelila o pozoruhodné svedectvo o tom, ako som získala 2,000,000.00 EUR, PÔŽIČKU prostredníctvom úverovej investície ELENA NINO a všetkých druhov. ak máte záujem o pôžičku, kontaktujte e-mailom: elenanino0007@gmail.com

Dostal som pôžičku od sabinhelps@gmail.com

Karin Sabine | 17.08.2022

Pozdravljeni gospod/gospa,

Potrebujete nujno posojilo za ustanovitev podjetja ali potrebujete posojilo za refinanciranje, Potrebujete posojilo za odplačilo dolga? Potrebujete posojilo za nakup avtomobila ali hiše? Če da, ne skrbite več, nudimo vse vrste posojil po dostopni obrestni meri brez preverjanja kreditne sposobnosti!!! kontaktirajte nas danes preko e-pošte: sabinhelps@gmail.com WhatsApp na +7 901 709-57-43

Hvala vam.
Gospa Karin Sabine?

Pán voodoo zachránil moje manželstvo a urobil zo mňa matku

Victoria Hernan | 10.08.2022

Toto šťastie si jednoducho nemôžem nechať pre seba. Vydala som sa pred 10 rokmi bez dieťaťa na ukazovanie, môj manžel sa ku mne začal správať pohŕdavo spolu s mojou svokrou. Frustrovalo ma to, hľadal som pomoc online, potom som videl veľa svedectiev o tom, ako VOODOO LORD pomohol mnohým mužom a ženám. Okamžite som ho kontaktoval na Whatsapp a vysvetlil som mu moju situáciu, sľúbil pomoc, dal nejaké pokyny, ktoré som musel dodržiavať, aby som priniesol dokonalé výsledky. Urobila som všetko tak, ako mi povedal, neskôr mi povedal, aby som po 2 týždňoch išla do nemocnice na tehotenský test a na moje prekvapenie som bola tehotná a bola to pre mňa naozaj skvelá správa. Som mu veľmi vďačná, pretože som porodila krásnych chlapcov (dvojčatá), ktorí vyzerajú ako ich otec. Teraz mám pokoj vo svojom dome s manželom a svokrou. Kontaktujte ho na Whatsapp +2348097014925.....e-mail voodooconnect60@gmail.com

Ponuka pôžičiek a financií medzi jednotlivcami

teodora | 01.08.2022

Europe Credit Financing je skupina francúzskych investorov s veľkým kapitálom. Sme pripravení poskytnúť vám pôžičku od 5 000 do 450 000, ale s úrokom 2% ročne. Môžete splácať maximálne 25 rokov. Sme pripravení uspokojiť našich zákazníkov v rámci 72 hodín od prijatia vašej žiadosti.Môžete si slobodne zvoliť, či si v mojej inštitúcii nastavíte svoje mesačné platby. Poskytujem miestne a medzinárodné pôžičky ľuďom z celého sveta. Pre všetkých záujemcov (nie vážnych ľudí, ktorí sa zdržia hlasovania). Som pripravený uspokojiť svojich zákazníkov do 72 hodín od prijatia vašej žiadosti. Poskytnite nám prosím nasledujúce informácie:E-mail:teodoraandreea4@gmail.com

ponúkať pôžičky medzi obzvlášť vážnymi

teodora | 01.08.2022


Ahoj,
Už vás unavuje, že vás odmietajú Banky, ktorých ste už mali dosť, nie
v dôsledku vášho problému nenájdete žiadny východ.
Ponuka pôžičky medzi jednotlivcami od 5 000 do 500 000 EUR.
V skutočnosti som viceprezident Baracka Obamu, sme
štruktúra jednotlivcov pri vedení účtu
a pomôžeme ľuďom, ktorým vám ponúkame pôžičky od 5 000 EUR do
300 000 € pre
úroková sadzba od 2%.
Takže ak máte projekt alebo si chcete kúpiť dom pre auto alebo
E-mail:teodoraandreea4@gmail.com

ponuka úveru medzi jednotlivcami do 48 hodín

teodora | 01.08.2022


Ahoj,
Už vás unavuje, že vás odmietajú Banky, ktorých ste už mali dosť, nie
v dôsledku vášho problému nenájdete žiadny východ.
Ponuka pôžičky medzi jednotlivcami od 5 000 do 500 000 EUR.
V skutočnosti som viceprezident Baracka Obamu, sme
štruktúra jednotlivcov pri vedení účtu
a pomôžeme ľuďom, ktorým vám ponúkame pôžičky od 5 000 EUR do
300 000 € pre
úroková sadzba od 2%.
Takže ak máte projekt alebo si chcete kúpiť dom pre auto alebo
E-mail:teodoraandreea4@gmail.com

ponuka úveru medzi jednotlivcami za 24 hodín

teodora | 01.08.2022


Prajete si získať úver na prekonanie slepej uličky spôsobenej bankami odmietnutím vašich súborov so žiadosťami o pôžičku Prajete si získať úver na implementáciu vašich projektov, vykonávanie svojich aktivít; Stavba vašich domov; Prenájom domu alebo apartmánu; Buying House Atď ...... Mám značný kapitál, ktorý môžem poskytnúť od: 1 000 EUR ... 10 000 EUR ... do 7 500 000 EUR všetkým ľuďom vo finančnej núdzi alebo jednotlivcom, ktorí chcú mať pôžičku v krátkom čase. Ak je úroková sadzba medzi 3% až 2% v závislosti od požadovanej sumy. Ďalšie informácie alebo ďalšie informácie získate e-mailom:teodoraandreea4@gmail.com

Ponuka pôžičiek a financií medzi jednotlivcami

teodora | 01.08.2022

Ahoj
hľadáte pôžičku na opätovné spustenie svojich aktivít alebo na realizáciu projektu alebo na kúpu bytu, ale bohužiaľ, banka sa vás pýta na podmienky, ktoré ma nie sú schopné znepokojiť Som fyzická osoba Poskytujem pôžičky od € 5 000 až 2 500 000 EUR všetkým ľuďom, ktorí sú schopní splniť si svoje požiadavky inde, je úroková sadzba 2% ročne. buď potrebujete peniaze z iných dôvodov; pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať.teodoraandreea4@gmail.com

PÔŽIČKU

Ingrid | 29.07.2022

Volám sa Ingrid a rada by som sa podelila o pozoruhodné svedectvo o tom, ako som získala 2,000,000.00 EUR, PÔŽIČKU prostredníctvom úverovej investície ELENA NINO a všetkých druhov. ak máte záujem o pôžičku, kontaktujte e-mailom: elenanino0007@gmail.com

Hello

Dr Patricia Marie | 25.07.2022

Chcete si kúpiť obličku, telesné orgány alebo chcete predať svoje
obličky alebo telesné orgány? Hľadáte príležitosť na predaj
vašu obličku za peniaze v dôsledku finančného zlyhania a vy neviete, čo máte robiť, kontaktujte nás ešte dnes a my vám ponúkneme dobrú sumu 500 000 dolárov za vašu obličku. Volám sa doktorka Patricia Marie a som neurológ v MAX HEALTH CARE Naša nemocnica sa špecializuje na chirurgiu obličiek a zaoberáme sa aj nákupom a transplantáciou obličiek od živého a zodpovedajúceho darcu. Nachádzame sa v Indii, USA, Malajzii, Singapure. Japonsko.

Dajte nám prosím vedieť, ak máte záujem o predaj alebo kúpu obličky resp
Organy nás prosím neváhajte kontaktovať na a e-mailom.

E-mail: patriciamariemooremariemoore@gmail.com

S Pozdravom
HLAVNÝ LEKÁRNY RIADITEĽ

Seriózní nabídka půjčky

obermajer | 25.07.2022

Seriózní nabídka půjčky
Dobrý den, máte zájem o půjčku? nabízíme podnikatelský úvěr, osobní půjčku, úvěr na auto, půjčku, studentský úvěr, podnikatelský zájem, lian pro obchodní expanzi v rozmezí od jakékoli částky. Naše nabídka je jednoduchá a rychlá. nabízíme půjčku jak investorům, tak společnostem. e-mail: obermajerjosef701@gmail.com nebo whatsapp +420723117429

Ponuka pôžičky

Rosita Essen | 21.07.2022

Želim ceniti posojila Karin Sabine zame posojilo v višini 9000 €. Če potrebujete nujno posojilo, se izognite goljufanju s strani lažnih posojilodajalcev in se prijavite prek pravega podjetja za posojila po e-pošti sabinhelps@gmail.com WhatsApp +7 901 709-57-43

Pôžička

Rosita Essen | 20.07.2022

Želim ceniti posojila Karin Sabine zame posojilo v višini 9000 €. Če potrebujete nujno posojilo, se izognite goljufanju s strani lažnih posojilodajalcev in se prijavite prek pravega podjetja za posojila po e-pošti sabinhelps@gmail.com WhatsApp +7 901 709-57-43

dakany.endre@gmail.com

Endre | 16.07.2022

Draga cenjena stranka,

Potrebujete osebno posojilo, naložbeno posojilo, posojilo za počitnice, poslovno posojilo, študentsko posojilo, stanovanjsko posojilo ali katero koli vrsto posojila? Nudimo posojila po 2% obrestni meri. Ponujamo ugodna posojila od 2.000 do 8.000.000 evrov. Pišite nam po e-pošti: (dakany.endre@gmail.com) Za več informacij

Ponudba za nujno posojilo.

dakany.endre@gmail.com

Endre | 16.07.2022

Draga cenjena stranka,

Potrebujete osebno posojilo, naložbeno posojilo, posojilo za počitnice, poslovno posojilo, študentsko posojilo, stanovanjsko posojilo ali katero koli vrsto posojila? Nudimo posojila po 2% obrestni meri. Ponujamo ugodna posojila od 2.000 do 8.000.000 evrov. Pišite nam po e-pošti: (dakany.endre@gmail.com) Za več informacij

Ponudba za nujno posojilo.

Testimony

Zixin | 16.07.2022

Ďakujem kráľovnej Zazi za lásku a pomoc, ktorú mi a mojej rodine preukazuješ. Volám sa Zixin Feng. Toto svedectvo je jedným zo sľubov, ktoré som vám dal a dúfam, že ho uvidíte. Milujem svoju ženu so všetkým, čo mám. Dal som jej všetko, čo som mohol, a ukázal som jej, ako mi na nej skutočne záleží. bola tiež veľmi dobrá ku mne a našim deťom. v skutočnosti opíšem naše manželstvo ako dokonalé manželstvo, ale všetko sa zmenilo v októbri 2021. Stala sa ľahostajnou voči mne a nášmu synovi. Niekoľkokrát som sa jej spýtal, čo sa deje, ale nepovedala nič. Skrátil som to, konečne opustila mňa a nášho syna v januári 2022. Skoro som sa zbláznil, náš syn stratil sám seba. Boli to pre mňa veľmi hrozné časy. rýchlo dopredu, otvoril som kolegovi vo svojej kancelárii môj problém a povedal mi o kráľovnej Zazi, že v minulosti pomohla jeho priateľovi a zachránila jeho manželstvo. naozaj neverím v duchovné veci, ale rozhodol som sa ju vyskúšať. Kráľovná Zazi mi povedala príčinu problému a do 4 dní bola schopná nájsť riešenie. Chlapci, moja žena je so mnou späť doma a naša rodina je opäť zjednotená. O niekoľko dní k nám prišla pani, ktorá ten problém spôsobila, aby sa priznala k svojim zlým skutkom a prosila o odpustenie. Moja rodina je ti navždy vďačná, Matka Zazi. Tu je jej e-mail: queenzazi1000@gmail.com a whatsApp: +447405594942 Pomôžte nám to zdieľať, kým sa to nedostane ku kráľovnej Zazi a možno pomôžete aj priateľovi.

elinagilbert005@gmail.com

elinagilbert | 10.07.2022

Posledné 4 mesiace som bola taká deprimovaná a veľmi zranená po tom, čo som stratila manžela s inou ženou a moja peňažná situácia sa zhoršila natoľko, že som si myslela, že budem musieť vyhlásiť bankrot. Mal som obrovský dlh a nevedel som, čo mám robiť. Z úplného a úplného zúfalstva som kontaktoval toľko takzvaných jednotlivcov, ktorí sľubovali mocnú mágiu, čarodejníctvo alebo čiernu mágiu. Žiadna z nich nefungovala a žiadna nebola taká úžasná, láskavá a vrúcna ako doteraz Dr. Ozalogbo. Rozhodne sa líši od ostatných kúzelníkov a ja som cítil okamžitú nádej a silu, keď som počul o sľuboch, ktoré mi ponúkal. Nesie vzduch čistoty a božskej sily, ktorý je čistý a svieži ako sneh na zemi. Vyžiadal som si najsilnejšie kúzla doktora Ozalogba a hneď sa mi uľavilo, že mám niekoho, kto za mňa vyrieši moje problémy. Jeho kúzla robili zázraky a teraz som späť s manželom a moje problémy s peniazmi sa vyriešili po výhre v lotérii. Dr ozalogbo, nemám potuchy, čo by som robil bez toho, aby ste mi pomohli. Tu je jeho e-mailová adresa ozalogboshrine@gmail.com alebo WhatsApp +2348162562991 jeho stránka na Facebooku; https://www.facebook.com/Drozalogbo/ mohol by vám pomôcť v akejkoľvek situácii, ktorej čelíte, ako to urobil pre mňa.....

dakany.endre@gmail.com

Endre | 10.07.2022

Potrebujete nujna posojila? Za 500.000.000 evrov ponujamo 2.000 evrov. Za več informacij nas kontaktirajte: dakany.endre@gmail.com

dakany.endre@gmail.com

Endre | 08.07.2022

Pozdravljeni, Ali želite osebno posojilo za plačilo dolgov, poslovno posojilo, naložbeno posojilo ali katero koli vrsto posojila po 2% obrestni meri? potem se lahko obrnete na: dakany.endre@gmail.com

n17833408@gmail.com

66NUMBER | 04.07.2022

CONTACT US FOR ALL KINDS OF HACKING JOBs @ We offer professional hacking services,we offer the following services;
-University grades changing
-Bank accounts hack
-Erase criminal records hack
-Facebook hack
-Twitters hack
-email accounts hack
-Grade Changes hack
Contact us on whatsapp + 1 681 532 3704
Email- n17833408@gmail.com

POSOJILO

Ingrid | 27.06.2022

Sem Ingrid, rada bi delila izjemno pričevanje o tem, kako sem dobila 200.000 evrov, POSOJILO preko ELENE NINO kreditne naložbe in vse vrste. če vas zanima posojilo, se obrnite na e-pošto: elenanino0007@gmail.com

POSOJILO

Ingrid | 27.06.2022

Sem Ingrid, rada bi delila izjemno pričevanje o tem, kako sem dobila 200.000 evrov, POSOJILO preko ELENE NINO kreditne naložbe in vse vrste. če vas zanima posojilo, se obrnite na e-pošto: elenanino0007@gmail.com

Nujna ponudba posojila.

Endre | 25.06.2022

Potrebujete kredit? osebna posojila? poslovna posojila? hipoteke? kmetijsko in projektno financiranje? dajemo vse vrste posojil z 2% obrestno mero! Kontaktna e-pošta; (dakany.endre@gmail.com)

Nujna ponudba posojila.

dakany.endre@gmail.com

Endre | 24.06.2022

Ali potrebujete nujno posojilo? ponujamo posojila z 2 % nudimo posojila za konsolidacijo dolga, poslovna posojila, zasebna posojila, avtomobilska posojila, hotelska posojila, študentska posojila, osebna posojila Posojila za refinanciranje stanovanja, za več podrobnosti E-pošta: (dakany.endre@gmail.com)

Nujna ponudba posojila.

nikdy si neprestanem vážiť tvoju prácu voodoo pane

Mia | 22.06.2022

VOODOO LORD je jednoducho najlepší čarodejník. Z úcty k vám a skutočnej práci, ktorú ste pre mňa urobili, musím toto svedectvo odvysielať čo najviac. Kontaktoval som iných čarodejníkov bez toho, aby som videl nejaké výsledky, prial by som si, aby som vás kontaktoval skôr, dostal som od vás všetko, čo som chcel. Môj manžel bol rok preč a ja som chodila na niekoľko miest, tiež som surfovala po internete a hľadala pomoc, tiež som kontaktovala iných čarodejníkov so žiadosťou o pomoc, ale bez výsledku, skôr som strácala čas, peniaze a iné zdroje, až kým som sa konečne nedostala k Pánovi Voodoo. Keď zoslal kúzlo lásky, konečne mi zavolal môj manžel. Jeho kúzla fungovali magicky a môj manžel je späť plný lásky. Bol to zázrak, zrazu sa vrátil s kvetmi a povedal mi, aby som mu odpustila, bola som naozaj ohromená a šokovaná, keď môj manžel kľakol a prosil o odpustenie, aby som ho prijal späť. Naozaj mám málo slov a stále som veľmi prekvapená, teraz som opäť veľmi šťastná žena. Naozaj si vážim vašu dobrú prácu, Voodoo Lord. Každému, kto potrebuje pomoc skutočného zaklínača, pošlite e-mail voodoo Lord na voodooconnect60@gmail.com alebo mu napíšte na WhatsApp na +2348097014925

Chcem poďakovať chubygreat za dobrú prácu

Silvia Hummer | 16.06.2022

Chcem využiť túto príležitosť a opäť poďakovať chubymu za to, čo pre mňa urobil. Najprv mi pomohol svojou magickou silou obnoviť moje manželstvo a teraz to urobil znova tým, že ma prinútil získať povýšenie na mojom pracovisku. Volám sa Amenda Cindy z Botswany. Chubygreat je veľmi dobrý a dôveryhodný spiritualista, s ktorým som sa kedy stretol kvôli jeho nadprirodzeným skutkom. Kontaktujte chubygreat teraz s jeho údajmi. Whatsapp +2349056504566, môžete tiež poslať e-mail na chubygreat@gmail.com. Vaše problémy už určite nie sú.

Ponuka pôžičiek medzi jednotlivcami

Lipinski Karl Heinz | 09.06.2022

Iba jedna adresa: lipinskikarleinz333@gmail.com Potrebujete pôžičky medzi jednotlivcami, aby ste sa vyrovnali s ťažkosťami finančných trhov, aby ste sa konečne dostali do päty banky a zamietli súbory so žiadosťou o pôžičku? Ponúkame Vám atraktívnu finančnú pôžičku pre celú ČR od 25 000 do 65 000 000 eur. Sme tím finančných profesionálov, ktorí vám môžu požičať sumu, ktorú máte

Pán voodoo je skutočne efektívny

MARTI | 03.06.2022

Som tiež medzi mnohými ďalšími, ktorí sem prídu svedčiť o zázrakoch, ktoré vykonal Pán voodoo, legitímny zaklínač. Bolesť, ktorú som cítil pri každom pokuse o zlepšenie s mojou rodinou a milostným životom. Dostal som sa cez komentár, ktorý takmer súvisel s mojím príbehom a s tým, ako génius vo vzťahoch a čarodejník menom voodoo lord im vrátil šťastie do života a pomohol im vyliečiť sa z depresie, ktorou prešli. Tak som ho kontaktoval ohľadom mojej vlastnej situácie. Stručne povedané, som rád, že som ho kontaktoval, pretože v súčasnosti som jedným z mnohých pánov voodoo, ktorým dal nový život. Určite nájde riešenie na vaše problémy. Môžete ho kontaktovať  WhatsApp  +2348097014925 e-mailom voodooconnect60@gmail.com

Do you want to sell your kidney

Dr George Sunta | 31.05.2022

Do you wish to sell your kidney in exchange of money? email: apollohospitalkidneydep@gmail.com
Then contact today to get a reliable and good transaction for good money.
Contact via below information Immediately
email: apollohospitalkidneydep@gmail.com
WhatsApp number: +917578081624
Contact us now

ssgtliam@gmail.com

ANITA FILIPEK | 23.05.2022

Dievčatá, odporúčam len pána Udamu! Urobil pre mňa kúzlo. To sa jednoducho nedá povedať! ako rozprávka pre vás a je to!) výsledok je ešte lepší, ako som očakával a dostal som ho rýchlejšie, ako som očakával!) všetko je super! Ale je tu jedna vec, robí len kúzlo bielej lásky a povedal, že to kúzlo je len pre tých, ktorí boli predtým vo vzťahu, ale v zásade si myslím, že nikto nemusí čarovať cudzinca.) ale aký efekt! škoda, že som to nenašiel skôr, ako som si zachránil vzťah tým, že som zaplatil za potrebné veci... teraz sa ja a môj snúbenec chystáme zosobášiť) Dúfam, že moja recenzia niekomu pomôže nájsť jeho šťastie a ušetríte veľa peňazí!) kontaktujte ho +27 65 897 8226.
Zavolajte a Whatsapp pán Udama

ssgtliam@gmail.com

ANITA FILIPEK | 23.05.2022

Dievčatá, odporúčam len pána Udamu! Urobil pre mňa kúzlo. To sa jednoducho nedá povedať! ako rozprávka pre vás a je to!) výsledok je ešte lepší, ako som očakával a dostal som ho rýchlejšie, ako som očakával!) všetko je super! Ale je tu jedna vec, robí len kúzlo bielej lásky a povedal, že to kúzlo je len pre tých, ktorí boli predtým vo vzťahu, ale v zásade si myslím, že nikto nemusí čarovať cudzinca.) ale aký efekt! škoda, že som to nenašiel skôr, ako som si zachránil vzťah tým, že som zaplatil za potrebné veci... teraz sa ja a môj snúbenec chystáme zosobášiť) Dúfam, že moja recenzia niekomu pomôže nájsť jeho šťastie a ušetríte veľa peňazí!) kontaktujte ho +27 65 897 8226.
Zavolajte a Whatsapp pán Udama

ssgtliam@gmail.com

ANITA FILIPEK | 23.05.2022

Dievčatá, odporúčam len pána Udamu! Urobil pre mňa kúzlo. To sa jednoducho nedá povedať! ako rozprávka pre vás a je to!) výsledok je ešte lepší, ako som očakával a dostal som ho rýchlejšie, ako som očakával!) všetko je super! Ale je tu jedna vec, robí len kúzlo bielej lásky a povedal, že to kúzlo je len pre tých, ktorí boli predtým vo vzťahu, ale v zásade si myslím, že nikto nemusí čarovať cudzinca.) ale aký efekt! škoda, že som to nenašiel skôr, ako som si zachránil vzťah tým, že som zaplatil za potrebné veci... teraz sa ja a môj snúbenec chystáme zosobášiť) Dúfam, že moja recenzia niekomu pomôže nájsť jeho šťastie a ušetríte veľa peňazí!) kontaktujte ho +27 65 897 8226.
Zavolajte a Whatsapp pán Udama..

ssgtliam@gmail.com

ANITA FILIPEK | 23.05.2022

Dievčatá, odporúčam len pána Udamu! Urobil pre mňa kúzlo. To sa jednoducho nedá povedať! ako rozprávka pre vás a je to!) výsledok je ešte lepší, ako som očakával a dostal som ho rýchlejšie, ako som očakával!) všetko je super! Ale je tu jedna vec, robí len kúzlo bielej lásky a povedal, že to kúzlo je len pre tých, ktorí boli predtým vo vzťahu, ale v zásade si myslím, že nikto nemusí čarovať cudzinca.) ale aký efekt! škoda, že som to nenašiel skôr, ako som si zachránil vzťah tým, že som zaplatil za potrebné veci... teraz sa ja a môj snúbenec chystáme zosobášiť) Dúfam, že moja recenzia niekomu pomôže nájsť jeho šťastie a ušetríte veľa peňazí!) kontaktujte ho +27 65 897 8226.
Zavolajte a Whatsapp pán Udama

Ponuka pôžičiek medzi jednotlivcami

Petr Kojzar | 19.05.2022

Iba jedna adresa:petrkojzar222@gmail.com Potrebujete pôžičky medzi jednotlivcami, aby ste čelili ťažkostiam finančných trhov, aby konečne narazili na pätu, že sú banky tým, že odmietnete súbory žiadosti o úver? Ponúkame Vám atraktívnu finančnú pôžičku pre celú Českú republiku od 25 000 do 65 000 000 Sk. Sme skupina finančných odborníkov schopných vám požičať čiastku, ktorú

Ponuka pôžičiek medzi jednotlivcami

Petr Kojzar | 16.05.2022

Iba jedna adresa:petrkojzar222@gmail.com Potrebujete pôžičky medzi jednotlivcami, aby ste čelili ťažkostiam finančných trhov, aby konečne narazili na pätu, že sú banky tým, že odmietnete súbory žiadosti o úver? Ponúkame Vám atraktívnu finančnú pôžičku pre celú Českú republiku od 25 000 do 65 000 000 Sk. Sme skupina finančných odborníkov schopných vám požičať čiastku, ktorú

ex back

Dobry | 06.05.2022

Navždy budem dlžná Veľkej Mutabe za to, že napravil moje rozbité manželstvo po tom, čo ma môj manžel na 6 mesiacov opustil pre svoju milenku. Nikdy som neverila na kúzla, kým ma s ním nezoznámil môj priateľ. Spočiatku som bola voči nemu skeptická, pretože som veľa počula o falošných kúzlach, ale svoje pochybnosti som zahnala, pretože som zúfalo chcela získať svojho manžela späť a urobila som podľa toho, čo mi prikázal. Teraz je môj manžel späť len do 48 hodín od kontaktu s ním. Po 6 mesiacoch od rozvodu žijem opäť šťastne s manželom a nedám si pokoj, kým ho nebude poznať celý svet, jeho email je Greatmutaba@ gmail. com alebo si ho pridajte na WhatsApp 2348054681416

ex back

Dobry | 06.05.2022

Navždy budem dlžná Veľkej Mutabe za to, že napravil moje rozbité manželstvo po tom, čo ma môj manžel na 6 mesiacov opustil pre svoju milenku. Nikdy som neverila na kúzla, kým ma s ním nezoznámil môj priateľ. Spočiatku som bola voči nemu skeptická, pretože som veľa počula o falošných kúzlach, ale svoje pochybnosti som zahnala, pretože som zúfalo chcela získať svojho manžela späť a urobila som podľa toho, čo mi prikázal. Teraz je môj manžel späť len do 48 hodín od kontaktu s ním. Po 6 mesiacoch od rozvodu žijem opäť šťastne s manželom a nedám si pokoj, kým ho nebude poznať celý svet, jeho email je Greatmutaba@ gmail. com alebo si ho pridajte na WhatsApp 2348054681416

how.i got my ex back

Doreen | 05.05.2022

Bolelo ma, keď sa so mnou môj priateľ rozišiel, ale veľmi silné kúzlo lásky ho priviedlo späť ku mne s jeho kúzlom lásky, a to všetko vďaka nemu, ak chcete, aby mu pomohol, napíšte mu dnes, je veľmi silný: greatmutaba@ gmail. com

how.i got my ex back

Doreen | 03.05.2022

Kontaktovala som ho so žiadosťou o pomoc v manželstve a po 3 dňoch mi môj manžel zavolal a požiadal ma o odpustenie, vrátil sa do domu, opäť sme sa zamilovali... všetko to bolo pre mňa ako sen... AK potrebujete naliehavú pomoc na nápravu vášho vzťahu alebo manželstva? Kontaktujte ho ešte dnes pre pomoc v manželstve/vzťahu prostredníctvom e-mailu: ( Greatmutaba@ gmail. com ) alebo si ho pridajte na WhatsApp 2348054681416 Ďakujem veľmi pekne

Rýchla a spoľahlivá ponuka pôžičky.

NICOLE PERDU | 02.05.2022

Požičajte si od 50 000 do 200 000 000 Sk a vráťte peniaze od 1 000 Sk/mesiac, čo môžete ľahko spravovať. Je kedykoľvek k dispozícii pre vaše výdavky a pre vaše nepredvídané udalosti. Vyberiete si čiastku, ktorú potrebujete, a mesačnú splátku, ktorá zodpovedá vášmu rozpočtu. Vaša mesačná platba zostáva pevná bez ohľadu na použitú čiastku. Vaša peňažná rezerva je k dispozícii bez dokladu o použití s úrokovou sadzbou 2% ročne. Pre všetky vaše otázky sa prosím obráťte na moju e-mailovú adresu: perdunicole574@gmail.com

POSOJILO

Becca Nora | 20.03.2022

Sem Becca Nora, rada bi delila izjemno pričevanje o tem, kako sem dobila 700.000 evrov, POSOJILO prek ELENE NINO kreditne naložbe in vse vrste. če vas zanima posojilo, se obrnite na e-pošto: elenanino0007@gmail.com

POSOJILO

Becca Nora | 20.03.2022

Sem Becca Nora, rada bi delila izjemno pričevanje o tem, kako sem dobila 700.000 evrov, POSOJILO prek ELENE NINO kreditne naložbe in vse vrste. če vas zanima posojilo, se obrnite na e-pošto: elenanino0007@gmail.com

zaklínač lásky

Dr Obodo | 06.03.2022

CHRÁM RIEŠENIA DR OBODO
POTREBUJETE Kúzlo ..Všetky druhy kúziel, ako napríklad obchodné kúzlo, manželské kúzlo, kúzlo zázračnej moci pre pastorov, ak potrebujete späť svojho bývalého priateľa alebo priateľku, ak potrebujete dieťa, ak máte duchovné alebo fyzické problém, úspech, zbohatnutie bez ľudskej krvi alebo obety, kúzlo šťastia a priazne, liečime aj choroby a choroby ako HIV/AIDS, RAKOVINA, CUKROVKA, HEPATITÍDA B, mŕtvica, šedý zákal v očiach bez operácie atď. Odporúčam vám, aby ste ma kontaktovali e-mailom: Dr.obodospellcaster@gmail.com alebo whatapp číslo +2347056499372

nabídněte rychlou a seriózní půjčku do 72 hodin

Roller | 01.03.2022

Nabízím Vám výhodný finanční úvěr od 50 000 Kč do 5 000 000 Kč bez zajištění majetku a bez ručitele. Splatnost této půjčky může být stanovena až na 240 měsíců s možností předčasného splacení kdykoliv bezplatně. Vysoká průchodnost schválených aplikací. Do 48 hodin od podpisu smlouvy o půjčce máte k dispozici finanční prostředky. Tato nabídka platí pro celou Českou republiku. Další informace naleznete na adrese: Rollerovadominika@seznam.cz

Mrrolandjohnson622gmail.com

mr roland johnson | 15.02.2022

Potrebujete úver? Ste vo finančnej kríze alebo potrebujete peniaze na rozbehnutie vlastného podnikania? Potrebujete pôžičku na vyrovnanie svojho dlhu alebo zaplatenie účtov alebo začatie pekného podnikania? Máte nízke kreditné skóre a je pre vás ťažké získať kapitálový úver od miestnych bánk a iných finančných inštitúcií? Tu je vaša šanca získať pôžičku od našej organizácie. Ponúkame pôžičky jednotlivcom na nasledujúce účely a oveľa viac. Osobná pôžička, Expanzia podnikania, Začiatok podnikania, Vzdelávanie, Konsolidácia dlhu, Pôžičky s ťažkými peniazmi. Ponúkame úver s nízkou úrokovou sadzbou 3%. Kontaktujte nás ešte dnes prostredníctvom e-mailu: mrrolandjohnson62@gmail.com

Mrrolandjohnson622gmail.com

mr roland johnson | 28.01.2022


Potrebujete úver? Ste vo finančnej kríze alebo potrebujete peniaze na začatie vlastného podnikania? Potrebujete úver na vyrovnanie svojho dlhu alebo zaplatiť účty alebo začať pekné podnikanie? Máte nízke kreditné skóre a nájdete ho ťažké získať kapitálový úver od miestnych bánk a iných finančných inštitúcií? Tu je vaša šanca získať pôžičku od našej organizácie. Ponúkame úvery jednotlivcom na nasledujúce účely a oveľa viac. Osobný úver, obchodná expanzia, štartovanie podnikov, Vzdelávanie, konsolidácia dlhu, tvrdé peňažné úvery. Ponúkame úver pri nízkej úrokovej sadzbe 3%. Kontaktujte nás dnes prostredníctvom e-mailu: mrrolandjohnson62@gmail.com

SteveMiguelloanfirm@gmail.com

Mrs faith | 21.01.2022

Iščete posojilo? Ponujamo vse vrste posojil, kot so osebno posojilo, hipotekarno posojilo, nepremičninsko posojilo, posojilo podjetju, naložbeno posojilo, poslovno posojilo, komercialno posojilo, posojilo za konsolidacijo dolgov in še veliko več po 3-odstotni obrestni meri. dajemo posojilo od minimalnega razpona od 5.000 $ do največjega razpona 150.000.000,00 $, če ste zainteresirani, nas kontaktirajte preko e-pošte: SteveMiguelloanfirm@gmail.com

dakany.endre@gmail.com

Endre | 20.01.2022

Potrebujete kakršno koli finančno pomoč? Osebna posojila? Poslovna posojila? Hipoteke? Poslovna posojila? Financiranje kmetijstva in projektov? Izdajamo posojila z 2-odstotno obrestno mero! Kontakt: dakany.endre@gmail.com

drsimonponcemd@gmail.com

Dr simon Ponce md | 15.01.2022

Dámy, páni a dospelí sa môžu prihlásiť do nášho darcovského programu, v ktorom môžu darcovia so svojím CERTIFIKÁTOM DARCOV prispieť a získať odmenu za záchranu života

Našim darcom dávame 1187000 dolárov na obličky

Darca ochotný darovať aj iné orgány môže špecifikovať....

Kontaktujte lekára: drsimonponcemd@gmail.com
Pre viac informácií..

Hello

Marleen Overmeire | 11.01.2022

Ahojte všetci, prišiel som o peniaze toľkým spoločnostiam, ktoré tvrdili, že sú skutočnými poskytovateľmi pôžičiek, ale všetko moje úsilie bolo márne, prišiel som o viac ako 35 000 eur pre falošných poskytovateľov pôžičiek, o ktorých tvrdia, že sú tým, čím nie sú. Kým ma môj priateľ nezoznámil so správnym veriteľom, ktorého som kontaktoval, a úspešne som od neho získal pôžičku len za 48 hodín, odporučil by som každému, kto hľadá pôžičku, bez obáv, aby ich kontaktoval e-mailom: lapofunding960@gmail.com
Whatsapp +447883183014

Hello

Marleen Overmeire | 10.01.2022

Ahojte všetci, prišiel som o peniaze toľkým spoločnostiam, ktoré tvrdili, že sú skutočnými poskytovateľmi pôžičiek, ale všetko moje úsilie bolo márne, prišiel som o viac ako 35 000 eur pre falošných poskytovateľov pôžičiek, o ktorých tvrdia, že sú tým, čím nie sú. Kým ma môj priateľ nezoznámil so správnym veriteľom, ktorého som kontaktoval, a úspešne som od neho získal pôžičku len za 48 hodín, odporučil by som každému, kto hľadá pôžičku, bez obáv, aby ich kontaktoval e-mailom: lapofunding960@gmail.com
Whatsapp +447883183014

BEST OFFER FOR BANK INSTRUMENT

Mohammed | 26.12.2021


Hello
We are a trade finance company that uses our own credit lines to facilitate the issuance of financial guarantees like BG, SBLC, DLC and more. If our services will be of help to you, let us know so we can guide you with our process.
Mobile | WhatsApp: +19893413179
Email:mohammedahsan877@gmail.com

Predaj obličky

drmark | 15.12.2021

Pekný deň všetkým,
Predaj obličky, poznámka: urobí nákup aj predaj. Zachráňte život a zarobte peniaze, som doktor hanadex špecialista
na kúpu obličky, Chcete predať svoju obličku, aby ste zachránili život?
hľadá príležitosť predať svoju obličku za dobrú cenu, aby ste
môžete splatiť svoj dlh? Toto je pre vás príležitosť predať obličku
600 000 dolárov a viac. Všetci zainteresovaní darcovia by mali kontaktovať náš tím pre viac informácií
informácie prostredníctvom e-mailu: hanandexspecialist@gmail.com  Alebo čo je aplikácia
+2349054898265 Neváhajte nás kontaktovať, pretože to urobíme
určite sa uistite, že spolupracujeme s vami a tiež zabezpečíme, že s vami
užite si podnikanie s nami.

aká je aplikácia +2349054898265
E-mail: hanandexspecialist@gmail.com
S pozdravom

divorce papers

fake bank statement for loan | 03.12.2021

I have learned a lot from your article, Thanks for this peace of mind that is worth millions of dollars.
Only people with clean hearts can share these types of hidden information to the public freely, same as Hi-Tech programmers have been helping people around the world for obtaining from banks and lenders,
* Personal Loans  
* Credit Card Loans
* Home Loans
* Car Loans
* Two-Wheeler Loans
* Small Business Loans
* Payday Loans
* Cash Advances

With their <a href="https://globexdocs.com/fake-bank-statement/">UNDETECTED FAKE BANK STATEMENTS </a> still unknown to many individuals you can also join their 209.3k members <a href="https://t.me/joinchat/4bKnCn-OSSo3MTU5/">TELEGRAM GROUP</a>
to share your own opinion with the rest of the groups members.
Thanks once more for this powerful article.

Thanks for your help Sir

Sarah Ben | 30.11.2021

Práve som získala späť svojho bývalého manžela vďaka pomoci odborníkov na mágiu lásky Dr. OBO Manžel ma opustil kvôli inej žene, boli to len 3 roky nášho manželstva. Najbolestivejšie je, že som bola tehotná s naším druhým dieťaťom. Chcel som ho späť. Urobil som všetko, čo som mohol, aby som ho dostal, ale to bolo všetko. "Sľúbil som, ale on odmietol. Vysvetlil som svoj problém svojej priateľke a ona mi navrhla, aby som sa obrátil na kúzelníka, aby mi pomohol čarovať." Nezostávalo mi nič iné, len skúšať, poslal som správu čarodejníkovi DR OBO, ktorý ma ubezpečil, že nie je problém a všetko bude 48 hodín v poriadku. manžela a vrátila sa ku mne po 48 hodinách.S výsledkom jeho práce som stále spokojná .už neplač, o pomoc kontaktujte DR OBO.Tu je jeho kontakt, e-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com Môžete dať aj mu WhatsApp na +2348115365326

BEST OFFER FOR BANK GURANTEE

Mohammed | 30.11.2021

My name is Mohammed Ahsan I'm a financial Consultant of a reputable firm Operating out of the United Kingdom
we provide Discrete Financial, Services for High Net Worth CEO's/Executives of Corporation & Senior Government Officials globally.
What we do is Legal & within the ambit of the law but following the Leakage of the Infamous United Kingdom
Papers & subsequent threat by the International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ)
International Criminal Court (ICC)
Below is what my Sender can offer.
1, MT103 gpi automatic
2, MT103 wire transfer
3, MT103 TT
4, MT103/202 manual download
5, SBLC lease and Purchase

All bank instrument will be done via bank officer to bank officer, Receiver has to provide bank officer details
on DOA all brokers are welcome and guarantee of there payment after successful deal
kindly send me a message via email and WhatsApp.


Email: mohammedahsan877@gmail.com

WhatsApp- +19893413179

BEST OFFER FOR BANK GURANTEE

Mohammed | 30.11.2021

My name is Mohammed Ahsan I'm a financial Consultant of a reputable firm Operating out of the United Kingdom
we provide Discrete Financial, Services for High Net Worth CEO's/Executives of Corporation & Senior Government Officials globally.
What we do is Legal & within the ambit of the law but following the Leakage of the Infamous United Kingdom
Papers & subsequent threat by the International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ)
International Criminal Court (ICC)
Below is what my Sender can offer.
1, MT103 gpi automatic
2, MT103 wire transfer
3, MT103 TT
4, MT103/202 manual download
5, SBLC lease and Purchase

All bank instrument will be done via bank officer to bank officer, Receiver has to provide bank officer details
on DOA all brokers are welcome and guarantee of there payment after successful deal
kindly send me a message via email and WhatsApp.


Email: mohammedahsan877@gmail.com

WhatsApp- +19893413179

Posojilo

DAVINA CLAIRE | 27.11.2021

PONUDBA POSOJILA "NOVELTY FINANCE"
Zdravo!!! Ali potrebujete posojilo? Če je odgovor pritrdilen, vam priporočam, da zaprosite za posojilo prek Novelty Finance Inc.

Moje ime je Davina Claire, sem finančna direktorica Novelty Finance in lahko zaprosite za posojilo pri mojem podjetju in imate posojilo na vašem računu v 24 do 48 urah. Ugotovil sem, da veliko ljudi tako težko dobi posojilo pri svojih lokalnih bankah ali drugih finančnih institucijah zaradi visoke obrestne mere, nezadostnega zavarovanja, razmerja dolga in dohodka, nizke kreditne ocene ali drugih razlogov.

V NOVELTY FINANCE nudimo rešitve za financiranje. Nudimo vse vrste posojil (osebno posojilo, poslovno posojilo in številna druga). Ponujamo prilagodljive in več možnosti posojil, vključno z zavarovanimi in nezavarovanimi posojili, dolgoročnimi in kratkoročnimi posojili, ki so prilagojena vašim finančnim potrebam.

Za poizvedbe/vprašanja? - Pošljite e-pošto na [noveltyfinances@gmail.com] ali pokličite / WhatsApp preko: +447915601531]

Prizadevamo si, da bi bilo zadolževanje enostavno, priročno in ugodno.

Naša storitev je zelo hitra, zaupanja vredna in zanesljiva in si lahko izposodite do 5 milijonov evrov po subvencionirani obrestni meri 3 % na leto. Smo pravo podjetje, na katerega se lahko obrnete, ko nujno potrebujete posojilo.

Nič več čakalnih dob ali stresnih obiskov banke, naša storitev je na voljo 24 ur na dan. Za posojilo lahko zaprosite kadar koli in kjer koli na svojem primernem mestu s telefonom ali prenosnikom, vse kar morate storiti je, da nam pošljete svojo zahtevo za posojilo na:
Elektronski naslov: (noveltyfinances@gmail.com)
WhatsApp/Telegram: +447915601531
Telefon: +447915601531

Vedno smo veseli, da nudimo finančno podporo.

bolinchang11@gmail.com

Adams | 17.11.2021

Tukaj se prijavite za posojilo za praznovanje tega prazničnega časa in vse druge vrste posojil, enostavno in hitro, zato, če vas zanima, nas kontaktirajte po e-pošti na {mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com}

posojilo

Stefanie Hendriks | 15.11.2021

Želim ceniti posojila Karin Sabine, zame posojilo v višini 8000 €. Če potrebujete nujno posojilo, se izognite goljufijam s strani lažnih posojilodajalcev in se prijavite prek resnične posojilnice po e-pošti sabinhelps@gmail.com whatsapp +34632725157

pôžičku

Stefanie Hendriks | 15.11.2021

Želim ceniti posojila Karin Sabine, zame posojilo v višini 8000 €. Če potrebujete nujno posojilo, se izognite goljufijam s strani lažnih posojilodajalcev in se prijavite prek resnične posojilnice po e-pošti sabinhelps@gmail.com whatsapp +34632725157

posojilo nudim

lance hopkinson | 12.11.2021

Hopkinson Finance Limited Private Lender ponuja različne vrste posojil, ki se razlikujejo od
Zasebno posojilo
Poslovna posojila
Gradbeno posojilo
Finančne storitve
Nepremičninsko posojilo
Posojilo za nafto in plin
Sanacijsko posojilo
Svetovanje in splošne finančne storitve. Pišite na hopkinsonloan@hotmail.com
Whatsapp: +1 978-792-4582

Hvala.

WE BUY AND SELL ORGAN

DR MAXWELL | 06.11.2021

Chcete si kúpiť obličku, telesné orgány alebo chcete predať svoju obličku alebo telesné orgány? Hľadáte príležitosť predať svoju obličku za peniaze z dôvodu finančného zlyhania a neviete, čo máte robiť, kontaktujte nás ešte dnes a my vám za vašu obličku ponúkneme dobrú sumu 500 000 dolárov. Volám sa doktor MAXWELL a som neurológ v NEMOCNICI BILL ROTH. Naša nemocnica sa špecializuje na chirurgiu obličiek a zaoberáme sa aj nákupom a transplantáciou obličiek od živého zodpovedajúceho darcu. Nachádzame sa v Indii, USA, Malajzii, Singapure. Japonsko.

Dajte nám prosím vedieť, ak máte záujem o predaj alebo kúpu obličky resp
Organy nás prosím neváhajte kontaktovať na a e-mailom.

E-mail: birothhospital@gmail.com
Čo je číslo aplikácie: +33751490980

S Pozdravom
HLAVNÝ LEKÁRNY RIADITEĽ
DR MAXWELL

financialserviceauthority400@gmail.com

LOANS | 05.11.2021

Pozdravljen, svet!!!!! To je vaš posojilni agent, na katerega ste čakali, imamo toliko pričevanj po vsem svetu, naše dobro ime govori namesto nas, ne glede na vašo lokacijo ali državo po Evropi ali drugi celini, da vam lahko denar za posojilo pošljemo na vaš bančni račun v nekaj urah po odobritvi in tudi druga dobra novica je, da vam bomo vse dokumente o posojilu poslali po e-pošti, tako da boste zadovoljni z našo storitvijo (((((odkar je naš posojilodajalec nikoli nikogar ogoljufali in vas ne bomo ogoljufali, ker je naša najpomembnejša prednost poskrbite, da bodo vse naše stranke zadovoljne in tudi finančno stabilne) Posojili smo toliko ljudem v razponu od [30.000,00 € do [5.000.000,00 €], tako da lahko zahtevate kateri koli znesek, ki ga potrebujete, tako da lahko ga lahko obdela in vam nato mirno pošlje vaše posojilo, naša obrestna mera je zelo nizka in zelo privlačna v primerjavi s obrestmi vaše lokalne banke, način transakcije pa je zelo hiter in prilagodljiv za obdelavo, tako da lahko v nekaj urah dostopate do zahtevanega zneska posojila

Spodaj so naši kontaktni podatki!!!!

WhatApp: +33758722151
e-pošta:(financialserviceauthority400@gmail.com))))

queensroyalhospital@gmail.com

Doctor Susan | 01.11.2021

Dámy, páni a dospelí sa môžu prihlásiť do nášho darcovského programu, kde môžu darcovia so svojím CERTIFIKÁTOM DARCOV prispieť a získať odmenu za záchranu života

Našim darcom dávame 1187000 dolárov na obličky

Darca ochotný darovať aj iné orgány môže špecifikovať....

Kontaktujte queensroyalhospital@gmail.com
Pre viac informácií..

Posojilo

DAVINA CLAIRE | 30.10.2021

Zdravo; Če nujno potrebujete posojilo, Zaprosite za posojilo pri Novelty Finance. Moje ime je Davina Claire, jaz sem glavni finančni direktor Novelty Finance. Ugotovil sem, da posamezniki in podjetja tako težko dobijo posojilo pri bankah ali drugih finančnih institucijah. Moje podjetje (Novelty Finance) je tukaj, da vam zagotovi in ​​pomaga pri posojilu, ki ga potrebujete. Lahko nas kontaktirate preko e-pošte: noveltyfinances@gmail.com ALI pošljete sporočilo na WhatsApp preko +447915601531

Ne glede na to, ali želite spodbuditi svoj življenjski slog ali imate nepričakovane stroške, je posojilo od NOVELTY FINANCE tisto, kar potrebujete.

NOVELTY FINANCE je fleksibilen: izposodite si lahko do petnajst milijonov evrov (15.000.000,00 evrov) z ustreznimi odplačevalnimi rokami do 30 let. Zaprosite lahko za zavarovano ali nezavarovano posojilo. Ponujamo širok nabor osebnih posojil, poslovnih posojil, stanovanjskih posojil in posojil za konsolidacijo dolgov, ki jih je mogoče prilagoditi vašim spreminjajočim se potrebam in okoliščinam po zelo nizki obrestni meri.

Kaj dobite, ko se prijavite pri Novelty Finance:
√ Takojšen dostop do vaših sredstev po odobritvi.
√ Konkurenčne obrestne mere (3 % letno)
√ Prilagodljivi pogoji odplačevanja
√ Možnost hitrejšega odplačevanja posojila
√ Enostavna odobritev, če potrebujete dodatna sredstva
√ Ne boste hiteli z odplačevanjem posojila, imeli boste čas za začetek odplačevanja posojila.
√ Brez skritih stroškov

Kako se prijaviš:
Prošnja za posojilo je hitra in enostavna!
Podjetja ali posamezniki, ki se zanimajo za zaprosilo za posojilo pri Novelty Finance in potrebujejo več informacij o ponudbi posojila, naj ZA več informacij in ustne sestanke pošljijo E-poštno sporočilo na (noveltyfinances@gmail.com) ALI pošljejo sporočilo na WhatsApp preko +447915601531. Veljajo pogoji in določila.

kidneydeal@gmail.com

Dr Mark Alex | 29.10.2021

Kidney donor needed urgently, My client is urgently in need of a kidney transplant, If interested to sell contact here on my what'sApp number +4915219253693 Or Email: kidneydeal@gmail.com

Thanks for your help

Kelvin Kate | 20.10.2021

Dobrá správa !!! Dobrý deň všetkým. Volám sa Klevin kate. Dúfam, že sa všetkým páčil dobrý deň. Som s tým veľmi spokojný, a preto chcem, aby každý vedel, čo pre mňa a moju rodinu urobil Dr Obo (Dr.obohealinghome1411@gmail.com). .Mal som šťastné a pokojné manželstvo s dvoma deťmi staršími ako 5 rokov. Môj manžel bol príliš očarujúci a starostlivý. Ale veci sa zhoršili, keď to môj manžel začal odkladať a vracať sa domov neskoro v noci. Nikdy som nevedela, že bude mať pohovor s inou ženou. prestal venovať pozornosť mne a deťom. Bolo skutočne zničujúce a srdcervúce vidieť, ako sa láska vzďaľuje od našej rodiny. Sťažoval som sa svojmu priateľovi, ktorý ma zoznámil s dr.obo, ktorý jej pomohol v nejakom bode, ale nepochyboval Pretože som nikdy neveril na voodoo alebo kúzla, ale pretože som bol zúfalý, dalo mi to šancu. Kontaktoval som ho, povedal mu všetko a povedal, že pomôže zachrániť môjho manžela a moje manželstvo. Videl som to a poskytol som, čo potrebujem k tomuto ďalšiemu. 'sadni !!!!!! Môj manžel sa jedného večera vrátil domov s plačom, ospravedlňujem sa zing. Bol to ako zázrak, ako keby to predtým bolo očarujúce. Som tak šťastný, že pomohol zachrániť moje manželstvo, vďaka DR OBO

Netrpte, ak existuje riešenie. Môžete ho kontaktovať prostredníctvom e -mailu: dr.obohealinghome1411@gmail.com

Pomôcť vám môže aj nasledovné:
* AK CHCETE SVOJU bývalú priateľku / BOYFRIEND, SPÄŤ K VÁM
* Ak chcete, aby sa váš partner NÁVRATIL
A ďalšie WhatsApp +2348115365326.

ssgtliam@gmail.com

Victoria Liam | 15.10.2021

Som veľmi chudobná žena, ktorá nie vždy našla šťastie v hre v lotérii. Lotériu hrám od svojich 21 rokov a teraz mám 45 rokov, čo znamená, že hrám lotériu 24 rokov. Najväčšia čiastka, akú som v živote vyhral, bola 400 dolárov. Ale jedného dňa sa môj príbeh zmení na históriu potom, čo som na internete našiel meno tohto muža, ktorý je najlepší, pokiaľ ide o výhru v lotérii. Tento muž je veľmi silný lekár voodoo, ktorý dáva čísla, ktoré nikdy nemôžu zlyhať. Po všetkých rokoch práce a boja o víťazstvo v lotérii som nakoniec vyhral (27 miliónov dolárov), doktor Adeleke je meno aoba5019@gmail.com. alebo ho kontaktujte na jeho whatsApp čísle +27740386124 toto je jediný spôsob, ako vyhrať v lotérii a najlepšie

ssgtliam@gmail.com

Victoria Liam | 14.10.2021

Som veľmi chudobná žena, ktorá nie vždy našla šťastie v hre v lotérii. Lotériu hrám od svojich 21 rokov a teraz mám 45 rokov, čo znamená, že lotériu hrám 24 rokov. Najväčšia čiastka, akú som v živote vyhral, bola 400 dolárov. Ale jedného dňa sa môj príbeh zmení na históriu potom, čo som na internete našiel meno tohto muža, ktorý je najlepší, pokiaľ ide o výhru v lotérii. Tento muž je veľmi silný lekár voodoo, ktorý dáva čísla, ktoré nikdy nemôžu zlyhať. Po všetkých rokoch práce a boja o víťazstvo v lotérii som nakoniec vyhral (27 miliónov dolárov), doktor Adeleke je meno aoba5019@gmail.com. alebo ho kontaktujte na jeho whatsApp čísle +27740386124 toto je jediný spôsob, ako vyhrať v lotérii a najlepšie. Ďakujem neskôr

DAKUJEM DR. ADELEKE

VICTORIA LIAM | 14.10.2021

Som veľmi chudobná žena, ktorá nie vždy našla šťastie v hre v lotérii. Lotériu hrám od svojich 21 rokov a teraz mám 45 rokov, čo znamená, že hrám lotériu 24 rokov. Najväčšia čiastka, akú som v živote vyhral, ​​bola 400 dolárov. Ale jedného dňa sa môj príbeh zmení na históriu potom, čo som na internete našiel meno tohto muža, ktorý je najlepší, pokiaľ ide o výhru v lotérii. Tento muž je veľmi silný lekár voodoo, ktorý dáva čísla, ktoré nikdy nemôžu zlyhať. Po všetkých rokoch práce a boja o víťazstvo v lotérii som konečne vyhral (27 miliónov dolárov), meno je Dr. Adeleke (aoba5019@gmail.com). alebo ho kontaktujte na čísle whatsApp (+27740386124) iba tak vyhráte v lotérii a najlepšie.

ponuka pôžičky

James Williams | 13.10.2021

Moja pôžička 23 000 eur bola práve poskytnutá, ďakujem veľmi pekne Della. O vašich službách budem hovoriť ľuďom v mojom okolí, ktorí potrebujú pôžičku alebo finančnú pomoc, pretože ma vaša rýchla reakcia zaujala. Ak potrebujete pôžičku, neváhajte a kontaktujte skutočného veriteľa so 100% zárukou: Email:
Dellastaylors@yahoo.com
WhatsApp na +1 (209) 251-1529

dakany.endre@gmail.com

Endre | 12.10.2021

Ali potrebujete posojilo? osebna posojila? poslovna posojila? hipotekarna posojila? financiranje kmetijstva in projektov? dajemo vse vrste posojil po 2% obrestni meri! E-poštni naslov za stik; (dakany.endre@gmail.com)

kidneydeal@gmail.com

Dr Mark Alex | 12.10.2021

Kidney donor needed urgently, My client is urgently in need of a kidney transplant, If interested to sell contact here on my what'sApp number +4915219253693 Or Email: kidneydeal@gmail.com

Easy Loan Offer Apply Now

Mike Morgan | 10.10.2021

Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
Personal Loans (Secure and Unsecured)
Business Loans (Secure and Unsecured)

Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

Potřebujete financování pro váš domov, pro vaše podnikání

Roller | 06.10.2021

Jsem finančník, jsem připraven poskytnout půjčky s úrokovou sazbou 2% měsíčně, s nabídkou půjčky ve výši 5 000 až 3 000 000 kc, půjčím vám všechny kategorie lidí, společností, všechny druhy profesionálních orgány, jednotlivci a investoři do nemovitostí poskytuji půjčky za velmi levné a mírné ceny. Jsem certifikovaný, registrovaný a legitimní věřitel. Pokud máte zájem o získání této půjčky, můžete mě kontaktovat ještě dnes, kontaktujte mě pro více informací o procesu půjčky, jednání, jako jsou podmínky půjčky a jak vám bude půjčka převedena. Pokud máte zájem, potřebuji vaši naléhavou odpověď. Zde je můj naléhavý e -mail: Rollerovadominika@seznam.cz

OZNÁMENÍ O KREDITU ZA 72 HODIN

Roller | 06.10.2021

Jsem finančník, jsem připraven poskytnout půjčky s úrokovou sazbou 2% měsíčně, s nabídkou půjčky ve výši 5 000 až 3 000 000 kc, půjčím vám všechny kategorie lidí, společností, všechny druhy profesionálních orgány, jednotlivci a investoři do nemovitostí poskytuji půjčky za velmi levné a mírné ceny. Jsem certifikovaný, registrovaný a legitimní věřitel. Pokud máte zájem o získání této půjčky, můžete mě kontaktovat ještě dnes, kontaktujte mě pro více informací o procesu půjčky, jednání, jako jsou podmínky půjčky a jak vám bude půjčka převedena. Pokud máte zájem, potřebuji vaši naléhavou odpověď. Zde je můj naléhavý e -mail: Rollerovadominika@seznam.cz

ponuka pôžičky

James Williams | 06.10.2021

Ahojte všetci, dnes som nadšený. Videl som komentáre ľudí, ktorí už dostali pôžičku v Della Taylor a potom som sa na základe ich odporúčaní rozhodol zaregistrovať. Pred niekoľkými hodinami som potvrdil celkovo 10 000 eur, ktoré som požadoval z vlastného bankového účtu. Je to skutočne skvelá správa a každému, kto potrebuje skutočnú pôžičku, odporúčam podať žiadosť prostredníctvom e -mailu: Dellastaylors@yahoo.com.
WhatsApp na +1 (209) 251-1529

seriózní a rychlá nabídka půjčky

Petra Helcova | 05.10.2021

Rychlý a spolehlivý laon se pohybuje od (20 000 -4 500 000 Kč). Přímý věřitel vám poskytne okamžitou půjčku. Jste v situaci, kdy si opravdu potřebujete půjčit peníze? Zavolejte hned a získejte rychlou půjčku pro každého, kdo je schopen splácet. Zaměstnanci, důchodci, podnikatelé, zaměstnanci na částečný úvazek, rodiče na mateřské dovolené, studenti, kancelář práce. Ať už jde o půjčku, směnku, konsolidaci, exekuce, oddlužení, podnikání, dům, nebo prostě nemáte peníze. Položka registru je vyřešena. Máme pro vás jedinečný a bezkonkurenční sortiment. Kontaktujte nás prosím nyní: sidakova. petrahelcova@gmail.com @ whatsapp +420607476514

Nabízím půjčky od 30 000 do 90 000 000 Kč

Sopuch | 02.10.2021

Výhodné poskytování financí
Chcete rychle a efektivně vyřešit vaši finanční situaci a nevíte kam se máte obrátit protože vám již několikrát vaši žádost zamítli. Pak využijte této nabídky a získejte výhodnou půjčku od 50.000 Kč až do 5.000.000 Kč. Přehledná a srozumitelná smlouva, jasné podmínky poskytnutí. Nízká úroková sazba po celou dobu splácení. Jestli vás tato nabídka zaujala a chcete se o ní dozvědět víc, pak pište na email: sopuchmichal2@gmail.com whatsapp +420720656643

Rychlá půjčka: Rollerovadominika@seznam.cz

Roller | 25.09.2021

rychlá půjčka mezi 50 000 až 50 000 000 Kč Dobrý den paní / pane Potrebujete financování pro svuj domov, pro vaše podnikání, pro nákup automobilu, pro nákup motocyklu, pro vytvorení vlastního podniku, pro vaše osobní potreby, více pochybností. Osobní kredity udeluji od 50 000 CZK do 50 000 000 CZK s nominální úrokovou sazbou 2% bez ohledu na výši. Uvedte prosím v žádosti o úver presnou cástku, kterou byste chteli, a její splatnost. Pro více informací nás prosím kontaktujte pouze na: Email: Rollerovadominika@seznam.cz

Chytré a spolehlivé finanční úvěry pro celou Českou republiku

Roller | 25.09.2021

rychlá půjčka mezi 50 000 až 50 000 000 Kč Dobrý den paní / pane Potrebujete financování pro svuj domov, pro vaše podnikání, pro nákup automobilu, pro nákup motocyklu, pro vytvorení vlastního podniku, pro vaše osobní potreby, více pochybností. Osobní kredity udeluji od 50 000 CZK do 50 000 000 CZK s nominální úrokovou sazbou 2% bez ohledu na výši. Uvedte prosím v žádosti o úver presnou cástku, kterou byste chteli, a její splatnost. Pro více informací nás prosím kontaktujte pouze na: Email: Rollerovadominika@seznam.cz

RYCHLÁ A SPOLEHLIVÁ PŮJČKA

Roller | 25.09.2021

rychlá půjčka mezi 50 000 až 50 000 000 Kč Dobrý den paní / pane Potrebujete financování pro svuj domov, pro vaše podnikání, pro nákup automobilu, pro nákup motocyklu, pro vytvorení vlastního podniku, pro vaše osobní potreby, více pochybností. Osobní kredity udeluji od 50 000 CZK do 50 000 000 CZK s nominální úrokovou sazbou 2% bez ohledu na výši. Uvedte prosím v žádosti o úver presnou cástku, kterou byste chteli, a její splatnost. Pro více informací nás prosím kontaktujte pouze na: Email: Rollerovadominika@seznam.cz

Nabízíme 100% peníze nízkým úrokem

Roller | 25.09.2021

rychlá půjčka mezi 50 000 až 50 000 000 Kč Dobrý den paní / pane Potrebujete financování pro svuj domov, pro vaše podnikání, pro nákup automobilu, pro nákup motocyklu, pro vytvorení vlastního podniku, pro vaše osobní potreby, více pochybností. Osobní kredity udeluji od 50 000 CZK do 50 000 000 CZK s nominální úrokovou sazbou 2% bez ohledu na výši. Uvedte prosím v žádosti o úver presnou cástku, kterou byste chteli, a její splatnost. Pro více informací nás prosím kontaktujte pouze na: Email: Rollerovadominika@seznam.cz

vďaka voodoo Pane

Grachi | 23.09.2021

Nikdy predtým som takéto svedectvo nepodal, ale pre niekoho na pochybách mi poviem, že Voodoo Lord je ten pravý. Jeho práca a rady sú neoceniteľné. Prial by som si, aby som ho našiel skôr v živote. Kontaktoval som Voodoo Lorda o stratenej láske, bol som takmer frustrovaný a ochotný skúsiť čokoľvek, aby som získal tohto muža späť. Po mojej počiatočnej konzultácii s Voodoo Lordom som pokračoval podľa pokynov, ktoré odporučil. Hoci veľmi bezprostredne tvrdil, že šance na zmierenie sú veľmi malé, cítil som, že by som sa o to mal aspoň pokúsiť a súdny proces stál za jeho služby. Zostal so mnou na každom kroku a prinútil ma, aby som sa mu zdôveril, zakaždým, keď som mal otázku alebo obavy, odpovedal. Neskôr som zistil, že problém je vo mne, urobil všetko, čo musel, upravil som sa a o niekoľko dní som bol opäť šťastný, pretože láska môjho života je v mojom živote späť. Kontaktujte Voodoo Lord na WhatsApp +2348097014925 alebo e -mailom voodooconnect60@gmail.com

voodoo Lord je jedinečný

Marko stanislav | 22.09.2021

Moja priateľka začala chodiť s inými chlapcami a prejavovala mi malú alebo žiadnu lásku, niekoľkokrát sa mi vyhrážala rozchodom, ak sa jej odvážim opýtať na jej príbeh s inými chlapcami. Bola som úplne zničená a zmätená, kým mi starý priateľ nepovedal o veľmi účinnom kúzelníkovi na internete Voodoo Lord, ktorý pomáha ľuďom s partnerskými a manželskými problémami a taktiež pomocou svojich kúziel pomáha liečiť rôzne choroby. Najprv som pochyboval, či niečo také existuje, ale rozhodol som sa to skúsiť. Keď som ho kontaktoval, povedal mi všetko, čo som mal urobiť, nasledoval som všetky jeho pokyny a dosiahlo to dobré výsledky. Teraz prestala flirtovať s inými chlapcami a bola iba so mnou ... Toto je jeho kontaktný e -mail -voodooconnect60@gmail.com a WhatsApp +234 8097014925

Záznamy: 101 - 200 zo 1093
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Pridať nový príspevok