Nedávajme kontakty na tolerantných lekárov do verejne prístupných diskusií

23.01.2013 22:44

Ing. Marián FILLO

 

       Keďže sa opakovane stáva, že niektoré mamičky (prípadne aj oteckovia) v dobrej viere napíšu na verejne prístupné internetové diskusné fórum kontakt na lekára, ktorému nijak zvlášť nevadia rodičia, odmietajúci povinné očkovanie svojich detí, alebo ktorý dokonca takýchto rodičov neudáva hygiene (regionálnemu úradu verejného zdravotníctva = RÚVZ), zdá sa mi, že treba otvorene vysvetliť, prečo toto nie je práve dobrý nápad.

       Keď je nejaké diskusné fórum verejne prístupné, znamená to, že sa naň môže pozrieť nielen rodič, ktorý chce odmietnuť (alebo už odmietol) povinné očkovanie, ale aj nejaký očkovaním nadšený lekár (napr. aj prof. Dluholucký, ktorý je známy tým, že sa vyhráža iným lekárom zničením ich kariéry, ak si dovolia čosi proti očkovaniu), alebo pracovník RÚVZ, zamestnanec výrobcu vakcín či reklamnej agentúry, ktorá pre výrobcu vakcín pracuje. A tu už končí sranda.

       Súčasný fašistický režim (fašizmus = spojenie štátnej moci s veľkými korporáciami (napr. aj výrobcami vakcín) = presne to, čo sa u nás deje) totiž chce, aby všetci lekári boli fanatici do očkovania, a preto aj lekár, ktorý možno sám osobne je v zásade za očkovanie, ale toleruje aj iné názory u svojich pacientov (resp. ich rodičov), je "nepriateľom štátu" (presnejšie: nepriateľom biznisu výrobcov vakcín). Pri troche šťastia si verejne napísaný kontakt na takého lekára nemusí nikto z vakcinacistov všimnúť. Lenže čert nespí a môže sa ľahko stať, že si tento kontakt všimne ideologický pracovník RÚVZ, ktorý potom bude chcieť dotyčnému lekárovi urobiť zo života peklo. Toto nie je žiadna uletená konšpirácia - toto sa reálne deje, priatelia. Nevravím, že na každom RÚVZ (to neviem potvrdiť ani vyvrátiť), ale spoľahlivo viem o takých RÚVZ, ktoré vyslovene prenasledujú k neočkovaniu tolerantných lekárov.

       Informácia o tom, že nejaký lekár nemá problém s neočkujúcimi rodičmi, má neraz cenu zlata. Keď niekto ľahkomyselne uvedie meno tolerantného lekára na internetovej stránke, kde si to môže prečítať úplne hocikto, môže takémuto lekárovi spôsobiť vážne problémy. Potom sa môže stať, že daný lekár prestane byť tolerantný, alebo napr. že iní tolerantní lekári (poučení cudzou chybou) radšej nedajú nijak najavo, že sú tolerantní, a sotvakto sa to potom o nich dozvie. Tým si však podpílime konár pod vlastným zadkom.

       Takže dôležité ponaučenie, priatelia: Nikdy na nijakom verejne prístupnom fóre, ani na fóre, o ktorom nemáme istotu, že jeho členmi sú výlučne spoľahliví ľudia, neuvádzajme kontakty na lekárov, tolerantných k neočkovaniu. Ak chcete niekomu poradiť takého lekára, radšej si vypýtajte od neho číslo na mobil a napíšte mu to v SMS alebo zavolajte, prípadne si vypýtajte e-mailovú adresu a napíšte mu to e-mailom. Ani súkromné správy v diskusných fórach totiž nie sú skryté pred očami administrátorov, takže ak by nejaký štedrý inzerent (výrobca vakcín) ponúkol danej stránke dostatočne vysokú čiastku, nemôžete si byť súkromnosťou súkromných správ na 100% istí.

       Ak teda nechceme prísť aj o to málo tolerantných pediatrov, čo na Slovensku máme, pristupujme, prosím, k poskytovaniu kontaktov na nich mimoriadne opatrne a zodpovedne.

 


Napísanie a zverejnenie tohto článku zabralo autorovi približne 1 hodinu čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, budeme radi, ak našu činnosť podporíte.

 

Diskusia: Nedávajme kontakty na tolerantných lekárov do verejne prístupných diskusií

Thank you For your hard work over the years! For this, we give you the opportunity. https://google.com#1234567890 For more information, see the instructions. skfhjvkjsdjsrbhvbsrfhkis

Thank you For your hard work over the years! For this, we give you the opportunity. https://google.com#1234567890 For more information, see the instructions. skfhjvkjsdjsrbhvbsrfhkis 5652547 | 06.09.2023

Thank you For your hard work over the years! For this, we give you the opportunity. https://google.com#1234567890 For more information, see the instructions. skfhjvkjsdjsrbhvbsrfhkis

pediater

Peter | 05.02.2013

dobrý deň, mohol by mi teda niekto poradiť vhodného pediatra v Starej Ľubovni?

Blúznenie senilného deda

filip | 27.01.2013

Ak klesne zaočkovanosť pod 95percent,začnú sa šíriť epidémie-povedal demagog Dluholucký v piatok, na slobodnom vysielači.
To znamená,že vakcíny prestanú fungovať-chránia len medzi zaočkovanými.
Tým pádom zaočkovaní nemôžu vycestovať do okolitých krajín,pretože tam očkovanie nieje povinné a teda zaočkovanosť nižšia ako 95 percent a prestanú byť chránení.
Je to hrozné,že aj po toľkých rokoch od "revolúcie" môžu bezpečne cestovať,len do krajín bývalého východného bloku.
Ešte horšie dopadne cesta do exotických krajín,kde idete medzi nezaočkovanú populáciu.Vtedy sa očkovať už vôbec neoplatí.
Prečo vakcíny chránia len v zaočkovanej komunite?

Re:Blúznenie senilného deda

stará mama | 30.01.2013

dobrý postreh aj ja som to počúvala a aj som sa nižšie vyjadrila, vskutku neviem, kto by p. Dluholuckému uveril, ja teda nie !!!

Senior

Helena | 26.01.2013

https://dolezite.sk/O_jedoch_a_ludoch__153.html
Oplatí sa prečítať - farmabiznis, biznis očkovací...

Senior

Helena | 25.01.2013

Niečo som prekopírovala z iného webu:
Moratorium na vývoj vraždených virů ptačí chřipky bylo zrušeno
25.1.13
Neurčeno: Před dvěma roky pracovali západní věci na genetické úpravě viru ptačí chřipky, snažili se vytvořit vir-zabijáka, který by přeskakoval z člověka na člověka. Výzkum byl zmrazen a zastaven, protože panovala obava z úniku viru - ať už chybou v laboratořích nebo úmyslně.

Nyní přichází zpráva, že práce na vražedeném viru byly obnoveny. Prý jako prevence před samovolnou mutací.

Ach jo.

Zdroj: https://czech.ruvr.ru/2013_01_25/Prijde-nova-epidemie-ptaci-c...

Riziko

Iskander | 25.01.2013

Suhlasim s tym ze tych lekarov si treba vazit a nedostavat ich do neprijemnej situacie - uplne sa tomu vyhnut bohuzial neda - a oni su si toho asi vedomi,inac by sa bezhlavo riadili len prikazmi a vobec by nerozmyslali -ako vacsina ich kolegov. Inac na modrom konikovi sa otovrilo nove forum - ked sa akoze nestranne ma komunikovat o ockovani - komunikacia zalozena na dokazoch..A nie na propagande a neoverenych faktoch - z ktorych nas casto obvinuju..Takze komu sa chce a ma cas, moze skusit sa do tej diskusie pridat..https://www.modrykonik.sk/skupina/1838/

Re:Riziko

Magda | 25.01.2013

Ak sa nemýlim, túto diskusiu založila pectore, neoblomná obhajkyňa očkovania. Tak kto chce strácať čas a nervy, nech začne diskutovať...

Re:Riziko

Magda | 25.01.2013

Citujem pectore: "Ešte by som rada zdôraznila že by som nebola rada aby sa v tejto téme používali odkazy na články zo stránky Sloboda v očkovaní. Jedná sa totiž o veľmi zaujatý server. Kľudne z neho môžete čerpať ale budem rada ak si prejdete oreginál štúdie a nebudete tu ponúkat poprekrúcanou verziou od pána ktorý nemá ani základy medicínskeho vzdelania. Ja osobne som už často krát narazila na nezrovnalosti jeho prezentácie a oreginál textu...predide sa tak strate času s vysvetlovanim rúznych bludov..." ona je úžasne nezaujatá

Re:Re:Riziko

Iskander | 25.01.2013

No neviem, po precitani jej prispevkov sa mi zda ze je to nevyrovnana osoba, ktora sa sice tvari ze je odbornik,respektive top inteligent, ale z druhej strany si je uplne neista a preto si potrebuje dokazovat ze ma pravdu. To je pravda ze to zalozila ona, ale na tom nezalezi. Ide skor o to ze je tam moznost ziskat informacie aj z druhej strany - mozno sa tam najde aj nejaky realny vedec, lekar, ktory na tieto stranky nechodi. Akoze ked chcu zapriet informacie na tejto stranke tak nech to robia odborne - nech vyvratia zdroje atd..Na tom so zvedavy...

Re:Re:Re:Riziko

Ing. Marián FILLO | 25.01.2013

Nemám nič proti otvorenej diskusii, len samotný fakt, že si zakladateľka témy nepraje odkazy na túto stránku, vypovedá celkom jasne o jej "objektivite" a "nestrannosti". :-)

Re:Re:Re:Re:Riziko

iskander | 25.01.2013

Jasne ze to nebude nestranne, kedze uplne nestranna diskusia neexistuje:-)Ja by som to riesil tym ze by sa tam odvolavalo na stranky z ktorych cerpa tato stranka..Teda kedze pre mna osobne je najdolezitejsie aby som konal spravne, resp. co najlepsie pre dobro svojho dietata, nie preto aby som si stoj co stoj dokazoval ze mam pravdu..Tympadom osobne velmi rad vypocujem aj ludi s opacnym nazorom - v pripade ze su schopny a ochotny disktutovat na urovni

Re:Re:Re:Re:Re:Riziko

Ing. Marián FILLO | 26.01.2013

Ale však skúste a uvidíte, či to tam bude o niečom, alebo o ničom.
:-)

Re:Re:Re:Riziko

J.N. | 26.01.2013

za pectore sa veľmi pravdepodobne neskrýva obyčajná žena, matka, ale pracovník (čka) PR agentúry, ktorú si zaplatila nejaká farma firma, aby "ľudovým jazykom" sa votrela medzi mamičky, členky rôznych fór, a akože jednoduchým a laickým jazykom budila dojem že je jednou z nich.

Oni totiž zistili, že keď sa prezentujú ako lekári a odborníci (typu Dlhoneľudský) tak u časti ľudí už od začiatku vzbudzujú nedôveru a sú podozrievaní zo žistnosti.

Kdežto "iniciatívna mamička ktorá sa chce dopátrať pravdy" vzbudzuje u skeptických laických mamičiek paradoxne oveľa väčšiu dôveru a to oni veľmi dobre vedia. Preto vytvorili pectore. Takže pozor na to :)

Re:Re:Re:Re:Riziko

Ing. Marián Fillo | 01.02.2013

zaujímavá konšpiračná teória...
Ani by ma veľmi neudivovalo, keby bola aj pravdivá.

Senior

Helena | 25.01.2013

https://www.naturalnews.com/038826_flu_vaccine_victims_hospitals.html
Ľudia z očkovania na chrípku sa dostávajú do nemocnice...

Pan Ing.Fillo

baran | 25.01.2013

myslím si,že zákerne zavádzate ľudí,tvrdíte samé nepravdy.ochorieť môže aj dieťa očkované aj dieťa neočkované, ale to neočkovane dieťa má oveľa väčšiu šancu ochorieť ako to zaočkované.A čo potom cesty do zahraničia s malými deťmi kde sa vyslovene vyžaduje očkovanie? a čo migácia cidzincov a možnosť zavlečenia chorôb,ktoré sa u nás nevyskytujú? Uvedomujete si prečo neexistujú niektoré choroby u nás? som tiež rodič a nikdy som neuvažoval o tom,ťi svoje deti dám alebo nedám zaočkovať a myslím si,že mám minimálne toľko vedomostí o oškovaní a jeho rozikách ako vy,ak nie ešte viac. Tamyslite sa nad rám.Poznám aj alternatívy a náhrady očkovania,aj tak očkovaniu dôverujem.

Re:Pan Ing.Fillo

Ing. Marián FILLO | 25.01.2013

Vážený pán Baran,

pokiaľ nás obviňujete zo zákerného zavádzania, tak by bolo na mieste uviesť aspoň jeden príklad PREUKÁZATEĽNÉHO zavádzania, a tiež ako ste dospel k tomu, že bolo napísané/povedané zákerne (tzn. so zlým/zlomyseľným úmyslom).

Pokiaľ podľa Vás tvrdíme samé nepravdy, tak nejakú uveďte a preukážte, že to nie je pravda. Musí to predsa byť pre Vás hračka, či nie?

Ako ste dospel k presvedčeniu, že neočkované dieťa má väčšiu šancu ochorieť než očkované? Ja sa totiž domnievam, že to je presne naopak, pretože očkovanie síce možno (aj to nie u každého) vytvorí nejaké protilátky proti vybraným pôvodcom ochorení, ale zároveň oslabí imunitu voči všetkým ostatným (čo je vedecky zdokumentované prinajmenšom u tetanu, pneumokokov, chrípky a čierneho kašľa). Celkovo vzaté teda je očkovaný človek náchylnejší ochorieť, i keď proti veľmi malému počtu pôvodcov ochorení môže mať väčšie šance než neočkovaný. Lenže hovoríme tu o celkovo niekoľkých desiatkach kmeňov dokopy 10 pôvodcov ochorení (čo sa týka povinného očkovania) a proti tomu stoja desiatky ak nie stovky tisíc kmeňov rádovo tisícov (ak nie desaťtisícov) pôvodcov ochorení. Takže netreba byť veľkým matematikom, aby si človek spočítal, koho šance sú vyššie, hoci v jednotlivých prípadoch môžu byť očkovaní vo výhode, v štatistickom priemere je to však opačne.

Do ktorého zahraničia sa podľa Vás povinne vyžaduje očkovanie?

A máte poňatia, aká je migrácia cudzincov v krajinách, kde je úplne dobrovoľné očkovanie, ako napr. v Rakúsku, Nemecku, Veľkej Británii či Írsku? U nás to je nula bodov oproti týmto krajinám. A predsa tam nejdú do kolien, nedejú sa tam žiadne brutálne epidémie (sorry, ale pár tisíc prípadov kedysi úplne bežných a pre drvivú väčšinu detí neškodných osýpok fakt nepovažujem za katastrofu).

Niektoré choroby neexistujú u nás napr. preto, že máme podstatne vyššiu životnú úroveň, lepšiu hygienu, zdravotne nezávadnú pitnú vodu, 8-hodinovú pracovnú dobu, dovolenku na odpočinok, chladiaci reťazec u rýchlo sa kaziacich potravín, záručné lehoty, štátne inšpekcie kontrolujúce kvalitu potravín, ďalej sme už dávno nemali žiadnu vojnu, s hospodárskymi zvieratami robí dnes už len minimum ľudí (týka sa hlavne tetanu) atď. atď. Dôvodov je veľmi veľa a očkovanie ak vôbec malo nejaký vplyv, tak len úplne minimálny, nie viac než 10% v priemere.

To, že ste nikdy neuvažoval či dať alebo nedať svoje deti očkovať, o Vás vypovedá možno viac, než by ste si prial. A mohol by ste skúsiť teda povedať niečo o rizikách očkovania, ak sa domnievate, že toho viem o nich menej než ja. Rád sa nechám poučiť od múdrejšieho.

Vaše rozhodnutie Vám každopádne nikto neberie a ak ste sa tak rozhodol, držím palce, len nie je zrovna fér tvrdiť, že zákerne zavádzam, keď som dospel (na základe veľmi pádnych dôvodov) k úplne opačnému rozhodnutiu. Skúste si uvedomiť, že mi tým vlastne nepriamo podsúvate, že som zákerný voči svojim vlastným deťom, keďže ich nedávam očkovať. Naozaj si to myslíte?

Re:Pan Ing.Fillo

Gringo | 25.01.2013

Áno "baran". Máte pravdu, tú svoju pravdu. Ja ako rodič dieťaťa, ktoré po tom Vašom očkovaní ochorela na DMO s Vami absolútne nesúhlasím. A tých informácií asi nemáte veľa. Kde tie informácie získavate? Neznamená, že keď si niekde niečo prečítate, alebo pozriete v "debilizátore", že je to zákonite pravda. Média sú plné klamstiev, dezinformácií a poloprávd. Alebo, že by ste mali nejaké osobné skúsenosti? Ak nie tak sa radšej k problematike nevyjadrujte, asi nemáte ani potuchy ako to v prehnitom kapitalizme funguje. Zisk je nad všetkým, je novým bohom súčasnej spoločnosti. Prajem Vám veľa zdravia a hlavne aby Vaši potomkovia v zdraví prežili všetky očkovania, ktoré pre nich láskyplní farmaceutický nenažranci prichystali. Chémie je pre každého dosť...

Re:Re:Pan Ing.Fillo

Helena | 25.01.2013

Treba prečítať 4 knihy o farmabiznise. Treba sa rozprávať s niekým kto pracuje vo výskume liekov v Amerike. Treba vedieť, že niektoré štúdie sú písané "ghostwritermi" - niekto len napíše štúdiu a lekár aj bez prečítania, za peniaze podpíše...
Lenže aj ja som sa "zobudila" neskoro. Len teraz naprávam čo sa dá.

Re:Pan Ing.Fillo

J.N. | 26.01.2013

pán baran, aká migrácia cudzincov? Nevidíte aký xenofóbny trik používajú páni s RUVZ? Choďte do Paríža, do Viedne, do Londýna, to sú metropoly kde máte cudzincov na každom kroku. Ázijcov, Afričanov, Arabov na jednej hromade, tlačia sa po uliciach, v metrách, v obchodoch...a kde je tá epidémia? Kde sú tie nákazlivé choroby? To čo je na Slovensku aká koncentrácia cudzincov, to je nič oproti zahraničiu. A kdeže by tam boli všetci zaočkovaní. Ani očkovanie povinné tam nie je, ani to nik tam nestrežie... a ľudia tu aj tam zomierajú, áno, ale nie na nákazlivé choroby z neočkovania, ale klasicky, v dôsledku úrazov, dopravných nehôd, rakovín a infarktov, tak ako po celom svete, och, svätá prostoto.

Re:Pan Ing.Fillo

ferko | 26.01.2013

Pozor, to zaočkované dieťa má oveľa väčšiu šancu získať rakovinu, leukémiu, cukrovku,...proste autoimunitné ochorenia než to neočkované.
To neočkované dieťa sa dokáže vysporiadať s chorobami proti ktorým sa očkuje lepšie, ako to zaočkované. A viete prečo? Lebo to neočkované dieťa nemá potlačenú a poškodenú prirodzenú vrodenú protiinfekčnú a protinádorovú imunitu. Aké jednoduché :-)

Tolerantný lekár

Jao | 24.01.2013

Ja som za zverejňovanie "tolerantných" "lekárov". Jeden z nich je prof. MUDr. Svetozár Dluholucký, CSc.
Tel.: 048/32 48 022
Fax: 048/32 48 059
e-mail: svetozar.dluholucky@szu.sk

Re:Tolerantný lekár

Tono | 26.03.2013

Aj mne pán doktor Dluholucký pomohol, tým že nenahlási rodičov na hygienu, ak ste po známosti . . .

súhlas

stara mama | 24.01.2013

ja s Vami súhlasím p. Fillo , viem si predstaviť, že to môže byť nepríjemné..,
myslí, že troška diplomacie určite neuškodí.

tss

Satan | 24.01.2013

Navrhujem účinnú ochranu: Písať nepravdivé kontakty do verejných diskusií, napríklad na skutočných fanatikov ktorí akože neočkujú, a čert nebude vedieť čo je pravda a čo nie je pravda.

Re:tss

Lulik | 24.01.2013

:)))))

To nie je riešenie.

Miro | 24.01.2013

Ha, ha. Veď aj pracovník RÚVZ môže poprosiť o kontakt cez SMS ???!!!

Re:To nie je riešenie.

Ing. Marián FILLO | 24.01.2013

Áno, nie je to dokonale nepriestrelné riešenie, ale rozhodne oveľa lepšie než napísať to do verejnej témy na ModryKonik.sk

Re:Re:To nie je riešenie.

Helena | 25.01.2013

Chvála Bohu, že máme takého človeka ako je pán Ing. Fillo. Ja obeť očkovania snívam aby mi v apríli neprišla alergia (získaná z očkovania), aby som mohla byť na nula liekoch celý rok nie len pol roka.

Záznamy: 1 - 30 zo 30

Pridať nový príspevok