Neverte klamstvám o vtáčej chrípke!

20.12.2014 19:03

NewsmaxHealth17.XII.2014Dr. Russell L. Blaylock

 

       Pôvodný článok Bird Flu: Here We Go Again
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

Dr. Russell L. Blaylock       Mám vážne výhrady k bezpečnosti očkovania. Hoci ma nálepkujú ako „proti-očkovača“, nie som vyslovene proti očkovaniu. Som za tie očkovacie látky, ktoré sú preukázateľne bezpečné a účinné. Ale takých je málo. Požadujem taký informovaný súhlas s očkovaním, aký sa vyžaduje u liekov na predpis, chirurgických operácií a invazívneho testovania. Nezískanie informovaného súhlasu je príčinou č. 1 súdnych sporov ohľadne nesprávnych postupov pri liečbe.

       Keď lekár alebo iný zdravotník vykonáva jednu z vyššie zmienených služieb, zákon vyžaduje, aby informoval pacienta o možných rizikách a nežiaducich účinkoch. To sa však takmer nikdy nedeje v prípade očkovania. Lekári len povedia pacientom, aby sa dali zaočkovať najnovšími očkovacími látkami. Až na zriedkavé výnimky tí, čo idú do lekární, obchodných stredísk a iných verejných budov dať sa zaočkovať, nedostanú vôbec žiadne informácie. Preto nemôžu dať informovaný súhlas.

       Prečo sa ľudia, vykonávajúci očkovanie, tak veľmi boja povedať pravdu o nežiaducich účinkoch? Prečo sa tak veľmi snažia, aby tieto informácie neboli dostupné širokej verejnosti? Prečo farmaceutické spoločnosti dotlačili Kongres (parlament v USA — pozn. prekl.), aby schválil zákon, chrániaci ich pred súdnymi spormi o odškodnenie za poškodenia zdravia, spôsobené očkovaním? A prečo je možnosť získať zákonné odškodnenie tak dobre skrytá pred očami verejnosti? A čo je najdôležitejšie: prečo sú tí, čo sa pýtajú oprávnené otázky o bezpečnosti očkovania, tak zlomyseľne napádaní?

       Čestní vedci sa boja prehovoriť, pretože by ich to mohlo stáť ich pracovné miesto.

       Desí ma, keď zase raz vidím, ako tú podvodnú „vtáčiu chrípku“ označujú za možnú „pandémiu“. Svetová zdravotnícka organizácia musela naposledy vydať verejné ospravedlnenie, že ju nesprávne označili. Vitajte vo svete elity.

       Počas „pandémie“ v roku 2009 nám denne hovorili, že tento vírus často mutoval, a preto očkovanie nemusí človeka ochrániť. Teraz nám hovoria, že posledných 5 rokov bol tento vírus úplne stabilný. Prečo táto náhla zmena myslenia? Pretože keby povedali, že zmutoval, znamenalo by to, že vakcína z roku 2009 by bola úplne nanič.

       V tlači sa nedočítate, že 20% ľudí, ktorí zomreli, boli očkovaní proti „pandemickej“ i sezónnej chrípke. Tento rok porovnávajú úmrtia na chrípku s jednou z najmiernejších chrípkových sezón v dejinách — nie s priemernou chrípkovou sezónou. Potom tie čísla vyzerajú oveľa strašidelnejšie.

       Pritom veľká väčšina obetí bola chronicky chorá, slabá alebo trpela inými poruchami imunity. A čo „zdravé“ a „mladé“ obete? Opakovane sa používajú tieto nálepky, hoci je známe, že títo jedinci často neboli zas tak zdraví. Mnohí mali zákerné poruchy imunity, ktoré ich činili obzvlášť zraniteľnými.

       Ak sa pozriete do lekárskej literatúry a na stránku CDC, uvidíte, že dva hlavné rizikové faktory úmrtia a vážnych komplikácií, dokonca aj pri miernejších chrípkových vírusoch, sú fajčenie a obezita, pričom oboje môže ovplyvniť imunitu človeka. Navyše nadmerné pitie alkoholu, nedostatok spánku a nezdravá výživa tiež významne prispievajú k zvýšenému riziku vážnych komplikácií chrípky. Paradoxne, ochrancovia zdravia — zdá sa — o týchto veciach nikdy nehovoria. Nejde však o druhoradé faktory.

       Viacero štúdií ukázalo, že veľká väčšina Američanov, vrátane mládeže, má krajne nízke hladiny vitamínu D3 v krvi. Niekoľko štúdií ukázalo, že to významne zvyšuje riziko vážnych komplikácií vírusových ochorení. Mladý človek s veľmi nízkou hladinou vitamínu D3 sa môže javiť ako dokonale zdravý, ale keď má čeliť náporu chrípky, jeho zdravie sa veľmi rýchlo zhorší.

       A predsa: kedy ste naposledy počuli, ako niekto z týchto neodbytných propagátorov očkovania povedal verejnosti, aby užívala vitamín D3? Odpoveď je jednoduchá: Nikdy!

       Nakoniec: séria štúdií, vykonaných vo Federálnom stredisku pre choroby zvierat (National Animal Disease Center), preukázala, že očkovanie prasiat ľudskou očkovacou látkou proti sezónnej chrípke dramaticky zvýšilo riziko vážneho ochorenia pľúc týchto zvierat (zápalu pľúc) a úmrtia, ak sa neskôr nakazili prasacou chrípkou.

       Odporúčania CDC očkovať kombinovanou očkovacou látkou — tzn. proti sezónnej i prasacej chrípke — sú teraz bežnou praxou. Ak očkovanie proti prasacej chrípke neochráni pacienta, čo je bežné, bude tento vystavený oveľa vyššiemu riziku zápalu pľúc a smrti.

       Tak a teraz ste boli informovaní.