Silgard/Gardasil vedie v zozname nebezpečných nežiaducich účinkov

11.08.2013 17:46

Ehgartners.info26.X.2012Bert Ehgartner

 

       Pôvodný článok Gardasil führt Liste gefährlicher Nebenwirkungen an
       z nemčiny preložila Mgr. Lenka Liščáková a jazykovo upravil Ing. Marián Fillo.

 

       V USA sa nežiaduce účinky očkovania zverejňujú na internete. Tieto hlásenia nedokazujú príčinnú súvislosť, ale ukazujú, ktoré očkovania sú obzvlášť nápadné. A tu vedie u dievčat a mladých žien s veľkým odstupom jedna očkovacia látka, pri ktorej boli použité škandalózne triky už počas jej registrácie.

ilustračný obrázok - vakcína       Očkovacia látka Gardasil (na Slovensku sa predáva pod značkou Silgard — pozn.red.), bestseller proti ľudskému papilómovému vírusu (HPV = Human Papilloma Virus), bola v roku 2007 celosvetovo uvedená na trh s obrovskou reklamnou kampaňou ako „očkovanie proti rakovine“. Momentálne je toto očkovanie v mnohých krajinách zavedené do plošného očkovania ako „bezplatné očkovanie“ pre dievčatá a mladé ženy.

       Už veľakrát som sa vo svojom  blogu vyjadroval k tomuto očkovaniu, pretože som ešte doteraz nezažil prípad, kedy by bol nový liek testovaný takýmito drzými a brutálne manipulovaným bezpečnostnými štúdiami a potom ešte aj povolený americkými úradmi.

       Na pripomenutie: Ako „placebo“ bola dievčatám a ženám v kontrolnej skupine pichnutá „hliníková voda“. Gardasil bol teda testovaný oproti adjuvantu z očkovacej látky, obsahujúcemu hliník, spolu s ďalšími pomocnými látkami z vakcíny. Jediné, čo obidve injekcie rozlišovalo, bol antigén — teda usmrtené a vypitvané HPV vírusy, o ktorých sa však už vopred vedelo, že tieto mŕtve vírusy istotne nepredstavujú nejaké zvlášť veľké riziko.

 

Úmyselne maskované nežiaduce účinky

       Všetci, ktorí majú potuchy o očkovaní, naproti tomu vedia, že nežiaduce účinky očkovania sú prevažne vyvolávané adjuvantmi. Navyše u Gardasilu nebol použitý problematický — ale predsa starý známy — hydroxid hlinitý, lež zosilnená novinka od firmy Merck: amorfný síran hydroxyfosforečnanu hlinitého, skrátene AAHS. AAHS sa — podľa výskumnej správy samotnej firmy Merck — značne odlišuje od bežných adjuvantov na báze hliníka. Údajne „pre svoje výrazne silnejšie imunogénne vlastnosti“ bol vybraný pre použitie v Gardasile.

       Kto verí, že AAHS by niekedy obstál v skúške bezpečnosti, nevie toho veľa o očkovaní. Tu totiž vládne pre farmaceutické firmy v mnohých oblastiach neuveriteľná sloboda. Adjuvant AAHS bol teda bez akýchkoľvek bezpečnostných údajov pridaný do očkovacej látky. „Osobitné bezpečnostné testy úrady nevyžadujú“, vysvetlil mi vysokopostavený zamestnanec firmy GlaxoSmithKline (GSK), zaoberajúcej sa výrobou očkovacích látok. „Nový adjuvant sa tradične vždy testuje spolu s očkovacou látkou.“

       Na príklade Gardasilu bola táto absolútna ľahkovážnosť dôsledne dovedená do konca. Pretože ak nový adjuvant AAHS obsahuje ako očkovacia látka, tak aj kvázi-placebo, ktoré dostala kontrolná skupina, tak sú tým akékoľvek možné nežiaduce účinky, ktoré idú na vrub AAHS, samozrejme dokonale zamaskované.

 

Bezpečnostné riziko očkovania proti HPV

       K (ne)bezpečnosti HPV očkovania Gardasil vyšla teraz nová zaujímavá  práca (Too Fast or not too fast, FDAs approval of Mercks Gardasil v časopise of Law and Medical Ethics, autormi sú Lucija Tomljenovic a Christopher Shaw).

       Vyplýva z nej, že nežiaduce účinky Gardasilu v americkom systéme hlásenia nežiaducich účinkov očkovania VAERS majú naozaj popredné postavenie.

       Pri skúmaní nahlásených nežiaducich účinkov očkovania za posledných šesť rokov boli u dievčat a žien vo vekovej skupine 6–29 rokov zistené nasledovné výsledky:

  • Spolu bolo nahlásených 79.657 nežiaducich účinkov z očkovania.
    Z toho Gardasil: 18,8%.
  • Vážne nežiaduce účinky spolu: 2.157.
    Z toho Gardasil: 60,9%.
  • Smrteľné prípady spolu: 63.
    Z toho Gardasil: 61,9%.
  • Život ohrozujúce príhody: 456.
    Z toho Gardasil: 64,9 %.
  • Príhody s trvalými následkami: 589
    Z toho Gardasil: 81,8%

       Ku škandálu okolo povolenia Gardasilu som robil rozhovor s americkou expertkou na HPV Diane Harper, ktorá sa významne podieľala na niektorých z týchto štúdií.

       Dopredu iba toľko: Rozhovor obsahuje pohľad na stav očkovania v USA a Európe, aký som dokonca ani ja — čoby dlhoročný kritik tohto systému — nepovažoval za možný.

 


Zverejnenie tohto článku zabralo šéfredaktorovi www.slobodaVockovani.sk približne 1,5 hodiny čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, budeme radi, keď našu činnosť podporíte.

 

Diskusia: Silgard/Gardasil vedie v zozname nebezpečných vedľajších účinkov

len pre porovnanie...

REPKI | 19.08.2013

som sa musel smiat ako tu zurivo obhajuju tuto ockovaciu latku

naozaj neuveritelne...este ze mame p.Filla, dakujem

https://zena.centrum.cz/zdravi/novinky/clanek.phtml?id=787626#utm_source=centrumHP&utm_medium=stylebox&utm_campaign=B&utm_term=position-2

Re:len pre porovnanie...

Ing. Marián FILLO | 01.09.2013

Nechápem, prečo to nebolo označené ako PR článok.

Inak počet nákaz HPV mohol byť znížený aj z úplne iného dôvodu - ak sa HPV dostal do povedomia verejnosti vďaka reklame na Gardasil, tak sa možno viac dievčat zdráha ísť do postele len tak s hocikým, hoci očkovať sa nedajú.

Tieto stranky

Filip | 14.08.2013

Nazdavam sa pan Fillo ze zmyslom tejto stranky na zaciatku bolo, vysvetlit nam obycajym ludom ze by sme si mali slobodne rozhodovat o nasich detoch... V tomto stadiu su ale vase prispevky a komentare skor venovane honu na lov co najvyssieho poctu neockovanych a nahnevanych ludi, ktori uz pre svoje vlastne emocie nie su schopni vidiet realitu. Co vam to prinasa? Zadarmo to iste nerobite, ta prilisna snaha by za to nestala. Takze mili rodicia svojich deti, samozrejme zvazujte a pytajte sa lekarov na to co chcete vediet, ale zvazujte so zdravym sedliackym rozumom, vyvazujte informacie proti informaciami za...:-)

Re:Tieto stranky

ja sa už doktorov radšej ani nepýtam | 17.08.2013

pretože oni cez svoje EGO nevidia už ani vlastný ksicht.
Česť vínimkám.

zdravý sedliacky rozum

Re:Tieto stranky

Ing. Marián FILLO | 01.09.2013

Slobodné rozhodovanie si vyžaduje čo najpresnejšie a čo najpravdivejšie informácie a o tom to je.

Je mi ale ľúto, že nie ste ochotný pripustiť, že by niekto niečo robil z presvedčenia alebo pre dobro veci, a aj za touto stránkou chcete vidieť nejaké finančné záujmy, ktoré tu jednoducho nie sú. Už tu boli také nápady, ako že nás sponzoruje nejaká homeopatická lobby, čo je vskutku absurdné, lebo homeopatiu ani neužívam, ani nepropagujem.

Máte nejaký zábavnejší nápad, keď ste si istý, že "zadarmo to nerobím"? Pravda, ani kôň nežije zo vzduchu a ja tiež z niečoho musím žiť, pričom hlavnou časťou mojich príjmov sú dobrovoľné a ničím nepodmienené dary hŕstky čitateľov tejto stránky (odhadom ani nie 1% z celkového počtu čitateľov ma vôbec kedy peňažne podporilo aspoň jedným eurom, a len zlomok z nich to robí pravidelne). Ale nie sú to účelové dary, tzn. dáme Ti toľko a toľko a Ty budeš robiť to a to. V tomto zmysle to nie je účelovo zaplatená práca.

Inak ale to povestné hľadanie zlatej strednej cesty je niekedy úplne od veci. Niečo skrátka nie je z princípu dobré a vyvažovať objektívne informácie farmaceutickou propagandou mi príde ako úplne scestné. Nevravím, že by sa človek nemal oboznámiť aj s ňou, ale mal by to robiť s vedomím, že sú to informácie od ľudí, čo majú obrovský záujem na predaji svojho výrobku, a teda je vysoko pravdepodobné, že budú neúplné, prekrútené, či vyslovene lživé.

Senior

Helena | 13.08.2013

https://hnonline.sk/slovensko/c1-60412190-tovaren-na-vakciny-zhltne-miliony
Na Slovensku sa stavia fabrika na výrobu pandemickej vakcíny...
No comment

Re:Senior

nesmrteľný | 14.08.2013

A na to nestačí mixér? https://www.youtube.com/watch?v=SIjm9w_-tNY :-)

.

Lulik | 13.08.2013

A to ma este segra nahovarala sa dat zaockovat :)))) a este som za znicenie svojho zdravia mala aj platit :))

keby blosť nadnášala ... vlastne zabíjala

IQ007 | 13.08.2013

1 dávka (0,5 ml) obsahuje síran hydroxyfosforečnan hlinitý - 225 mikrogramov Al. Myslím že je jasné prečo je vakcína tak škodlivá a všetko ostatné sú kecy. Zdroj: https://www.liekinfo.sk/liek-silgard-sus-inj-1x0,5-ml-(skl-liek-)-26294-pil.aspx

Senior

Helena | 13.08.2013

Dnes na www.naturalnews.com pribudli zaujímavé články. Aký podvod sú psychiatrické lieky, ako vymýšľajú ďalšie a ďalšie psychiatrické choroby, aké obrovské úplatky berú psychiatri....
Aký obrovský podvod sú lieky na cholesterol...
Bohužiaľ dnes len biznis, biznis, človek nikde.

Senior

Helena | 13.08.2013

https://www.naturalnews.com/041609_HPV_vaccine_scientific_fraud_vaccinations.html
Aký podvod sú HPV vakcíny Gardasil, Cervarix, koľko chorôb vyvolávajú (od autoimunitných po ...)
Ako cigánia mienkotvorné média (napr. o OMEGA 3 - Rybý olej, že vyvoláva rakovinu...)
A ak mi pamäť dobré slúži, tak u nás túto vakcínu veľmi doporučoval riaditeľ (alebo nejaká iná vysoká funkcia na onkológii) v zdarma časopise od Slovenskej pošty, čo nám vhadzovali do schránok. No comment

Senior

Helena | 12.08.2013

https://www.naturalnews.com/041590_child_mortality_vaccines_India.html
WHO (Svet.zdrav.org.) úmyselne pretlačila smrteľné vakcíny v Indii, ktoré zavraždili tisíce detí...

Stádo sa im premnožilo

filip | 12.08.2013

tak robia čo môžu...

https://www.auria.sk/blog/gardasil-znicil-dievcatu-vajecniky

Senior

Helena | 11.08.2013

Na mojich obľúbených weboch www.naturalnews.com www.mercola.com je veľa článkov o tom ako je toto očkovanie nebezbečné, veľa ľudí po tomto očkovaní zomrie, veľa má doživotne zruinované zdravie...

Záznamy: 1 - 14 zo 14

Pridať nový príspevok