Vtáčia chrípka, prasacia chrípka a teraz... TULENIA CHRÍPKA!

26.08.2012 12:50

The Douglass Report24.VIII.2012Dr. William Campbell Douglass ml.

 

       Pôvodný článok New flu panic over seals
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

fotografia - Dr. William Campbell Douglass ml.       Nadchádzajúce chrípkové šialenstvo bude len ďalším chrípkovým klamstvom.

       Vtáčia chrípka... prasacia chrípka... a teraz... TULENIA chrípka???

       Znie to ako vtip, ale ide o nadchádzajúcu veľkú paniku, keďže výskumníci tvrdia, že tulene — tie zvieratá, a nie špičkoví bojovníci námorných síl USA — majú taký druh chrípky, že by sa mohol prípadne rozšíriť na ľudí.

       Ak by to nestačilo na vystrašenie ľudí, stále nafukujú prasaciu chrípku správami o údajne nebezpečnom novom kmeni prasaco-chrípkového vírusu. A v prípade, že ste už zabudli na vtáčiu chrípku, takmer všetky hlavné médiá nedávko priniesli správy o „pretekoch“ vo vývoji vakcín proti tomuto vírusu „skôr než bude neskoro“.

       To máme akože veriť, že všetci prišli s takýmito správami sami od seba a v tom istom čase? Alebo im len boli natlačené kaleráby (cz: šrouby) do hlavy v rámci každoročného propagandistického ťaženia za očkovanie proti chrípke?

       Stačí sa pozrieť do kalendára a spoznáte odpoveď: leto sa pomaly končí a sezóna očkovania proti chrípke sa pomaly rozbieha.

       To znamená, že všetky tieto príbehy o chrípke — či už sú o tohtoročnej chrípke, minuloročnej chrípke alebo o nejakej nejasnej budúcej hrozbe v podobe vtáčej, prasacej či tulenej chrípky — nie sú ničím iným než spôsobom, ako si predpripraviť trh.

       Ľudia čítajú, ako sa na nich valia všetky tieto choroby, a ich prvým inštinktom je chrániť sa jediným spôsobom, aký poznajú: očkovaním proti chrípke, dokonca aj keď súčasné chrípkové vakcíny nie sú v skutočnosti navrhnuté na ochranu pred všetkými týmito inými chrípkami.

       Môžete sa staviť, že vakcíny proti nim sa čoskoro objavia. Ako vám však už dlhé roky hovorím, očkovanie proti chrípke jednoducho nefunguje — bez ohľadu na to, pred ktorým druhom chrípky má údajne chrániť. Množstvo chorých je medzi očkovanými i neočkovanými tak veľmi podobné — a tak malé — že očkovanie môžete vynechať tento rok, budúci rok i akýkoľvek iný rok.

       Nenechám vás však bez pomoci. MÔŽETE sa chrániť pred chrípkou a to aj bez očkovania. Spomeňte si, čo vám hovorila mama: umývajte si ruky! A potom si vybudujte silný imunitný systém správnymi živinami. Jeden vitamín sa ukázal byť o 800% účinnejší než očkovanie proti chrípke: vitamín D.

 


Preklad a zverejnenie tohto článku zabralo prekladateľovi vyše 1 hodinu čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.

 

Diskusia: Vtáčia chrípka, prasacia chrípka a teraz... TULENIA CHRÍPKA!

predseda

Detvan | 07.09.2012

Už som počul pred asi dvoma rokmi, že na Slovensku sa budú musieť povinne nechávať očkovať občania vo veku nad 60 rokov proti chrípke. Kto z nich odmietne očkovanie tomu dajú zaplatiť pokutu 33 €.- Vraj sa už pracovalo na zákone o tom ! Myslím si, že občania nad 60 rokov by mali dostávať pokuty za to, že ešte žijú a to denne takých 60 eurečiek. To by bolo také antidiskriminačné a super demokratické v súlade s ľudskými právami. Nuž ľudia poviem vám, strašný je toto svet...

smiesne

izidora | 27.08.2012

akoze taketo clanky su uplne smiesne. niekedy som sa davala proti chripke ockovat, teraz sa uz nedam. ani svoje deti. a proti vymyslom typu tulenia chripka uz vobec nie. ale keby existovalo ockovanie, ktore ma ochrani pred ludskou blbostou, na to by som sa mozno dala nahovorit:-D

sandokanova

Mária | 26.08.2012

chripka je na rade. Neviem, či sa treba smiať, či plakať. Aj tak chcú menšiť populáciu, tak ked poumierame na tie chrípky, mali by byť radi nie?

Re:sandokanova

Ing. Marián FILLO | 27.08.2012

V prvom rade chcú predať stovky miliónov zbytočných a nebezpečných vakcín.

Pridať nový príspevok