Výzva na protest proti pripravovanej zmene legislatívy v oblasti očkovania

04.03.2013 06:40

       Jedna z čitateliek nám zaslala nasledujúcu výzvu:

 


 

ilustračný obrázok - 3D paragraf       Milí všetci,

       uvažovali ste niekedy o povinnom očkovaní? Chcete žiť v demokratickej spoločnosti, kde ak sa rozhodnete Vaše dieťa neočkovať, hrozí Vám trest? Zaváňa to totalitou?

       Vzhľadom na novelizáciu zákona č. 355/2007 Z.z., ktorej cieľom je ešte viac sprísniť povinné očkovanie a z lekárov urobiť policajtov (viac informácií o problematike nájdete v Liste pre poslancov zdravotného výboru NRSR z 25.I.2012) nemôžeme nečinne sedieť.

       Nazbiera sa nás dosť, aby sme zorganizovali demonštráciu?

       Ak by ste mali záujem sa zúčastniť, pošlite nám elektronický kontakt na vakcina.ivr@gmail.com a ak sa nás nazbiera reprezentačný počet, stretneme sa v apríli pred parlamentom. O mieste a čase konania vás budeme včas informovať.

       Ak sa aj nechcete zúčastniť, zdieľajte, prosím, túto výzvu. Ide o to, aby verejnosť vyjadrila svoje stanovisko k už aj tak totalitnej legislatíve povinného očkovania a prijímanie ďalších reštrikcií (keď má lekár vykonávať úlohu policajta a sám byť pod hrozbou trestu), je v demokratickej spoločnosti vrcholom ignorancie voči ústavným právam a voči Dohovoru o ochrane ľudských práv a dôstojnosti človeka v súvislosti s aplikáciou biológie a medicíny.

       Prosím, zdieľajte túto informáciu, aj keď máte pocit, že Vás osobne sa to netýka. Môže to byť viac než dôležité pre ľudí z Vášho okolia!

 

       Ďalšie informácie tu:

 

Diskusia: Výzva na protest proti pripravovanej zmene legislatívy v oblasti očkovania

nedam

zistite si | 20.05.2013

Nemate sancu presadit co chcete presadit, nemate za sebou nikoho, nikdo vas nepocuva. AJ ked vase argumenty chapem, su to silne odborne diskusie, na tuto uroven sa neviete prepracovat pretoze za vas kopu ludia, ktori nevedia o com rozpravaju a o com rozpravate vy. Roznych slobod tu mate vela a u to hluposti, vyuzivane na politicku propagandu, a tak isto ani neockovanie nie je sankciovane tak ako to niektory vasi zastupcovia prezentuju. Uz sa konecne dajte dokopy, urobte odbornu diskusiu, pozvite odbornikov zo sveta co su za slobodu v ockovani, urobte kongres, informujte lekarov, lekari nemaju predpisanu mantru ako sa veci deju, lekari pouzivaju svoje hlavy tak isto ako ostatni okolo. Sledujem vas a vase nazory - vravim zozbierajte peniaze na odborny kongres (mozno nie kongres, mozno seriu kongresov), sam vam poslem. Ale musi mat garanta, ktory si netrha tricka a nevykrikuje nieco o smrti na sukromnych akciach. Mate za sebou vela inteligentnych ludi, vela ludi ide proti nedobrovolnemu ockovaniu, vela ludi nedava svoje deti zaockovat. Podpora je velka. Robte veci rozumne! Vasu aktivitu v dnesnom pripade podporim!

pridaj sa k nám všetko so všetkým súvisí

ferko | 03.04.2013

https://www.youtube.com/watch?v=EDDT0xrN1Ys

trochu na odlahčenie :-)

naozaj viete? tak skuste...

Ewie | 28.03.2013

Viete prečo máme ochorenia, na ktoré sa niekedy hromadne zomieralo ako napr. prave kiahne (variolu) uz eradikovane??
Viete preco to tak pomaly bude aj s poliomyelitidou (detskou obrnou)?
Viete preco sa na tie ochorenia niekedy hromadne zomieralo a ked sa zacalo ockovat, cisla klesali?

Naozaj viete co sa deje pri ockovani vo vasom tele a ako funguje imunitny system? Alebo vam len niekto povedal, ze ockovanie je zle, lebo nam nim chcu ublizit farma firmy?
Skuste si zohnat aj informacie z inych zdrojov ako je net (a hlavne jeho diskusie "plne odbornikov"),skuste naozaj odbornu literaturu, aby ste pochopili, co je imunita a ako funguje ockovanie... Majte vlastny nazor a vlastne argumenty preco ano alebo preco nie! Chapte a hlavne rozmyslajte!!
A pokial aj tak nepochopite, ze je tu stale viacej plusov ako minusov, nech sa paci, je to vase riziko pre vase deti...mozno sa vam raz podakuju...a mozno tu moznost mat nebudu...

Btw, o tej slobode... kolko sa ludia bili za slobodu napr volit a ked ju maju, kolko ich to naozaj vyuziva?

Re:naozaj viete? tak skuste...

a ty vieš čo sa deje pri očkovaní? | 07.05.2013

a ty vieš? vysvetli čo sa deje pri očkovaní keď vieš.... ty vieš že stimuluje, stimuluje... ale nevieš že prestimuluje ? :---(

ludia, uz ste sa uplne zblaznili?

omfg | 28.03.2013

Nedavno sa prestalo ockovat proti TBC, pretoze sa toto ochorenie na uzemi SR takmer nevyskytuje a pocitame s tym ze kolektivna imunita v minulosti ockovanych ludi ochrani vsetky deti ktore uz zaockovane nie su. To by bolo vsetko v poriadku ale ludia vo velkom cestuju aj s malymi detmi do exotickych destinacii. Tuberkulozu dostanete velmi lahko, staci jedno zakaslanie. A to sa nebavime o trapnej nadche, v minulosti tbc kosilo ludi bez ohladu na vek a zdravotny stav. Poviete fajn, ved mame antibiotika, ale nie je lepsia prevencia? A TBC nie je jedine ochorenie. Prestanme ockovat aj proti Difterii, ano super napad az nato ze na Ukrajine s tym maju velke problemy a slovaci tam chodia nakupovat. Tiez netreba vela a ochorenie je na svete. Ja som zaockovany a som rad ze je to tak. Ked raz budem mat deti nech ich len pekne zaockuju, budem lepsie spat. To ze sa vysytli nejake umrtia a reakcie na ockovanie, ano priznavam stava sa to.... ALE viete co? Ved kaslime aj na darovanie krvi, ved po podani ABO a Rh kompatibilnej krvi sa tiez niekedy vyskytne reakcia, tak viete co? Serme nato a nedavajme transfuzie!
Niektori ludia su alergicky na ustipnutie vcelou. Tak podme zabit vsetky vcely lebo raz za cas sa stane ze niekto zomrie na anafylakticky sok.
Prosim Vas, nepozerajte sa na ockovanie len pohladom medii. Je neodborny a velmi velmi klamlivy.
S jednou vecou ale suhlasim, na sezonne ockovanie proti chripke sa mozme vykaslat. Ak bude mat niekto pocit ze mu to pomoze ok, ale inak je to asi blbost.
Tak a teraz mi vynadajte a zneste ma pod ciernu zem!

Re:ludia, uz ste sa uplne zblaznili?

Lubo | 28.03.2013

Uplny suhlas!!!! Presne ako si napisal T. : ludia sa boja toho comu nerozumeju

Re:ludia, uz ste sa uplne zblaznili?

David | 28.03.2013

Ja sa len cudujem, ze vlakno je uz celkom dlhe a nikto este nezacal s autizmom. :DD

Re:ludia, uz ste sa uplne zblaznili?

J.N. | 30.03.2013

Takže: ide o slobodu v očkovaní. Čiže ak niekto chce si dať pichnúť vakcínu nech sa páči. Ale ak nechce (a za dieťa je źákonný zástupca rodič) tak je to totalitná praktika ho za to sankcionovať, prenasledovať, a nútiť k zásahu, ktorý je osobnou záležitosťou, zásahom do telesnej integrity a hlavne, ak je nútený k úkonu, ktorý nie je celkom bezpečný, t.j. bez rizika vážnych vedľajších účinkov, aj keby akokoľvek málo pravdepodobné proklamované boli. Ale oni reálne existujú, to nie je o tom, že firma sa chce chrániť. V iných štátoch majú fondy na odškodňovanie obetí očkovania (Nemecko).

Vy asi nemáte deti, pane, Vy ani nemáte predstavu o tých stovkách zmrzačených slovenských detí, ktoré sa už ako novorodeňatá museli trápiť a ich rodičia s nimi, s hnisavými abscesmi, spuchnutými uzlinami, bolestivými stavmi, komplikácia ktoré spôsobovala práve neslávna BCG vakcína (pre Vašu info, áno to je tá akože proti TBC) vo všetkých kultúrnych štátoch Európy túto vakcínu ZAKÁZALI, po tom, čo zistili, že vakcína prináša viac škody ako úžitku. Veď už ani na SK sa to verejné tajomstvo nedalo zatajiť, aj keď napr. nesmeli lekári a sestry o tom hovoriť. Dokonca v Indii to bolo otestované aj naživo...na TBC ochorelo viac ľudí, ktorí boli zaočkovaní, ako tí čo neboli. Lenže také informácie Vám noviny či časopisy neotlačia, pretože sú vazalmi farmafiriem a ich subdodávateľov...tie firmy ich živia, lebo si platia v tých novinách, televíziách a časopisoch reklamy.

Aha teraz vidím, píšete, že keď raz budete mať deti, tak ich dáte zaočkovať, bude sa Vám lepšie spať...takže nemáte deti...neviete čo je to sa o ne báť...keď Vám večer po očkovaní prevrátia oči nahor a strašným plačom, ktorý sa nedá utíšíť, dávajú najavo, ako ich telo, hlava bolí...a lekári len pokrčia ramenami, lebo nad nimi vyšší páni z ministerstiev a úradov, že, predsa na SK poškodenia vakcínami NEEXISTUJÚ. O to sa stará skorumpovaná mašinéria, máme kapitalizmus, aj štátni úradníci potrebujú mať vily na kolibe, že? A že s dovtedy usmiateho veselého dieťaťa, sa na dlhé roky (prinajhoršom natrvalo) stane chorľavé, mĺkve, vo vývoji zaostávajúce, nekomunikatívne a smutné dieťa...za akú cenu? Za imaginárny pocit bezpečia, z viery, že vakcína chráni, pred chorobami, ktoré je aj tak malá pravdepodobnosť vôbec dostať? A že vďaka očkovaniu sa choroby podarilo potlačiť? Videli ste niekedy kompletné grafy výskytu rozličných chorôb? Videli ste nanajvýš čiastočné, také aké radi prezentujú farmafirmy a im poplatné (desivé je to) spomenuté ŠTÁTNE inštitúcie...t.j. ukazujú ako výskyt tých strašidelných chorôb klesal, keď sa zaviedlo očkovanie...lenže výskyt tých chorôb klesal - a rapídne - už dávno predtým, práve v časoch, keď ľudia začali sa viac venovať hygiene, keď sa v mestách zaviedla kanalizácia (dovtedy sa v mestách napr. vylievali nočníky von z okna) , keď sa zlepšovali životné podmienky, keď prestali ľudia bývať pod jednou deravou strechou v plesnivých stenách spolu so svojimi hospodárskymi zvieratami, no a neskôr keď mali domácnosti možnosť zabezpečiť si správne uskladnenie potravín, chladničky, podmienky predaja potravín (uvádzanie dátumu spotreby, pasterizácia a pod.) to už ani nehovorím. Akú úžasnú možnosť máme, prostredníctvom médii, môžeme ľahko prísť k informáciám, správy dokážeme šíriť neuveriteľne rýchlo, a my tuto ľudia čo používame rozum, nedokážeme sa inak chrániť pred eventuelnými KONKRÉTNYMI hrozbami, príležitostného vzniku nákazy, operatívnym riešením, karanténnou, sprísnenými hygienickými opatreniami, prípadne efektívnou liečbou, ktorá dnes je bezproblémová (na choleru v minulosti vôbec nemuselo toľko ľudí zomrieť, keby poznali obyčajné infúzie na zavodnenie pri dehydratácii) . NIE namiesto toho budeme hlava nehlava očkovať látkami a elixírami, ktorých zloženie je vďaka zákonodarcom predmetom firemného tajomstva...kde jeden štát nedokáže mať vlastné kontrolné laboratórium, lebo na to jednoducho nemá...má to iba farmafirma, ktorá si výsledky takýchto výskumov, tiež podrží ako výrobné tajomstvo. O platených PR kariérnych medical doctorov, ktorí za vilu vo Francúzsku či Xmiliónovú províziu kľudne zapredajú svoj podpis pod lajstro, že vakcína je testovaná a neškodná...Takže keď raz budete mať dieťa radšej dávajte pozor aby Vám dieťa nezrazilo auto, aby na seba nezvrátilo hrniec s horúcou vodou, aby nevypadlo z okna, to sú najčastejšie príčiny poranení a úmrtí - úrazy... a nie bu bu bu bu tie hrozné choroby, ktoré kosili našich predkov...Choroboplodné zárodky vždy boli a budú je to súčasť života, je to boj všetkých živých organizmov o prežitie...je naivné si myslieť, že vakcína spôsobí stav, že človek neochorie...naopak...vždy sa nájdu nové, ďalšie, nebezpečnejšie mikróby a vírusy, ktoré napadnú ľudí, práve preto, že sú "úžasne" zdraví...prečo je toľko nových ochorení? No prečo? Zvaľujeme to na životný štýl, ale to nemusí byť pravda. To na čo narážam - stačí uviesť len jeden fakt...počuli ste niekedy výraz cross-imunity? Je to imunita, ktorá vznikne po prekonaní nejakej choroby a tým chráni človeka pred chorobou inou...O akú imunitu prichádzajú naše generácie, keď pomaly budú zaočkované aj proti bežným detským chorobám, ako sú napríklad, ovčie kiahne (no áno, zrazu niektoré naše kapacity tvrdia, že evtl. jazvičky po kiahňach, mohli by dieťa neskôr esteticky iritovať - ale tí istí zabudli, aké krátery na plieckach deťom dovtedy spôsobovali BCG vakcínou, však? Aká je ta chrbtica profesorská ohybná) Dosť desivá bola pre mňa nedávno sporá informáciá v médiách, že vedci pracujú na lieku proti rakovine (robia výskum s vírusom osýpok) takže len aby nakoniec nevyšlo najavo, že prekonanie osýpok utužuje obranyschopnosť organizmu voči rakovine...samozrejme zjednodušujem...ale o tom toto všetko je. Človek si myslí, že prírodu prechcá, ale neprechcá, neexistuje stav trvalého zdravia...s tým treba žiť...apropo, ten Váš pokoj duše...na klídek si treba dávať pozor, lebo práve fiktívna istota je pre človeka ohrozujúcim faktorom, prestane si dávať pozor...a môže prísť k inej škode...takže, buďte prosím ohľaduplní a starajte sa o svoje vlastné deti a nie cudzie, ak veríte, že ich očkovanie ochráni, nemáte sa čo báť našich neočkovaných detí. Ďakujem Vám.

Re:Re:ludia, uz ste sa uplne zblaznili?

omfg | 01.04.2013

je tu tak vela nezmyslov az neviem naco mam reagovat kedze je to taky dlhy clanok...

Re:Re:Re:ludia, uz ste sa uplne zblaznili?

Ina | 01.04.2013


Prirodzeným citom, intuíciou a zdravým rozumom som prišla na to, že očkovanie mojej zdravej (40 mesiacov dojčenej) dcére škodí. Jej pravidelný rast (písala som si podrobný denníček) sa na niekoľko mesiacov zamrazil a bolo mi jasné, že jej telo bojuje s neprirodzeným vstupom - vakcínou. Potom som sa dozvedela o úmrtiach a celoživotných následkoch po očkovaní a o tom, že lekár nikdy nevie do akého momentálneho prostredia v tele vakcína vstupuje. Nedokázala som už dieťa viesť vedome na "popravu" a utešovať sa, že jej to možno neuškodí. Od dvoch rokov nie je očkovaná. Keď mala 18 a jej spolužiaka hospitalizovali s Hepatitídou, všetci v triede dostali nariadené doporučeným listom hlavného hygienika dať sa zaočkovať. Rozmýšľala som: ak už nakazená je, očkovanie by jej mohlo len prihoršiť a ak nie je, tak načo očkovať? Rozhodnutie som nechala na nej. Zaočkovať sa nedala a po následnej kontrole v triede sa jediná nepreukázala potvrdením o zaočkovaní. Nikto nás nesankcionoval.

Re:Re:ludia, uz ste sa uplne zblaznili?

ncmnt | 02.04.2013

atenuovana vakcina zanechava imunitu.. len neprekonate ochorenie v akutnom stadiu. vysledok je rovnaky. viac nemam co, chodte si studovat ekonomiu, tam toho doserete menej nez v zdravotnictve

Re:Re:Re:ludia, uz ste sa uplne zblaznili?

ferko | 03.04.2013

Pripoistenie chorôb detí od ING pomáha v ťažkých chvíľach

Kritická choroba dieťaťa znamená pre každú rodinu nielen obrovské psychické vypätie, ale i značnú finančnú záťaž a zmenu celého doterajšieho života. Na Slovensku sa smutnú správu len o najzákernejšej chorobe - rakovine u vlastného dieťaťa ročne dozvie približne 200 rodín.
viac na https://www.dobrenoviny.sk/c/10275/pripoistenie


Tak radšej nech dieťa prekoná ochorenie prirodzene v akútnom štádiu, ako riskovať chronické choroby. My už nikdy nebudeme očkovať!

Re:Re:Re:ludia, uz ste sa uplne zblaznili?

Ina | 06.04.2013

To je váš názor, ja mám presvedčenie.

Re:Re:ludia, uz ste sa uplne zblaznili?

Lucia | 15.04.2013

...len toľko, súhlas...

Re:Re:ludia, uz ste sa uplne zblaznili?

LQ | 27.04.2013

Vyborne napisane! Si moze kazdy mysliet co chce, ale my co sa tematike dlhsie venujeme, citame, studujeme...vieme, ze to v tomto dlhsom prispevku vsetko je pravda. Vid napr kniha od Buchwalda Ockovanie, ci jeho prednasky. To, ze vakciny nepomohli vyhubit tie choroby by s grafov vedel vycitat kazdy. Snad aj Kazimir lol
V Indii sa skutocne tie experimenty s vakcinou tbc robili (ovkovane vs neockovane deticky) a umierali zaockovane deti.
Plus uz som citala z viacerych zdrojov, ze prekonane osypky zvysuju imunitu voci niektorym druhom rakoviny... Tod tiez pravda.


Re:ludia, uz ste sa uplne zblaznili?

chvála že sa prestalo očkovať "proti" TBC | 07.05.2013

BCG vakcína za cca 90 rokov musela zniesť pod čiernú zem xxx xxx nevinných bezbranných ľudských bytostí, na Slovensku od 1953, ako bolo možné 4.dňovému novorodencovi napichať niekoľko miliónov živých myc.bovis v podstate do krvného obehu? ľudia sú zmagorení, zmanipulovaní a zastrašovaní,..aby sa báli bezďáka, ktorí zakašle, a pritom im nedochádza, že vpichnutím živých mykobaktérií do krvného obehu , je najjednoduchšia cesta ako parazitovať, áno parazitovať na ľudskom utrpení, pomalý tichý zabijaák..a tým je BCG vakcína...tak a teraz oponuj!...alebo ma znies pod čiernu zem

očkovanie

tachyon 58 | 27.03.2013

jeden Kanadsky lekar na očkovanie krčka maťernice povedal krasne prirovnanie.... aby človek ktory sa da PROťI...čomusi zaočkovať-----skusi dať nap. sadru na jednu nohu....čo ak o niekolko rokov by ju zlomil???myslim,že viacej netreba k tomu nič...ak vieme čo je vakcinach!!! a lekár by mal v prvom rade pomahať a nie zdravym deťom pichať.. taku prisahu určite neskladal

Re:očkovanie

hippie | 28.03.2013

nadhera! jediny typ rakoviny, pred ktorym sa da ochranit, ale naco by to niekto robil, este na to bude nadavat! ste lekar? rozumiete tomu o com vobec pisete? nemyslim si! tak sa chodte porozpravat s nasimi doktormi a nie citat kanadske debiliny. preco sa ludia ockuju proti chripke? lebo ju nechcu mat. okej, ich rozhodnutie. a to iste je aj toto. neziaduce ucinky? samozrejme, napisane su aby bola firma chranena keby sa nieco vyskytlo. poculi ste o roakutane? liek u ktoreho sa spominaju samovrazdy, depresie.. v skutocnosti jedina vec, ktora z neho je, su suche pery. tak a teraz sa venujte tomu, co ste vystudovali a nemudrujte tu s niecim, co ste nasli na internete!

Re:Re:očkovanie

J.N. | 30.03.2013

Vážený pán hippie, ľudia sa očkujú proti chrípke, pretože majú z nej strach. To, že existuje strach týchto ľudí neznamená automaticky, že ad 1 ich tá vakcína naozaj ochráni, ad2 že je tá vakcína naozaj bezpečná, nielen z hľadiska dnešných poznatkov vedy, ale i NAOZAJ) ad3 že im tá vakcína neuškodí (napr. Guillan Barre Syndrome, je to možný vedľajší účinok očkovania, na ktorý mimochodom doplatila poltisícka Američanov v roku 1976, keď sa rozpútala hystéria okolo prognóz jednej farmafirmy, že príde smrtonosná chrípka, ktorá sa nakoniec nekonala, ako inak,no a keďže sa dalo zaočkovať obrovské množstvo ľudí, tak to "malé číslo" ktoré ráta s vážnymi vedľajšími účinkami, zrazu bolo číslo veľké...spomenutých 500 ľudí ochrnulo a následne z nich aj 30 ZOMRELO, a tragédia je, že úplne zbytočne, kvôli reklame, ktorej cieľom bolo ľudí vystrašiť, aby si kúpili tie sračky. To je celé. Nájdite si dobové filmy, spred relatívne nedávnych 60-70 rokov, ako sprchovali s DDT na odporúčanie lekárskych kapacít, ľudí, dokonca malé deti...prv než niečo vypustíte, zistite si fakty, ľudia, ktorí sa vyjadrujú k veci, prešli mnohokrát poznaním, ktoré obrátilo naruby ich ńázor, ktorý bol možno predtým práve taký ako je ten váš...

Re:očkovanie

ach.. | 02.04.2013

neuznavam ockovanie voci chripke, to bol len priklad. priklad DOBROVOLNEHO ockovania milionov ludi. navyse proti niecomu, co je absolutne neskodne, v ramci toho, ze sa neockovali voci prasacej alebo podobnym typom, ale len voci 'momentalne predpokladanemu epidemiu mozno vyvolavajucemu typu', ktory po 5 dnoch prekonate aj sam. suhlasim, blbost, pokial nie ste rizikovou skupinou pacientov s vysokou imunosupresiou, leziaci, stary.. ale nejdeme sa dufam hadat o lentilky a preto ma v pripade, ked riesite ockovanie proti HPV nezaujima, co sa stalo v USA v 1976. nezaujima ma to uz len preto, ze zlozenie ktore bolo vo vakcinach vtedy a ktore je teraz, je ovela insie. vsetky latky vyskytujuce sa v nich su totizto v stopovych mnozstvach uz oproti vtedajsim nizkym koncentraciam. v konzerve s tuniakom mate 10 a viac nasobne vyssiu koncentraciu Al nez v obavanych vakcinach. kazdopadne vsetky povinne ockovania mam absolvovane, taktiez VHA a VHB a nikdy mi nic nebolo. ak to nepodavate organizmu, ktory je oslabeny, rizika su minimalne. a ak vy ako rodic riskujete a pred lekarom nieco zatajite/ on nepostrehne- ano skutocne, to uz moze byt velmi zle. ale presne preto by sa mali vykonavat kontroly pred podanim a aj po podani vakciny. vzdy je za aj proti, ale nie je lahsia prevencia nez liecba?

prianie smrti

Rasto | 10.03.2013

vy ste tu pekna luza.... priat inym ludom smrt. nic o tom ockovani neviete, skocite na demagogiu "odbornika" Filla ktory Vas este vo vasich zvratenostiach podporuje

Re:prianie smrti

stara mama | 13.03.2013

Rasťo, choď sa dať zaočkovať, budeš inak hovoriť, keď Tvoje dieťa bude mať zdravotné problémy ako mnoho iných, budeš spokojný???Nevieš velké NIČ o tomto!!!

Re:Re:prianie smrti

Rasto | 13.03.2013

mam 42 a som zaockovany :) je mi fajn a neverim bludom. a tu je jeden odkaz pre niekoho kto nevie co je kolektivna imunita a akom to potom dopada. ale p.Fillo vam to urcite vysvetli po svojom. Vela stastia v nevedomosti...budete ho a vase deti potrebovat
https://poprad.korzar.sme.sk/c/6732548/v-osadach-pod-tatrami-zaockuju-deti-proti-tuberkuloze.html

Re:Re:Re:prianie smrti

stara mama | 17.03.2013

Rasťo, ja mám oveľa viac ako 42. a môžem ťa ubezpečiť, že Tvoje minulé očkovania, by ťa už určite pred ničím neochránili, leda že by si veril v ich nekonečnú účinnosť hehe. Ak ťa niečo teraz chráni, tak to je Tvoj imunitný systém. A mal by si si všetky očkovania určite zopakovať, aby si nedostal to, čo dostali v tej rómskej osade !!!

Re:Re:Re:prianie smrti

Kamila Napf | 24.03.2013

.........bolo pekne pozorovat v televizii, s akym strachom (a podvedomym instinktom, ktory "bielym" chyba), s ktorym sa Romovia branili voci lekarom....... to hovori za seba, netreba nic viac k tomu dodat :-)

Re:Re:Re:prianie smrti

J.N. | 30.03.2013

Rasťo, Rasťo, Ty máš 42 a si zaočkovaný? A kedy Ťa očkovali? Keď si bol dieťa. Ak Ťa aj nejaké očkovanie chránilo, čo nie je vôbec isté, v súčasnej dobe Ťa chráni už jedine Tvoja imunita a snáď placebo efekt pochádzajúci z Tvojej viery, že si chránený. Opakujem viery...

Re:Re:Re:Re:prianie smrti

ncmnt | 02.04.2013

a preto sa ma chodit na preockovanie, ked sa zisti konkretna koncentracia v krvi ;) nizka- nova davka, dostatocna- hura, netreba ;) a poculi ste o tom, ze pri niektorych ochoreniach zostava trvala imunita? alebo o tom vam zabudli povedat, ked vam vasa super uzasna antisekta vymyvala mozog?

Re:Re:Re:Re:Re:prianie smrti

Jana | 02.04.2013

Po prekonaní choroby áno, ale po očkovaní? Srandista.

Re:Re:Re:Re:Re:prianie smrti

ferko | 13.05.2013

nehnevaj sa, podľa toho čo trepeš, musíš byť riadny degeš

Vyzva

Sura | 07.03.2013

Osobne sa bohuzial nemozem zucastnit, kedze zijem v Nemecku a v aprili sa nam ma narodit babatko (ktore ani nahodou neplanujeme dat zaockovat), ale vyzvu som rozsirila na facebooku, snad sa medzi mojimi priatelmi najdu taki, ktori sa zucastnia, dost ich je voci ockovaniu kritickych. Velmi drzim palce aby sa na SK podarilo zvratit tento fasi trend obmedzujuci zakladne slobody ludi.

Re:Vyzva

cista hlava | 28.03.2013

Drzim palce s babatkom, psa si ale zaockuj, nebudes hadam riskovat.

Re:Re:Vyzva

Klara.B. | 30.03.2013

Nášmu susedovi psík zdochol 2 hodiny po očkovaní :( Mal požiadať o zistenie príčinnej súvislosti? U ľudských pacientov sa o to nesnažia, čo tam po psovi...všakáno

dakujem...

Slavka | 05.03.2013

dakujem, podporujem a sirim dalej....je mi jedno kto to podpori, aj keby som mala byt jedina, robim to kvoli mojim detom a tiez kvoli tomu, ze volim slobodu a zodpovednost....

...

Zojita | 04.03.2013

Napadlo niekoho preco maju Nemci to ockovanie dobrovolne ???

Re:...

Ing. Marián FILLO | 04.03.2013

Vybojovali si to - v roku 1983 alebo 1984, ak si dobre spomínam.

Re:...

Magda | 04.03.2013

Dobrovoľné to síce oficiálne je, ale až také ružové to tam s neočkovaním nemajú. Boli sme na prehliadke u vychýreného detského lekára, ktorý sa ma pýtal, či má môj syn všetky očkovania. Povedala som mu, že nemá žiadne. Riadne sa rozohnil a vypočula som si prednášku o zneužívaní kolektívnej imunity a o vystavovaniu svojho dieťaťa riziku zápalu mozgu. V Nemecku je vysoká zaočkovanosť, nad čím sa mi rozum zastavuje. Môj dohad je taký, že možno aj preto tam nie je tlak, aby sa očkovanie stalo znova povinným, lebo aj tak tam všetci očkujú - dobrovoľne! - a ešte z toho majú aj dobrý pocit. Ale môžem sa mýliť.

Re:Re:...

Rodic | 04.03.2013

Tak to musel byt riadny hlupak... ziadna kolektivna imunita neexistuje na 100% ani v nemecku............... takze ste stretli blbca, a jeho komentare su bezcenne....

Re:...

MM | 10.04.2013

My čakáme v októbri a tiež v žiadnom prípade nebudeme očkovať!!!! Tu v anglicku je očkovanie tiež dobrovoľné!

Senior

Helena | 04.03.2013

https://www.naturalnews.com/039334_history_eugenics_America.html
Ako sa robí depopulácia. Jeden z tých bodov je očkovanie. Bŕ, bŕ...

GlaxoSmithKline

Rodic | 04.03.2013

prajem smrt vsetkym ludom pracujucich pre GlaxoSmithKline, presne tak isto ako sa GlaxoSmithKline dokonca za peniaze snazi zabit ockovanim moje vlstne deti!!!

fuj GlaxoSmithKline..... tato firma by mala byt minimalne v SR zakazana zo zakona nie podporovana!

Re:GlaxoSmithKline

irena | 04.03.2013

Moja reč a ostatná farmaceutické firmy nápodobne a všetci díleri liekov a drog v jednom navždy a nikdy inak

Re:GlaxoSmithKline

Ing. Marián FILLO | 04.03.2013

Všetci sme smrteľní, takže aj všetci ľudia, pracujúci pre GlaxoSmithKline, raz zomrú - aj keby ste im to neprial.

Súhlasím s tým, že všetky amorálne farmaceutické firmy (tzn. vrátane najväčších výrobcov vakcín, menovite GlaxoSmithKline, Pfizer, Merck, Baxter atď.) a ich výrobky by mali byť u nás zákonom zakázané.

Re:Re:GlaxoSmithKline

Rodic | 04.03.2013

Propagovat nacizmus nemozem, ale propagovat povinne ockovanie chemickymi latkami GlaxoSmithKline sa moze?

To co ma byt?!

Ved je to na tej istej urovni ako nacizmus!!!!!!!!!! Norimbersky proces na GlaxoSmithKline, povesat do prievanu bez milosti!

Moje dieta na bedobrovolne chemicke pokusy GlaxoSmithKline neposkytnem, a to ze pod hrozbou pokuty takuto zavaznu trestnu cinnost Slovensky stat kryje je nechutny priam nadnarodny zlocin!

Nechutne, fakt nechutne.

Re:Re:Re:GlaxoSmithKline

Ing. Marián FILLO | 04.03.2013

Súhlasím.

Stav, ktorý panuje na Slovensku v oblasti očkovania, je vskutku fašizmus. Benito Mussolini definoval fašizmus ako spojenie štátnej moci s korporátnou a presne to sa u nás stalo v očkovaní. A nielen v očkovaní.

Udrel ste klinec po hlavičke!

Re:Re:GlaxoSmithKline

elita neumira ale klonuje | 05.03.2013

bohuzel vsichni smrtelni nejsme elita si umi prodluzovat zivot k verejnosti zacinaji pronikat tyto informace, ale jako scifi

Re:GlaxoSmithKline

Magda | 04.03.2013

Milý rodič, tak to sú trocha silné slová. Moja švagrinka pracovala pre GSK (mimo Slovenska). Veľmi milá osôbka. Aj tej by si prial smrť?

Re:Re:GlaxoSmithKline

alena | 07.03.2013

no veru, treba striktne rozlisovat medzi obycajnymi pesiakmi, ktori len potrebuju platit svoje ucty a uzivit svoje rodiny a medzi manazermi, ktori maju tu moc rozhodovat a vsetko riadit a zamlcovat aj svojim pesiakom aj sirokej verejnosti mnozstvo neziaducich ucinkov...ved aj ti pesiaci su svojimi manazermi len manipulovani, ani oni sa nedozvedia "neprijemne" info, ktore by mohli " ohrozit" predaj, aj im vymyvaju mozgy na mnozstve skoleni, kde sa im prizvukuje, ze maju hovorit len a len o pozitivach produktu a maju doslova "zakazane" spominat neziaduce ucinky...

Re:Re:Re:GlaxoSmithKline

Ing. Marián Fillo | 08.03.2013

Milá Alenka,

problém však je v tom, že LEN A LEN vďaka týmto pešiakom celý tento obludný systém funguje. Keby sa všetci tito pešiaci naraz vzopreli, systém by padol do 10 sekúnd.

Toto je presne o tom istom, ako nacistické Nemecko alebo fašistické Taliansko. Aj tam si slušní ľudia, ktorí potrebovali platiť zloženky, iba konali stoju prácu a držali hubu a krok. Ale iba vďaka tomu ich mlčaniu celý ten obludný systém fungoval.

Re:Re:Re:Re:GlaxoSmithKline

Rodic | 08.03.2013

Presne tak. Vo fasizme, alebo komunizme bolo takych "pesiakov" miliony, ci uz v nemecku, alebo taliansku, alebo toboz japonsku... A o rusku skoda hovorit, tych sme zazili sami vyse 20 rokov.

Co to tu vlastne spietatate?. Ja osobne som pripravany chranit svoje dieta aj nasilim, to jest pre ockovanie plnit riadky trestneho zakona O NUTNEJ OBRANE.

Cize trestny zakon mi dovoluje branit svoje (aj rodicovske) prava nasilim, a burit sa proti nezakonnosti aj nasilim, pokial TO INAK NEJDE. A ocividne pokial to inak nepojde, tak bude nasilie a kazdy kto bude chciet ublizit mojim detom proste skonci zle, a pokial ho budem musiet zabit, tak ho aj zabijem...

to pisem uplne otvorene, nech vedia pani doktori a podobne skorumpovane osobnosti co ich caka...

Re:Re:Re:Re:Re:GlaxoSmithKline

omfg | 28.03.2013

Neprajem Vam to, ale co ak vase nezaockovane dieta dostane DMO? Potom koho pojdete zabit? Zase lekara lebo vase dieta nezaockoval? Alebo dostane tetanus, tbc, zaskrt, pertusis, pneumokoka, HBV, rubeolu, mumps, morbili... fakt vyber je siroky a ak nahodou vase dieta zomrie na jedno z tychto ochoreni budete musiet spachat samovrazdu podla toho vyjadrenia vyssie: "A ocividne pokial to inak nepojde, tak bude nasilie a kazdy kto bude chciet ublizit mojim detom proste skonci zle, a pokial ho budem musiet zabit, tak ho aj zabijem..."
Este raz, neprajem Vam to, ale skuste nachvilu pouzit to co nosite na krku a medzi usami...

Re:Re:Re:Re:Re:Re:GlaxoSmithKline

Och Ty f omfg | 30.03.2013

si pozri čo je to DMO, DMO nie je nákazlivá, a nedá sa proti nej zaočkovať chytráku. Mal si asi na mysli polio. Rýchlo si choď vyplniť tiket a podaj športku, lebo pravdepodobnosť že chytíš Jackpot je vyššia, než pravdepodobnosť, (aj keby si žil v osade) že chytíš na SK, či v EU polio.

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:GlaxoSmithKline

abcd | 01.04.2013

DMO moze vzniknut postnatalne do 3. roku zivota pricom etiologicky agens moze byt poliovirus ;-)

Re:Re:Re:Re:Re:Re:GlaxoSmithKline

gfmo | 24.04.2013

Tak sa mi zda ze tu operuju plateny diskuteri v ramci svojich pracovnych povinnosti... Kto ta plati ?

Re:Re:Re:Re:Re:Re:GlaxoSmithKline

eva | 10.05.2013

Mám 47 rokov, prekonala som rubeolu, mums a boli to bežné detské choroby.

Re:Re:Re:GlaxoSmithKline

Alena | 14.05.2013

Každý má svoje vlastné svedomie. A zarábať sa dá aj s čistým!

Re:GlaxoSmithKline

Magda | 04.03.2013

Milý rodič, tak to sú trocha silné slová. Moja švagrinka pracovala pre GSK (mimo Slovenska). Robila pre nich štatistiky. Je to veľmi milá osôbka. Aj tej by si prial smrť? Trochu sa nad sebou zamysli.

Re:Re:GlaxoSmithKline

Rodic | 06.03.2013

Kedze mna GSK vydiera, a ohrozuje mi rodinu,tak mi neostava nic ine iba sa adekvatne branit, cize za smrt smrt.

Re:Re:Re:GlaxoSmithKline

lulik | 07.03.2013

zial, suhlasim.

Senior

Helena | 04.03.2013

Prečítala som si článok. Nechcem tu miešať politiku, lebo toto je web o očkovaní. Ale predsa musím zopakovať, že sa pracuje na depopulácii, Big Pharma (farmaceutický priemysel) potrebuje, aby sme boli chorí...A robí sa to aj cez očkovania + ďalšie "dobrôtky" vymyslené na nás (gmo, chemtrails, prídavné látky v jedle, vakcínach, liekoch...).
Už sa my "vytklo" že nie som pozitívna.
V Amerike už v niektorých nemocniciach vyhadzujú zdravotné sestry zo zamestnania čo sa nedajú zaočkovať...

Senior

Helena | 04.03.2013

https://www.naturalnews.com/039344_universal_flu_shot_vaccines_chemical_adjuvants.html
Ďalšia dobrôtka - pripravuje sa univerzálna vakcína proti chrípke Redee Flu s "dobrými" vedľajšími účinkami...

Re:Senior

bralenka | 04.03.2013

dobrý vedľajší účinok znamená, že umrú mladí a šťastní??? :-)

výzva

irena | 04.03.2013

Keď má lekár vykonávať úlohu policajta a sám byť pod hrozbou trestu
Toto čo si uviedol to akože je názor lekárov alebo tvoj subjektívny názor?
Alebo to takto lekári pociťujú?
Alebo tento protest podporujú alebo zase len strčia hlavu do piesku a my ich ideme ľutovať ale oni nás nie a kde môžu len tam nás natrú a hádžu polená pod nohy, či ako to mám chápať.
Aký protest idú robiť lekári aby to tak nebolo?

Re:výzva

Ing. Marián FILLO | 04.03.2013

Milá Irenka,

čítaj poriadne, prosím:
"Jedna z čitateliek nám zaslala nasledujúcu výzvu:"

Toto som nenapísal ja, ja som to len skopíroval.

Záznamy: 1 - 63 zo 63

Pridať nový príspevok