Zverejnený e-mail od informátora z amerického úradu verejného zdravotníctva odhaľuje kriminálne zatajovanie údajov o MMR vakcíne a autizme počas uplynulých 12 rokov

28.08.2014 09:38

Natural News26.VIII.2014Mike Adams

 

       Pôvodný článok Natural News EXCLUSIVE: Bombshell email from CDC whistleblower reveals criminality of vaccine cover-up as far back as 2002
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

ilustračný obrázok - e-mail od Dr. Thompsona       Vedci zo CDC, ktorí sa spolčili, aby spáchali vedecký podvod v snahe zastrieť spojitosť medzi očkovaním MMR vakcínou (skr. z Measles = osýpky, Mumps = príušnice, Rubella = ružienka — pozn. prekl.) a autizmom, vedeli — ako ukazujú čerstvo odhalené dokumenty — už v roku 2002, že sú možno namočení do trestnej činnosti. Novinári a bloggeri, citujte, prosím, Natural News ako zdroj tohto investigatívneho (vyšetrovacieho, pátracieho — pozn. prekl.) príbehu, o ktorom mainstreamové médiá (médiá hlavného prúdu) úplne odmietli informovať. Alternatívne médiá zostali jedinou fungujúcou slobodnou tlačou v USA, ktorá nie je ovládaná korporátnymi či vládnymi záujmami.

       Natural News získali e-mail, odoslaný informátorom zo CDC — Dr. Williamom Thompsonom — nasledujúcim adresátom: Melinda Wharton, Walt Orenstein, Kim Lane, Kevin M. Malone, Beverly Dozier, Robert Chen, David Shay, Coleen Boyle a Roger Bernier. E-mail sa zameriaval na vyšetrovanie CDC zo strany Ministerstva spravodlivosti USA (Department of Justice = DoJ). DoJ si vyžiadalo „širokú paletu dokumentov, spojených s MMR, thimerosalom a autizmom“.

       Už v roku 2002 si bol Dr. William Thompson vedomý výsledkov štúdie, ktoré spájali očkovanie MMR vakcínou s veľmi veľkým nárastom rizika autizmu u černošských detí. Pozrite si tiež zverejnený vedecký článok Dr. Briana Hookera s úplnou analýzou údajov CDC, ktorá odhaľuje 340% nárast rizika autizmu u černošských detí po očkovaní MMR vakcínou.

       Dr. Thompson zo CDC si bol plne vedomý tohto zvýšeného rizika autizmu z MMR vakcín. Nazýva to „citlivými výsledkami“. Usvedčujúcim dôkazom v tomto liste je priznanie Dr. Thompsona, že vedci a zodpovední vedúci zo CDC sa pokúšajú rozhodnúť, ktoré dokumenty dodajú DoJ a ktoré pred ním zataja.

       „Tiež som sa pokúšal upriamiť vašu pozornosť na niektoré potenciálne citlivé právne otázky ohľadne toho, ktoré dokumenty by sme mali poskytnúť pre túto štúdiu,“ napísal Thompson v e-maile z piatka 18.X.2002 o 4:43. E-mail bol adresovaný Melinde Wharton a v kópii vyššie uvedeným adresátom.

       CDC navyše do dnešného dňa svojvoľne zadržiava dokumenty, požadované poslancami Kongresu (dolná komora parlamentu USA — pozn. prekl.). Miesto toho, aby CDC zverejnilo tak-zvanú „vedu“, o ktorú opiera svoje propagovanie plošného očkovania, pochováva dôkazy a klame ako Kongresu, tak aj verejnosti v USA.

 

Dr. Thompson si v roku 2002 najal osobného právnika

       „Nemyslím si, že ktokoľvek porušil zákon,“ píše Thompson, „ale cítil som sa nesmierne nesvoj z toho, že Dr. Coleen Boyle, spoluautorka našej štúdie bola zavolaná svedčiť pred výborom kongresmana (poslanca Kongresu — pozn. prekl.) Dana Burtona v apríli 2002 ohľadne MMR a autizmu. Robil som si starosti z právnych problémov okolo štúdie MMR a autizmu v rámci MADDSP (Metropolitan Atlanta Developmental Disabilities Surveillance Program = program dohľadu nad poruchami vývinu v meste Atlanta), keď ľudia z NCBDDD (National Center on Birth Defects and Developmental Disabilities = federálne stredisko pre vrodené vady a poruchy vývinu) začali posielať v kópii právničke Beverly Dozier e-maily, v ktorých sme preberali, ktoré dokumenty máme poslať DoJ, aby sme uspokojili jeho žiadosť.“

       List potom pokračuje, že právnička Beverly Dozier sa s Dr. Coleen Boyle radili o tom, ktoré dokumenty poskytnúť (a teda tiež, ktoré dokumenty zatajiť).

       Dr. Thompson potom dochádza k záveru: „Najmem si svojho vlastného osobného právnika…“ a dokonca dodáva: „Dôkladne zvážim odstránenie môjho mena spomedzi autorov rukopisu štúdie.“

       Nasleduje pôvodina spomínaného e-mailu Dr. Thompsona (kliknite naň pre otvorenie v novom okne/záložke):

pôvodina e-mailu Dr. Thompsona

O 12 rokov neskôr Dr. William Thompson priznáva vedecký podvod v CDC

       Zatajovanie súvislosti MMR vakcín z autizmom pokračovalo ďalších 12 rokov. Vyšetrovanie DoJ išlo do stratena a vedci, ktorí sa podieľali na zatajovaní, dostali od HHS (Health and Human Services = Zdravotníctvo a služby ľuďom = Ministerstvo zdravotníctva USA) prestížne ceny.

       Toto zatajenie 12 rokov strašilo Dr. Thompsona, až sa tento rozhodol poslúchnuť hlas svedomia a priznať podvod. Teraz hovorí:

„Bože môj! Nechcel som veriť tomu, že sme urobili, čo sme urobili, ale urobili sme to. Je to tak. Toto je najnižší bod mojej kariéry, že som sa podieľal na tejto štúdii. Cítim sa hrozne zahanbený, keď stretávam rodiny s autistickými deťmi, pretože som bol súčasťou problému.“

 

Natural News pretromfli New York Times i všetky ostatné mainstreamové médiá na svete

       Teraz toto zločinecké zatajovanie súvislosti MMR vakcíny s autizmom spolu-páchajú mainstreamové médiá, ktoré doposiaľ nepriniesli o tejto kauze žiadnu zmienku, dúfajúc v potlačenie pravdy o MMR vakcínach a autizme tak dlho, ako to len bude možné.

       Uvážte, aké zvláštne je, že dnes Natural News — malá a nezávislá informačná organizácia — predbehla New York Times v spravodajstve o jednom z najvýbušnejších lekárskych podvodov v dejinách USA. V USA dnes niet jediného mainstreamového média, ktoré by zverejnilo jediný článok o tomto neobyčajnom zvrate v dejinách CDC a jeho vedeckých podvodov. Dnes ste svedkami úplného zrútenia sa ilúzií o dôveryhodnosti mainstreamových médií a vzostupu jedinej zostávajúcej slobodnej tlače v USA: nezávislých médií.

       Je zjavné, že tento príbeh má ďalekosiahle dopady na verejné zdravotníctvo, a predsa zatiaľ nikto z mainstreamových médií sa nepýtal vôbec žiadne otázky. Ak sa tlač nebude pýtať, potom to vôbec nie je tlač. Je to len propagandistický plátok pre korporátne a vládne dezinformácie.

       To, že informátor zo CDC prizná vedecký podvod ohľadne MMR vakcín, je jednou z najvýznamnejších udalostí v dejinách medicíny. Som poctený, že som jedným z hŕstky pravdovravných nezávislých novinárov v USA, ktorý má dôveru a odvahu priniesť vám správy o tom. Šírte pravdu! Zdieľajte tento príbeh!

 

Zdroje: