10 najvýznamnejších správ o očkovaní z roku 2011

03.01.2012 01:27

NaturalNews.com - 30.XII.2011 - Mike Adams

 

       Pôvodný článok "The 10 biggest vaccine news stories of 2011"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       V očkovacom priemysle sa v roku 2011 udialo všeličo. Bol to rok zrýchľujúcich sa zmien a zvyšujúceho sa povedomia ľudí. Jedna zo zásadných vecí, ktorú sme si v roku 2011 uvedomili, je, že očkovanie je oveľa nebezpečnejšie, než si väčšina ľudí predtým myslela, a dokonca aj mainstreamoví vedci začínajú spochybnovať oprávnenosť vysokého počtu očkovaní detí a batoliat.

       Tu je 10 najvýznamnejších správ o očkovaní z roku 2011, ktoré Vám priniesli NaturalNews.com:

 

1. Japonské deti umierajú na následky očkovania

       Ukazujú sa ďalšie dôkazy o smrteľných nežiaducich účinkoch očkovania:

https://www.naturalnews.com/031616_vaccines_Japan.html

(Iný článok k tomu v slovenčine: https://dnes.atlas.sk/svet/azia/733773/japonci-zastavili-pouzivanie-americkych-vakcin-po-smrti-4-deti - pozn. prekl.)

 

2. Vláda USA nabáda cirkvi, aby presviedčali svojich členov na očkovanie proti chrípke

       Dajte sa zaočkovať proti chrípke, inak pôjdete do Pekla! To je nové posolstvo vlády USA, ktorá sa snaží ovplyvniť kňazov a pastorov:

https://www.naturalnews.com/034394_churches_flu_shots_vaccinations.html

 

3. Špičkový očkovací vedec CDC obvinený z podvodu

       Možno ste sa nikde inde o tomto príbehu nedočítali, ale jeden zo špičkových výskumníkov CDC (Centers for Disease Control and Prevention = Stredisko pre kontrolu a prevenciu chorôb v USA; obdoba slovenského Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ SR) - pozn. prekl.) bol obvinený z údajnej krádeže peňazí, určených na výskum vakcín, za ktoré si kúpil módne autá a luxusný dom:

https://www.naturalnews.com/032216_Thorsen_fraud.html

(Iné články k tomu v slovenčine: "Prípad podvodu dánskeho výskumníka autizmu Dr. Poula Thorsena na bode mrazu", "USA nepovolili dánskej polícii prístup k dokumentom o vakcinológovi, ktorý spreneveril univerzitné peniaze" - pozn. prekl.)

 

4. IoM pripúšťa, že MMR vakcíny spôsobujú kŕče a osýpky

       V prelomovej štúdii IoM (Institute of Medicine = Výskumný ústav lekárstva v USA - pozn. prekl.) otvorene pripustil, že očkovanie v skutočnosti spôsobuje práve tie osýpky, pred ktorými má údajne chrániť. Mainstreamové médiá, samozrejme, dezinterpretovali túto štúdiu a vôbec nedokázali popísať skutočný stav vecí:

https://www.naturalnews.com/033447_Institute_of_Medicine_vaccines.html

(Slovenský preklad: "Výskumný ústav lekársky v USA (Institute of Medicine) pripúšťa, že očkovanie spôsobuje osýpky, kŕče, anafylaxiu a ďalšie zdravotné problémy" - pozn. prekl.)

 

5. CDC otvorene pripúšťa, že očkovanie proti chrípke nefunguje

       Toto je správa, ktorú nevídať každý deň: CDC otvorene pripúšťa, že očkovanie proti chrípke "slabne", čo znamená, že jednoducho nefunguje tak, ako nám pro-vakcinační imunológovia tvrdia.

https://www.naturalnews.com/032558_flu_shots_wear_off.html

 

6. Očkovací vedec Dr. Maurice Hilleman z firmy Merck pripúšťa, že vakcíny obsahujú rakovinotvorné vírusy

       V skutočnosti to pripustil už pred desiatkami rokov, ale na verejnosť sa to dostalo až v roku 2011, keď alternatívne spravodajské stránky ako NaturalNews.com zverejnili kedysi tajný zvukový záznam, odhaľujúci šokujúce priznania Dr. Mauricea Hillemana:

https://www.naturalnews.com/033584_Dr_Maurice_Hilleman_SV40.html

(Slovenský preklad: "Vynálezca vakcín firmy Merck, Dr. Maurice Hilleman, pripustil prítomnosť SV40, HIV a rakovinotvorných vírusov v očkovacích látkach" - pozn. prekl.)

 

7. Očkovacie látky proti HPV kontaminované samotným HPV!

       Pekne vychytralé, že? Stačí len vakcíny proti HPV ozdobiť DNA samotného HPV a môžete šíriť túto chorobu, čím vyvoláte viac strachu, ktorý zvýši predaj vašich vakcín!

https://www.naturalnews.com/033585_Gardasil_contamination.html

(Slovenský preklad: "Vakcína Silgard/Gardasil proti HPV je kontaminovaná geneticky zmanipulovanou DNA, ktorá pretrváva v krvi človeka" - pozn. prekl.)

 

8. Očkovacia látka proti prasacej chrípke nesporne spôsobuje neurologické poruchy

       2011 bol rokom, keď Fínsko otvorene pripustilo, že očkovanie proti prasacej chrípke "očividne" spôsobuje neurologické poruchy. Potom sa rozhodlo zaplatiť celoživotné náklady na liečenie tým, ktorí sú takýmto očkovaním poškodení.

       Všimnite si, že USA naďalej absurdne tvrdia, že očkovanie nezpôsobuje ŽIADNE škody (nikomu) a je dokonale bezpečné pre bábätká, deti či dokonca tehotné ženy!

https://www.naturalnews.com/033816_swine_flu_vaccines_neurological_disorders.html

 

9. Veda hovorí, že očkovanie proti chrípke zaberá u 1 zo 100 zaočkovaných

       Teraz už dokonca ani vedci nemôžu argumentovať svojou vlastnou vedou, či nie? Dôkladné štúdie, zverejnené v recenzovaných lekárskych časopisoch, odchaľujú, že očkovanie proti chrípke sotva vôbec funguje a je úplne nanič 197 ľuďom z 200 zaočkovaných.

https://www.naturalnews.com/033998_influenza_vaccines_effectiveness.html

(Slovenský preklad: "Šokujúca štúdia odhaľuje, že očkovanie proti chrípke zabraňuje chrípke len u 1,5% dospelých (nie 60%, ako sa oficiálne tvrdí)" - pozn. prekl.)

 

10. Hallmark prichytený pri distribúcii očkovacích kalendárov novopečeným mamičkám

      Áno, dokonca aj Hallmark, spoločnosť vyrábajúca pohľadnice, teraz pretláča očkovanie. V spojení so štátnymi úradmi Arizony, Colorada a ďalších štátov USA táto firma vyrába sladučké blahopriania k narodeniu dieťaťa, ktoré naliehajú na novopečené mamičky, aby dali svoje novorodené bábätká očkovať desiatkami kombinovaných vakcín, plnými ortuti a chemických adjuvantov, ktoré spôsobujú neurologické poruchy:

https://www.naturalnews.com/034365_Hallmark_vaccines_newborns.html

(Slovenský preklad: "Blahoprajné pohľadnice k narodeniu bábätka s očkovacím kalendárom" - pozn. prekl.)

 

       Sledujte ďalšie správy o očkovaní na NaturalNews.com aj v roku 2012.

 


Preklad a zverejnenie tohto článku zabrali prekladateľovi približne 2 hodiny čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.