Bill Gates financuje utajenú očkovaciu nanotechnológiu

11.10.2010 09:40

NaturalNews.com - 28.V.2010 - Mike Adams

 

       Pôvodný článok "Bill Gates funds covert vaccine nanotechnology"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Nadácia Billa a Melindy Gatesovcov si získava uznanie za financovanie technológií navrhnutých na spustenie masových sterilizačných a očkovacích programov po celom svete. Jedným z týchto programov, ktoré táto nadácia finančne podporila, je sterilizačný program, ktorý používa prudké nápory ultrazvuku nasmerované na mužské semenníky, čo daného muža urobí neplodným na 6 mesiacov. Dalo by sa to presne popísať ako technológia "dočasnej kastrácie". Viac sa dočítate (v angličtine) tu: https://www.naturalnews.com/028853_ultrasound_fetus.html

       Teraz táto nadácia finančne podporila nový program "potením spúšťaného očkovania" založený na nano-časticiach prechádzajúcich ľudskou pokožkou. Tento program možno opísať ako "vývoj nano-častíc, ktoré prenikajú cez pokožku cez vlasové folikuly a puknú pri styku s ľudským potom, aby vypustili očkovaciu látku."

       Grantové peniaze idú na výskum Carlosa Alberta Guzmana zo Strediska na výskum nákaz v Helmholtzi v Nemecku, Clausa-Michaela Lehra a Steffi Hansen z Farmaceutického výskumného ústavu v Helmholtzi. 

       Toto sú príklady zapojenia sa Gatesovej nadácie do programu "Prieskumu veľkolepých výziev", ktorý údajne pracuje na "dosiahnutí významných prelomov vo svetovom zdravotníctve."

       ... prelomov ako je masová sterilizácia a očkovacie látky v nano-časticiach, ktoré (ako sa ukazuje) môžu byť podané utajene bez toho, že by ste sa o tom vôbec dozvedeli. Tieto nano-častice možno použiť napr. v spreji nastriekanom na každú osobu, ktorá prejde kontrolou na letisku. Alebo môžu byť vypustené cez vetrací systém budov s firemnými kanceláriami alebo verejných škôl, aby boli zaočkované masy ľudí. Nebudete vôbec vedieť, že ste boli zaočkovaní.

       Táto technológia môže byť veľmi nebezpečná pre slobodu v zdravotníctve. Jej použitím môžu vlády a výrobcovia liekov (čo už je dnes jedno a to isté) vytvoriť očkovací krém na pokožku, ktorý sa bude rozdávať pod názvom "opaľovací krém". Ale keď si ho natriete, v skutočnosti sa zaočkujete, lebo nano-častice sa ukryjú pod Vašu pokožku a prasknú, aby vypustili do Vášho tela cudzorodú DNA.

 

Dejiny utajeného masového podávania medikamentov

       Pýtate sa: Prečo by však mala vláda podávať ľuďom medikamenty bez ich vedomia alebo súhlasu? Už to v skutočnosti robí fluórovaním vody. Fluorid je medikament a krajské či národné vlády po celom svete používajú vodné zdroje ako spôsob podávania fluoridu ľuďom, či už ho potrebujú alebo nie, a to bez akejkoľvek primeranej lekárskej diagnózy a bez predpisu.

       Takže keď vlády už teraz tajne podávajú ľuďom medikamenty (flórovaním pitnej vody), pripravili si pôsobisko na masové očkovanie ľudí podobnými kanálmi, ako napr. vetracie systémy v budovách. A vďaka Billovi Gatesovi je dostatok prostriedkov na výskum tejto nanotechnológie, potrebnej na uskutočnenie tohto plánu.

       Je to naozaj "významný prelom vo svetovom zdravotníctve"?

       Myslím, že je, ak dôverujete utajenej medicíne, ktorá očkuje a podáva medikamenty ľuďom bez ich vedomia. Západná medicína je tak agresívna voči rozumným ľuďom, že ani nemôže pracovať otvorene na verejnosti. Preto sa uchyľuje k utajenej kontaminácii vodných zdrojov, aby donútila verejnosť hltať jej medikamenty.

 

Fluorid a utajená medicína

       Mimochodom, ak by ste chceli namietnuť, že fluorid nie je medikament, zapamätajte si: podľa FDA (U.S. Food and Drug Administration = Úrad na kontrolu potravín a liečiv v USA - pozn. prekl.) je každá chemická látka, ktorá má biologický účinok na ľudské telo, z definície medikamentom. Fluorid je teda tiež medikamentom.

       Keby len to! Flourid je propagovaný podivnými tvrdeniami o "prevencii zubných kazov" po jeho prehltnutí, čím sa z neho podľa FDA stáva "neschválený medikament". Takže ako je možné, že tento neschválený medikament môže byť nalievaný do vodných zdrojov a nanútený stovkám miliónov ľudí bez jedinej diagnózy nedostatku flouridu alebo dokonca bez jediného lekárskeho predpisu?

       Odpoveďou je, že západná medicína je tak povýšenecká, až sa nedomnieva, že by sa potrebovala riadiť akýmikoľvek pravidlami, reguláciou či zákonmi. Je to systém tyranskej medicíny, ktorá Vám medikamenty napchá do hrdla tým, že ich tajne naleje do vodného zdroja - bez Vášho súhlasu. Takže prečo by sme si mali myslieť, že s očkovacími látkami to bude inak? Ak hlavno-prúdová (mainstreamová) medicína nájde spôsob, ako donútiť každého, aby bol nevedomky zaočkovaný, môžete si byť istí, že to urobí!

       A takéto snahy sa budú nepochybne naďalej tešiť finančnej podpore Billa Gatesa.

 

Zdroje: