Blahoprajné pohľadnice k narodeniu bábätka s očkovacím kalendárom

14.12.2011 12:20

NaturalNews.com - 9.XII.2011 - Mike Adams

 

       Pôvodný článok "Hallmark now distributing vaccine shot compliance cards targeting newborns across America"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Ministerstvo zdravotníctva štátu Arizona (USA) chce pripomenúť rodičom, aby dali svojim novorodencom pichnúť chemické adjuvanty, ktoré poškodzujú nervovú sústavu a ktoré sa nachádzajú v očkovacích látkach, a preto sa spojilo s firmou Hallmark, známym výrobcom pohľadníc.

       Hallmark navrhol a dodal špeciálnu "očkovaciu" pohľadnicu - "záznam o očkovaní" - ktorá obsahuje nasledujúcu pro-očkovaciu propagandu:

 

"Isto ste tak hrdí,
ako len môžete byť,
na túto novú ratolesť
vo vašom rodostrome!

 

Jednou z vašich najdôležitejších úloh, čoby rodičov, je zabezpečiť očkovanie vášho bábätka.

 

Udržať vaše dieťatko zdravé znamená začať s očkovaním v dvoch mesiacoch života.

 

... Nasledujúce očkovania sú odporúčané v prvých dvoch rokoch života ..."

 

       Pozrite si túto pohľadnicu sami (kliknutím na obrázok sa zobrazí obrázok v plnej veľkosti v novom okne/novej záložke - pozn.red.):

Vnútro pohľadnice

Pohľadnica zvonku
       Na vonkajšej časti je ešte napísané:

"Hallmark oddane povzbudzuje k očkovaniu detí... pre ďalšie informácie o tomto programe si otvorte stránku www.Hallmark.com a hľadajte "for America's babies" ("Pre americké bábätká")."

 

Pre americké bábätká?

       Možno by ste miesto toho mali hľadať "smrť pre americké bábätká". Práve to totiž tieto vakcíny často spôsobujú: smrť, kŕče, neurologické poruchy, autizmus, horúčky, zvracanie a všeličo iné, viď https://www.naturalnews.com/029586_Australia_vaccines.html.

       Udivuje ma, že Hallmark - výrobca pohľadníc, ktorý zvyčajne zbúchava požehnania typu "majte sa dobre!" a vrúcne maznavé veršovanky, - sa teraz otvorene zastáva chemikálií, čo zabíjajú bábätká.

       A nemôže dokonca ani tvrdiť, že "zachránia život" viac deťom, než koľké o život pripravia. Pretože sa ukazuje, že neočkované deti sú celkovo oveľa zdravšie, než očkované deti! Viď: https://www.naturalnews.com/033858_unvaccinated_children_health.html.

 

Zacielené na latinsko-amerických novorodencov? Si! Se puede!

       My ale samozrejme vieme, aké skyté plány sú za tlačením novopečených mamiček z Arizony do očkovania. Žil som v Tucsone dlhé roky a videl som, ako funguje miestna politika. Arizona je štát, ktorý nezvláda finančné náklady na poskytovanie zdravotnej starostlivosti tzv. "ilegálom" - neprihláseným obyvateľom, ktorí platia len málo daní (alebo žiadne dane neplatia), ale často zaťažujú štátnu pokladnicu výdavkami na nemocničné ošetrenia.

       Za touto pro-vakcinačno-propagandistickou pohľadnicou od Hallmarku vidím snahu spôsobiť ďalekosiahlu neplodnosť v latinsko-americkom obyvateľstve Arizony. To samozrejme ide vakcínam najlepšie - spôsobovať neplodnosť u mužov i žien. Preto Bill Gates, ultra-bohatý globalista, stojaci za Nadáciou Billa a Melindy Gatesovcov (Bill and Melinda Gates Foundation), výslovne povedal, že očkovanie a zdravotnícke služby možno použiť na "zníženie počtu obyvateľov o 10% až 15%", viď "Očkovanie ako prostriedok na zníženie počtu obyvateľov".

       Možno guvernér Arizony Jan Brewer súhlasí s týmto odhadom. Je snáď nejaký lepší spôsob, ako znížiť finančné výdavky Arizony na Latino-američanov, než zabezpečiť sterilizáciu čo najväčšieho počtu z nich pri čo najskoršej príležitosti?

       Najlepšie na tom je, že celú kampaň možno zaštítiť slovami "staráme sa o vaše drahocenné malé bábätko". Myslíte tým bábätko, ktoré stojí štát Arizona 100.000 dolárov na výdavkoch za rizikový pôrod, ktoré nebudú nikdy preplatené? Ako sa ukazuje, toto je ten typ detí, ktorým chce tento štát zabrániť, aby sa vôbec rodili. To si v skutočnosti štátni politici hovoria za zatvorenými dverami.

       Prišli na to, že nie je možné donútiť všetkých Latino-američanov k sterilizácii injekciou. Takže namiesto toho ich treba prekabátiť, aby nevedomky dávali sterilizovať svoje vlastné malé deti. Nič nezastaví rozrastanie rodiny tak rýchlo ako niekoľko dávok očkovacích látok pre mamku a dcérku. A aj keby ich očkovanie nezabilo, dieťa bude mať oslabenú imunitu, bude často choré, čo znamená doživotné príjmy pre farmaceutických molochov.

 

Každý človek V BLÍZKOSTI Vášho bábätka by sa tiež mal dať zaočkovať!

       Ministerstvo zdravotníctva Arizony pokračuje v propagandistickom nátlaku ďalším kúskom, v ktorom tvrdí, že každý v blízkosti Vášho bábätka sa musí tiež dať zaočkovať hneď niekoľkými vakcínami:

Kartička o potrebe očkovania dospelých

       Takže teraz by ste mali tlačiť každého člena rodiny do očkovania - pre blaho vášho bábätka!

       Vidíte, ako to funguje? Takže bratranec Jorge, ktorý sa chystá oplodniť nejakú latinsko-americkú dievčinu, sa tiež môže dať sterilizovať. Je to niečo ako vírusová forma spoločnosťou nanútenej sterilizácie, ktorú vám prinášajú báječní ľudia z vlády štátu Arizona a z firmy Hallmark, sídliacej v Kansas City.

 

Novorodenci sú terčom aj v štáte Colorado

       NaturalNews.com zistil, že Hallmark sa spojil aj s predstaviteľmi štátu Colorado, aby vnútil blahoprajné pohľadnice s očkovacím kalendárom novopečeným mamičkám aj v tomto štáte.

       V nedávno zverejnenej tlačovej správe Ministerstvo verejného zdravotníctva a životného prostredia štátu Colorado vyhlásilo, že bude (viď https://www.cdphe.state.co.us/release/2011/042511.pdf):

"... distribuovať na zákazku vyrobené blahoprajné pohľadnice firmy Hallmark po celom štáte na uvítanie novorodencov a informovanie nových rodičov o dôležitosti očkovania v detstve."

       Nemám pochybnosti o tom, že iné štáty USA už tiež pracujú na podobných programoch distribúcie očkovacej propagandy v podaní firmy Hallmark.

 

Veľký zdravotnícky IQ test

       Najzaujímavejšie na tom všetkom je to, že všetci ľudia, čo sa rozhodnú dať sa zaočkovať, získavajú Darwinovu cenu za účinné odstránenie svojich vlastných budúcich pokolení z množiny ľudských génov. Tieto vakcíny vytvárajú sterilizačné bremeno, ktoré s každým ďalším nasledujúcim pokolením rastie, až kým to nedôjde k bodu genetického vyhynutia, viď https://www.naturalnews.com/033406_vaccines_polysorbate_80.html. Preto som očkovanie proti chrípke nazval "veľkým IQ testom", v ktorom sa ukáže, kto je dosť hlúpy na to, aby sa dal zaočkovať. Týmto spôsobom sa globalisti vlastne snažia zvrátiť "debilizáciu" ľudstva odstránením ľudí s nízkym IQ spomedzi rozmnožovania schopných ľudí.

       Ako sa ukazuje, dôverčiví ľudia, čo dávajú svoje deti očkovať jedovatými vakcínami, pochádzajú zo všetkých rás a národností. Bieli, čierni, latino-američania, aziati... Preto je očkovanie s použitím mozog poškodzujúcich chemických adjuvantov, do ktorého sú dnes nezodpovedne tlačené všetky deti, skutočným zločinom proti ľudskosti.

       Môžete tieto zločiny zabaliť do vrúcnych a maznavých slov na pohľadnici od Hallmarku, ale tým samozrejme ani trochu neprestanú byť zločinmi. Stále to bude chemický útok na nevinné dieťa, a to je zločin - bez ohľadu na počet plyšových medvedíkov a roztomilých kresbičiek, ktoré pľasnete na prednú stranu pohľadnice.

       Medzitým odporúčam, aby sme všetci bojkotovali Hallmark za jeho podiel na pretláčaní nebezpečného a neraz smrteľného očkovania novorodencov v Arizone. Je to ďalší príklad hanebného správania sa korporácie, ktorá zrádza dôveru ľudí, zatiaľčo posluhuje sebeckým záujmom štátu.

 


Preklad a grafická úprava tohto článku zabrali prekladateľovi približne 2,5 hodiny čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.