Článok v časopise Zväzu amerických lekárov navrhuje povinnú účasť v skúškach experimentálnych vakcín „pre vyššie dobro“

24.01.2012 11:30

NaturalNews.com - 20.I.2012 - Ethan A. Huff

 

       Pôvodný článok "AMA journal article suggests mandating participation in experimental vaccine trials 'for the greater good'"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

Liekovky s vakcínami a injekčná ihla - ilustračný obrázok       Niektorí z najchoromyseľnejších a najsociopatickejších ľudí na tejto planéte zastávajú uznávané autoritatívne postavenie v lekárstve a ústavoch vyššieho vzdelávania. Nedávno vydaný článok v časopise AMA (American Medical Association = Zväz amerických lekárov; obdoba Slovenskej lekárskej spoločnosti (SLS) - pozn. prekl.) o etike - Virtual Mentor - nám pripomína túto znepokojivú skutočnosť. V tomto článku dvaja lekári z Oxfordskej univerzity vo Veľkej Británii obhajujú násilné očkovanie občanov experimentálnymi vakcínami "pre vyššie dobro spoločnosti".

       Susanne Sheehy, BM BCh, MRCP, DTM&H a Joel Meyer, BM BCh, MRCP z Oxfordu napísali článok "Should Participation in Vaccine Clinical Trials be Mandated?" (v slovenčine "Mala by byť účasť v klinických skúškach vakcín povinná?"). Odporúčajú v ňom "povinnú účasť v štúdiách vakcín" ako riešenie všeobecného nedostatku ochotných dobrovoľníkov, z ktorých mnohí nie sú práve v pohode s obetovaním svojich tiel a svojho zdravia na napichanie jedovatými zmesami neotestovaných chemikálií.

       Totalitné stanovisko Dr. Susanne Sheehy a Dr. Joela Meyera (obaja sú členmi britskej Kráľovskej vysokej školy lekárskej = Royal College of Physicians) je prinajmenšom desivý. To, že vôbec nejaký človek je schopný sám seba presvedčiť, že násilné napichanie iného človeka chemikáliami, živými vírusmi či inými jedmi je dobrý nápad, je sám o sebe šokujúcou úchylkou. Tento scenár sa však stane obzvlášť znepokojivým, keď si tí, čo sú pri moci, osvoja toto psychopatické stanovisko.

       Dr. Susanne Sheehy a Dr. Joel Meyer vo svojom článku jasne píšu, že povinná účasť na skúškach vakcín nie je ničím odlišná napr. od povinnej porotcovskej služby (v niektorých krajinách povinnosť vybraných občanov zúčastniť sa súdu v úlohe člena poroty - pozn. prekl.) či od povinnej vojenskej služby. Tiež sa domnievajú, že povinnosť dať si napichať experimentálne vakcíny, dokonca aj keď takéto očkovanie obnáša zjavné "podstatné riziká", je povinnosťou občana odvďačiť sa spoločnosti.

       Snáď najznepokojivejšou vecou na tomto článku však je myšlienka, že "čím závažnejšia" je choroba, proti ktorej má byť testovaná experimentálna vakcína, tým ľahšie bude presvedčiť občanov na "povinnú účasť" v skúškach experimentálnej vakcíny. Inými slovami, Dr. Susanne Sheehy a Dr. Joel Meyer, ktorých ich oddané zbožňovanie očkovania priviedlo k tak absurdnému nápadu, očividne považujú úmyselné vytváranie smrtonosnejších kmeňov pôvodcov chorôb s úmyslom vystrašiť ľudí, aby sa dali očkovať, za schodný prístup k veci.

       Trocha z histórie skúšok vakcín: v roku 2008 bolo odhalené, že zomrelo najmenej 14 argentínskych detí, ktoré sa zúčastnili skúšok experimentálnej vakcíny britského farmaceutického obra GlaxoSmithKline (https://www.buenosairesherald.com/article/88922/gsk-lab-fined-$1m-over-tests-that-killed-14--babies; GlaxoSmithKline je pritom výhradným dodávateľom všetkých plne hradených vakcín pre povinné očkovanie detí na Slovensku i v Česku, viac v článku "V Zbierke zákonov vyšla eštébácka novela očkovacej vyhlášky MZ SR" - pozn. prekl.). V roku 2008 zase zomrelo v Poľsku 21 bezdomovcov, ktorí sa zúčastnili skúšok experimentálnej vakcíny proti vtáčej chrípke (https://www.naturalnews.com/023665_vaccine_flu_homeless.html).

 

Zdroje:

 


Preklad a zverejnenie tohto článku zabralo prekladateľovi približne 1,5 hodiny čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.

 

Diskusia: Článok v časopise Zväzu amerických lekárov navrhuje povinnú účasť v skúškach experimentálnych vakcín "pre vyššie dobro"

povinné zkoušky

MUDr.Ludmila Eleková | 25.01.2012

Kdysi bylo dobrým standardem vědců, testovat své výmysly nejdřív na sobě. Relativně nedávno (v 80.letech 20.století) vypil jeden lékař kulturu s Helicobakterem pylori, aby prokázal, že způsobuje vředy. Koneckonců již Jenner testoval očkování na členech své rodiny a nedopadlo to nejlépe. Možná proto nechtějí zastánci očkování testovat své vakcíny na sobě, moc dobře vědí, co by se mohlo stát.

vyššie dobro

ferko | 24.01.2012

Zodpovední vedci a lekári by mali experimentovať so svojimi vynálezmi najprv na sebe!
Návrh zväzu amerických lekárov je zvrátený, pre vyššie dobro by ich bolo treba napichať ich vlastnými experimentálnymi sračkami, svet by sa zbavil psychopatov.

oni

ela | 24.01.2012

no nech si oni, ti ,,lekari,, ci ,,vedci,, ci ako si hovoria tie zrudy daju napichat vakciny do vlastnych tiel, alebo do tiel svojich deti, clenov rodin - pre dobro spolocnosti...

Par adeptov by nasli aj na Slovensku

tsss | 24.01.2012

Mali by zacat povolavat vsetkych tych horlivych vakcinatorov, ktori nas neustale presviedcaju, ake je ockovanie bezpecne. Ked o tom maju taku istotu, urcite nebudu protestovat proti nejakej tej vakcinke >:-(

povinne skušky

bug.tom | 24.01.2012

Ak niekto hovorí, že ak nacisti robili pokusy na väznoch, ako o hrozných, neludských činoch, tak kam môžme zaradiť tieto vakcinačné experimenty? Nacisti ich tak isto vykonavali v mene výššieho dobra spoločnosti...

Re:povinne skušky

degf | 24.01.2012

Hadaj kto teraz vladne v USA.

Pridať nový príspevok