Čo už nejaký Ing. môže vedieť o chorobách?

09.03.2011 08:14

 

E-mail jednej čitateľky:

 

       Dobrý deň pán aktivista Fillo,

 

       prečítala som si Vaše názory na "slobodu v očkovaní". No vlastne ani celé neprečítala lebo sa mi dvíhal žalúdok z Vašich kecov.

       Čo už nejaký Ing., až vôbec nejaký titul máte, môže vedieť o chorobách. Videli ste už v skutočnosti zomierať nejaké dieťa? Tak ja Vám doporučím, tak na týždeň navštíviť detské odd., trebárs na Kramároch a potom Vám zaručím, že sa budete modliť, aby Vaše dieťa tiež podobne neochorelo. A budete si želať, aby takéto oslabené dieťatko, ktoré tiež má svoje právo, nestretlo nezaočkované dieťa, ktoré ho nakazí chorobou, na ktorú jedinec zo slabou imunitou ľahko zomrie.

       Dúfam, že už konečne niekto na Vás podá trestné oznámenie za poburovanie občanov za nedodržiavanie zákonov SR.

 

Matka Janka, janka32@atlas.sk

 

       P.S.: Môj názor uveďte tiež do príspevkov. Určite ho zdieľa 99,9 % občanov SR.

 


 

Odpoveď na tento e-mail:

 

       Milá pani Janka,

 

       srdečne ďakujeme za Váš názor.

       K Vášmu e-mailu: vidieť dieťa umierať, to je veľmi ťažký pohľad - bez ohľadu na príčinu úmrtia. Nuž a tou príčinou môže byť práve aj očkovanie. Poznám niekoľko ľudí na Slovensku, čo práve kvôli očkovaniu prišli (alebo takmer prišli) o svoje dieťa, a verím tomu, že ich prípadná reakcia na Váš e-mail nebude ani zďaleka tak slušná, ako tá moja.

       Čo sa týka vzdelania v oblasti zdravia a zdravotníctva, získavam ho úplne rovnako ako študenti medicíny: čítam knihy, počúvam prednášky, rozprávam sa s odborníkmi a hľadám si informácie na internete. V čom vidíte rozdiel?

       Čo sa týka môjho akademického titulu, môžete si overiť na Fakulte riadenia a informatiky Žilinskej univerzity v Žiline, že mi skutočne bol titul Ing. priznaný v roku 2001.

       Čo sa týka trestného oznámenia, aj my - zástancovia slobodnej voľby v očkovaní - máme veľa dobrých dôvodov na podanie trestného oznámenia, napr. za šírenie poplašných správ (prasacia chrípka, osýpky v Bulharsku...), hanobenie rasy, národa a/alebo presvedčenia (za rasistické vyjadrenia na adresu Rómov či zosmiešňovanie určitých svetonázorových a náboženských skupín zo strany ÚVZ SR) alebo napr. aj za úmyselné šírenie nebezpečnej prenosnej choroby (pri očkovaní živými vakcínami, z ktorého môže ochorieť nielen očkovaná osoba, ale následne aj jej okolie).

       Aj keby Váš názor zdieľalo naozaj 99,9% obyvateľov Slovenska, o čom si dovolím vážne zapochybovať, keďže našu Petíciu za slobodnú voľbu v očkovaní podpísalo už značne cez 4.000 občanov SR, aj tak by to nebolo dôkazom správnosti Vášho názoru. Aj Adolfa Hitlera podporovalo v istej chvíli vyše 95% Nemcov. A bolo to vari správne??? Ak sa stádo rúti do záhuby (a to preukázateľne je prípad väčšinovej spoločnosti v SR), je správne držať sa stáda???

 

       Pýta sa a pekný deň praje

Ing. Marián FILLO
https://slobodavockovani.sk

 


 

Pokračovanie

       Matka Janka mi napísala ďalší e-mail 17.III.2011 o 18:53. Tento e-mail si však vyslovene nepriala zverejniť, takže ho nezverejňujem.

       Odpovedal som naň 18.III.2011 o 11:35. Moju odpoveď nájdete v článku: "Ad: Čo už nejaký Ing. môže vedieť o chorobách?". Z mojej odpovede možno do istej miery vytušiť, na čo vlastne odpovedám, tak dúfam, že takto zostala "aj ovca celá aj vlk sýty". :-)

 

Diskusia: Čo už nejaký Ing. môže vedieť o chorobách?

Vysvetlite mi prosím,p. Janka

Miro | 11.03.2011

ako môže zdravé neočkované dieťa niekoho nakaziť??? A čím??? Prosím, najskôr sa zamyslite, kým niečo takéto plácnete.

Re:Vysvetlite mi prosím,p. Janka

Anti-antivakcinarna aktivistka | 15.12.2017

Pani Janka nehovorila o dietati zdravom, ale o dietati neockovanom proti danemu patogenu, ktoresa nakazi a na danu chorobu ochorie a veselo to siri v populacii. Ohrozuje tym nielen deti, ktore maju oslabenu imunitu (a preto ich ockovanie muselo byt napriklad posunute), ale aj starych ludi, ktorych imunitny system je fyziologicky slabsi a ludi, ktorych titer protilatok voci danemu ochoreniu uz poklesol (preto je u kazdej vakciny uvadzane na ake dlhe obdobie chrani). Prosim, najprv si este raz poriadne precitajte list pani Janky, ukoncite vysokoskolske vzdelanie v odbore vseobecneho lekarstva a az potom niekoho verejne poucujte o tejto teme.
Dakujem.

Pre p. Janku

Dada | 11.03.2011

Pani Janka, ja Vám môžem zaručiť, že Váš názor určite nezdieľa 99,9% občanov SR! Kde ste to zobrali?Dokonca ani niektorí lekári nezdieľajú tento "názor".A o tej oslabenej imunite sa môžeme porozprávať! Náš syn ju má po OCKOVANI absolutne rozbitú (máme výsledky testov z krvi)!!!

súhlas s p. Jankou

Božka | 10.03.2011

Plne súhlasím s pani Jankou, toto vaše vyčíňanie mi pripadá ako dáke sprisahanie voči farmaceutickému priemyslu. Tie vaše neoverené tvrdenia... je to z toho a z toho.... no je mi z Vás na grc..... zaneplešíte Slovensko znova smrteľnými chorobami, lebo tu nie sú ľudia bohatí ako vo Švajčiarsku, aby si to očkovanie platili, tak ako je to tam, tu sa zaočkujú, keď to je hradené poisťovňou, ale inak nie.... keď Vám niekomu dieťa zomrie na TBC, čo chytí od nejakého róma, potom neviem neviem, čo poviete......

Re:

Denisa | 10.03.2011

Moje deti nebehaju medzi ciganmi, Vase snad ano? A co si myslite ze poistovna ma odkial peniaze? Ze jej padaju z neba? Ja sa tu nebudem stazovat co sme prezili a s cim dennodenne bojujeme..stacilo by mi keby sme nemuseli bojovat s obmedzenym myslenim ake ste tu nazorne predviedli.

Re:súhlas s p. Jankou

Ing. Marián FILLO | 11.03.2011

Treba dodať, že "hradené poisťovňou" a "povinné" sú dve odlišné veci.

Aj povinné veci nemusia byť hradené, napr. som sa dočítal, že vo Francúzsku nie sú.
A nepovinné môžu tiež byť hradené, napr. v Česku sú pneumokoky plne hradené poisťovňou, ale nepovinné.

Re:súhlas s p. Jankou

Silvia | 11.03.2011

Pani Božka, vy poznáte nejaké dieťa, ktoré nebolo očkované a chytilo TBC od nejakého roma a zomrelo? Lebo ak nie, potom je vaše tvrdenie neoverené a mali by ste tiež dokázať, že Slovensko sa zanepleší smrtelnými chorobami, ak sa nebude očkovať. Musíte si o očkovaní jeho rizikách , účinnosti a chorobách a ešte veľmi veľa naštudovať!

Re:súhlas s p. Jankou

Filip | 11.03.2011

Naozaj je veľa takto uvažujúcich ľudí,ale tí nemajú potrebu takto ukazovať svoju hlúposť. Tí nepíšu,lebo o takýchto informáciách ani nevedia.
Ten,kto sa k info dostane a nedokáže si urobiť záver a má z toho iba chaos,ten to tiež nikam nepíše.
Podľa mňa sú to provokácie ľudí zapojených do farmabiznisu.Nikdy nebudú konkrétni,lebo argumentov niet.Ostávajú im len takéto úbohé výkriky.

Re:

matka | 11.03.2011

Pani Božka, a Vy prosím Vás kde žijete?

No mne nie je len na grc...ja som sa musela aj vygrcať, keď som si prečítala Váš názor, ale neberiem Vám ho.
Že sprisahanie voči farmaceutickému priemyslu?

Slovensko keď už tak je zaneplešené smrteĺnými chorobami vďaka tej vakcíne BCG "proti" tubere, ak neveríte choďte si to osobne overiť do čakární napr. do Podunajských Byskupíc na pľúcne, kde nájdete chudiatka vakcínami povinne nakazené detičky a bojujú s tuberou. Ak sa bojíte , že sa môžete nakaziť, tak sa hlavne vyhýbajte očkovania BCG vakcínou a všetkých, ktorí su ňou očkovaní. Inak nemusíte mať strach.

pre Božku...

anett | 11.03.2011

ockovanie BCG vakcinou proti TBC Vas neochrani pred nakazenim TBC a babatka maju vela neziad.reakcii,niekedy s nutnostou podavania antituberolik !!! vid aj vyjadrenie primarky Dr. Orosovej tu: https://televizia.joj.sk/tv-archiv/noviny/08-03-2011.html
- preto sa ma k 1.1.2012 ockovanie aj u nas KONECNE zrusit !

Dr. Hirte (nem.pediater) vo svojej knihe "Ockovanie za a proti" pise o.i. a toto:
"V Německu nedoporučuje plošně očkovat ani Stálá komise pro očkování Institutu Roberta Kocha (ŠTIKO), ani světová zdravotnická organizace WHO"
"Jedna ze studií účinku očkování proběhla v Indii u 260.000- dospělých osob a trvala 7 let. Sledování nově zjištěných onemocnění zde neukázalo žádný ochranný účinek vakcíny. Současně studie uvádí souvislost neúčinnosti vakcíny s dalšími faktory, jejichž vliv na neúčinnost očkování patrně dodnes nebyl spolehlivě identifikován."
"Finská studie uvádí, že od r. 1980 klesá četnost případů tuberkulózy u dospívajících a přeočkování vakcínou BCG nemá na pokles počtu onemocnění TBC žádný vliv."

-takze mali by ste si doplnit informacie, kym nieco napisete, minimalne ako zaklad odporucam prave tuto knihu od Dr.Hirte-ho,kde najdete mnozstvo zdrojov s uvedením konkretnych vedeckych prac a studii lekarov a ich tímov z celeho sveta...

A co tak ockovanie proti Hepatitide B? Aj to pre par mesacne babatka Vy osobne podporujete? Lebo,ak ano, musim Vas sklamat,ze drviva vacsina lekarov ho plosne pre vsetky babatka odmieta, dokonca aj poradna odborna skupina pred jeho pridanim do plosneho ockovacieho kalendara neodporucala plosne ockovanie,ale ockovanie iba rizikovych skupin a novorodencov Hep.B pozitivnych matiek. Kedze kazda tehotna zena na Slov. absolvuje test na Hep. B, nevidim dovod na to,aby som ja ako Hep.B negat. matka mala davat ockovat svoje par mesacne dieta,ked toto ockovanie bude mat zmysel az vtedy,ked uz moje dieta bude sexualne aktivne (rizikove skupiny su sexualne aktivni a drogovo zavislí...) Nehovoriac o neziad.ucinkoch ockovania proti Hep.B, o ktorom hovorí aj Dr. Girard z Francuzska alebo napr. kanadsky vedec Hernan...

"Očkování více než dvaceti milionů osob v letech 1991 až 1999 ve Francii bylo doprovázeno skutečnou epidemií neurologických onemocnění: bylo hlášeno více než 600 případů onemocnění s obrazem podobným skleróze multiplex, přičemž četnost onemocnění se do roku 2001 zdvojnásobila. V říjnu 1998 byla proto kampaň na podporu očkování proti hepatitidě typu B ve školách zrušena. Mnoho výrobců farmaceutik muselo vyplatit náhrady škod za vzniklá neurologická onemocnění. Francouzský Svaz sklerózy multiplex odrazoval od dalšího používání vakcíny proti hepatitidě typu B (Orizzonti 1998).
Krátce po prvním mediálním prohlášení o rizicích v souvislosti
s očkováním proti žloutence typu B byla na základě masivní intervence vládních úřadů a farmaceutického průmyslu prohlášena diagnóza sklerózy multiplex po očkování proti hepatitidě typu B za vědecky „nekorektní". Vzestup počtu případů sklerózy multiplex proto poklesl,zato však došlo k dramatickému zvýšení počtu „těžkých neuromuskulárních onemocnění" (Girard 2005)."

Aj kanadský vědec Hernan (2004) nalezl ve své nezávislé studii signifikantní souvislost:
„Naše výsledky jsou v souladu s hypotézou, že očkování rekombinantní (geneticky modifikovanou) očkovací látkou proti hepatitidě typu B je spojené se zvýšeným rizikem sklerózy multiplex" - rizikem, které je více než třínásobné, než je tomu u neočkovaných jedinců a týká se to především dětského věku."

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Pridať nový príspevok