Čo už nejaký Ing. môže vedieť o chorobách?

09.03.2011 08:14

 

E-mail jednej čitateľky:

 

       Dobrý deň pán aktivista Fillo,

 

       prečítala som si Vaše názory na "slobodu v očkovaní". No vlastne ani celé neprečítala lebo sa mi dvíhal žalúdok z Vašich kecov.

       Čo už nejaký Ing., až vôbec nejaký titul máte, môže vedieť o chorobách. Videli ste už v skutočnosti zomierať nejaké dieťa? Tak ja Vám doporučím, tak na týždeň navštíviť detské odd., trebárs na Kramároch a potom Vám zaručím, že sa budete modliť, aby Vaše dieťa tiež podobne neochorelo. A budete si želať, aby takéto oslabené dieťatko, ktoré tiež má svoje právo, nestretlo nezaočkované dieťa, ktoré ho nakazí chorobou, na ktorú jedinec zo slabou imunitou ľahko zomrie.

       Dúfam, že už konečne niekto na Vás podá trestné oznámenie za poburovanie občanov za nedodržiavanie zákonov SR.

 

Matka Janka, janka32@atlas.sk

 

       P.S.: Môj názor uveďte tiež do príspevkov. Určite ho zdieľa 99,9 % občanov SR.

 


 

Odpoveď na tento e-mail:

 

       Milá pani Janka,

 

       srdečne ďakujeme za Váš názor.

       K Vášmu e-mailu: vidieť dieťa umierať, to je veľmi ťažký pohľad - bez ohľadu na príčinu úmrtia. Nuž a tou príčinou môže byť práve aj očkovanie. Poznám niekoľko ľudí na Slovensku, čo práve kvôli očkovaniu prišli (alebo takmer prišli) o svoje dieťa, a verím tomu, že ich prípadná reakcia na Váš e-mail nebude ani zďaleka tak slušná, ako tá moja.

       Čo sa týka vzdelania v oblasti zdravia a zdravotníctva, získavam ho úplne rovnako ako študenti medicíny: čítam knihy, počúvam prednášky, rozprávam sa s odborníkmi a hľadám si informácie na internete. V čom vidíte rozdiel?

       Čo sa týka môjho akademického titulu, môžete si overiť na Fakulte riadenia a informatiky Žilinskej univerzity v Žiline, že mi skutočne bol titul Ing. priznaný v roku 2001.

       Čo sa týka trestného oznámenia, aj my - zástancovia slobodnej voľby v očkovaní - máme veľa dobrých dôvodov na podanie trestného oznámenia, napr. za šírenie poplašných správ (prasacia chrípka, osýpky v Bulharsku...), hanobenie rasy, národa a/alebo presvedčenia (za rasistické vyjadrenia na adresu Rómov či zosmiešňovanie určitých svetonázorových a náboženských skupín zo strany ÚVZ SR) alebo napr. aj za úmyselné šírenie nebezpečnej prenosnej choroby (pri očkovaní živými vakcínami, z ktorého môže ochorieť nielen očkovaná osoba, ale následne aj jej okolie).

       Aj keby Váš názor zdieľalo naozaj 99,9% obyvateľov Slovenska, o čom si dovolím vážne zapochybovať, keďže našu Petíciu za slobodnú voľbu v očkovaní podpísalo už značne cez 4.000 občanov SR, aj tak by to nebolo dôkazom správnosti Vášho názoru. Aj Adolfa Hitlera podporovalo v istej chvíli vyše 95% Nemcov. A bolo to vari správne??? Ak sa stádo rúti do záhuby (a to preukázateľne je prípad väčšinovej spoločnosti v SR), je správne držať sa stáda???

 

       Pýta sa a pekný deň praje

Ing. Marián FILLO
https://slobodavockovani.sk

 


 

Pokračovanie

       Matka Janka mi napísala ďalší e-mail 17.III.2011 o 18:53. Tento e-mail si však vyslovene nepriala zverejniť, takže ho nezverejňujem.

       Odpovedal som naň 18.III.2011 o 11:35. Moju odpoveď nájdete v článku: "Ad: Čo už nejaký Ing. môže vedieť o chorobách?". Z mojej odpovede možno do istej miery vytušiť, na čo vlastne odpovedám, tak dúfam, že takto zostala "aj ovca celá aj vlk sýty". :-)

 

Diskusia: Čo už nejaký Ing. môže vedieť o chorobách?

Re:súhlas s p. Jankou

Kristina Lipovska | 11.03.2011

Pani Bozka, co presne je neoverene? Budte konkretna a vyvratte teda "neoverene tvrdenia" overitelnymi faktami a podlozte to relevantnymi studiami. Ako si konkretne predstavujete to "zaneplesenie"? Mate vobec predstavu o mechanizme prenosu TBC z nakazeneho na choreho? Ake podmienky musia byt splnene? No, neviem, neviem... tipujem, ze nemate ani sajn o tom, co pisete.

Matka?

MichalJ | 10.03.2011

Milá Pani Janka
Vy ste presne taká ovečka aku by si RUVZ prial. Nekecať a tupu plniť príkazy, keď sa niečo musí tak sa musí hlavne zostante v stáde. Je mi ľúto vašich detičiek len z toho dôvodu ,že podľa Vás sú tu písané keci. Tak Vám naozaj nič nepomôže keď ste slepá a hluchá. Skúste si niečo z tohto overiť v iných zdrojoch, keď tu su podľa Vás keci.Stým odhadom ste sa absolutne netrafili.Ani si neviete predstaviť koľko vysokoškolských vzdelaných ľudí podpísalo petíciu.Skutočnosť je taká ,že jednoduchší ľudia ako Vy, ktorý málo vedia a nič ich nezaujíma sú zástanci očkovania.Ak ste sa dostali na kramáre s Vašim dieťaťom je to len Vaša vina, že ste ho nechali očkovať.A ak tam pracujete tak mi neostáva nič iné ako vyjadriť poľutovanie nad našim zdravotníctvom.

pre pani J.

D.K | 10.03.2011

mila pani, deticky nie su len na kramaroch v nemocnici...deticky su po celom svete.... vsade ich ockuju.... take dieta v afrike ma na vyber? nema... a rada by som sa pozrela na tych 99,9% obcanov... mate velmi mylne statisticke udaje.... a rada by som videla nejaky podklad k nim, vyskum, prieskum...... ked uz sa tak navazate do titulu pana Ing.

...poradne hledat a dobre poslouchat...

Anicka | 10.03.2011

Pani Janka,

mozna to sem nepatri, ale i muj sestilety syn uz vi, kolik veci, jidla, leku, piticek... je skodlivych. A radeji se vubec nezminuji o vakcinach.
U nas v CR je celkem vystizna pisnicka, ktera mluvi za vse! Prosim, zaposlouchejte se... A je skvele, ze si ji zpivaji i male deti, pak se hodne ptaji... a to je dobre :)
Text a hudba napriklad zde: https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/xindl-x/chemie-117712

pre pani matku janku

Eliska | 10.03.2011

pani Janka, mna by zaujimalo aky mate Vy titul? pochvalte sa, co ste studovali? ktory z tychto titulov mate?... mgr., ing., mudr., doc., prof... nejake ine? alebo nebodaj mate vsetky ked ste taka mudra?!!!

co sa tyka kramarov a chorych deticiek, zamysleli ste sa uz niekedy nad tym, preco su tie deticky chore???
myslim, ze je zbytocne s Vami diskutovat, s kuracim mozgom nikto nepohne.... nechcem urazat, tiez to nemam vo zvyku ale z ten mail co ste napisali, hovori o vsetkom jasne...

dufam len, ze to raz pocitite na vlastnej kozi a potom zapnete konecne ten kuraci mozog... len aby nebolo uz neskoro!!!!

a pan ing. Fillo, mate moj obdiv, len tak dalej. dakujeme za vsetko, co pre nas robite!!! nie len pre nas ale aj pre nase deticky aby ostali zdrave. VELKA VDAKA!!!! Eliska H.

pekna diskusia

MartinBa | 10.03.2011

uz ani nemam co dodat, vsetko bolo povedane tuto pani Janke, iba ma napadla jedna vec, ze tato pani je typickym produktom pharma propagandy. Presne toto chcu z nas mat, co sa stalo z pani Janky. Maximalna odovzdanost medicinskym autoritam bez naroku na pochybnosti. Na Vas pani Janka odviedli skutocne dobru pracu...

matka?

Denka | 10.03.2011

Mila matka Janka,
takto na uvod by som Vas chcela poprosit aby ste prezentovali svoj nazor a nie nam, rodicom s detmi, ktore maju nasledky po ockovani, notoricky znamu vetu o umierajucich detom na Kramaroch. Pocujeme to hadam ako jediny a dokola sa opakujuci argument v suvislosti s obhajobou ockovania. No ale aby som zas neprehanala, niektori lekari sa ohanaju aj statistikami z tretieho sveta, kde by som ja, ako zodpovedna matka maleho dietata, ani neuvazovala ist.
Co sa tyka titulu a urovne informovanosti a vzdelania pana Ing. Filla - tak za prve, mnohi lekari mu urovnou vedomosti nesiahaju ani po paty, za druhe titul MUDr. este neznamena a nezarucuje, ze je niekto dobry lekar, obzvlast ked je medzi nami cela generacia tzv. klobasovych lekarov, ako ich ja nazyvam, ktori vystudovali len na zaklade znamosti a rodinnych tradicii. Cest vynimkam!
Zodpovedny lekar dava sancu aj druhej strane, snazi sa ziskavat objektivne informacie, nielen jednostranne, ktore im nahovoria distributori liekov a prednasatelia sponzorovani vyrobcami liekov, zodpovedny lekar sa pozera na cloveka a nie na kus, za ktory dostane nejake financne hodnotenie zo strany poistovni, zodpovedny lekar nebude ponizovat a urazat matku, ktora najlepsie pozna svoje dieta, zodpovedny lekar sa nehra na NADCLOVEKA.
V mojich ociach ste nezodpovednou matkou Vy, pretoze napriek tomu, ze ste o rizikach poculi, inak by ste asi nezabludili na tuto stranku, sa nad nimi ani nepozastavite. Vas netrapi, ze vakciny nie su dlhodobo testovane? ze obsahuju latky, ktore patria do skupiny dokazanych karcinogenov (latok, sposobujucich nadorove ochorenia)? To je viac nez smutne.
Mam silny pocit, ze Vy ste presne z tych, ktori budu tvrdit do 31.12 2011, ze ockovanie proti TBC je skvele a od 1.1.2012, kedy by malo byt vdaka Bohu aj na Slovensku zrusene, ho bude povazovat za velmi zle.
Ostavam s pozdravom a so zelanim vsetkeho dobreho.

pridávam sa

ti-na | 10.03.2011

ako tu už v diskusii bolo povedané...

všetok obdiv Mariánovi, za to, že zverejní naozaj všetko (aj mail takejto tupej osoby, nezvyknem urážať, ale mne sa dvíha žalúdok z Vás, milá "matka"),

všetko obdiv za to, čo je na tejto stránke, za nespočetné hodiny štúdia, prekladov, boja za nás ostatných rodičov,

úprimnú sústrasť všetkým rodičom, ktorým v dôsledku očkovanie zomrelo dieťatko, dal by BOH, aby sa tieto stránky dostali k ľuďom skôr, než sa poddajú tlaku lekárov a "verejnosti"-stáda, a dajú zaočkovať svoje dieťa,

chvalabohu, sú aj lekári, ktorí túto smrtiacu mašinériu už prehliadli, škoda len, že ich je tak málo a to, čo sa tu popísalo o prístupe lekárov na Kramároch, k tomu nemám čo dodať...

Ďakujem za túto stránku .

Stanislava | 09.03.2011

Veľká vďaka za túto stránku a za to že ste sa dali na takýto boj aby sa konečne ľudia dozvedeli čo za svinstvo to naším detičkám pichajú. A pán Ing. ja vás obdivujem a prajem všetko len to najlepšie .

ľUDSKé PRáVA

jANO | 09.03.2011

Zastavme porušovanie ľudských práv v tejto údajnej demokracii.

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Pridať nový príspevok