Čo už nejaký Ing. môže vedieť o chorobách?

09.03.2011 08:14

 

E-mail jednej čitateľky:

 

       Dobrý deň pán aktivista Fillo,

 

       prečítala som si Vaše názory na "slobodu v očkovaní". No vlastne ani celé neprečítala lebo sa mi dvíhal žalúdok z Vašich kecov.

       Čo už nejaký Ing., až vôbec nejaký titul máte, môže vedieť o chorobách. Videli ste už v skutočnosti zomierať nejaké dieťa? Tak ja Vám doporučím, tak na týždeň navštíviť detské odd., trebárs na Kramároch a potom Vám zaručím, že sa budete modliť, aby Vaše dieťa tiež podobne neochorelo. A budete si želať, aby takéto oslabené dieťatko, ktoré tiež má svoje právo, nestretlo nezaočkované dieťa, ktoré ho nakazí chorobou, na ktorú jedinec zo slabou imunitou ľahko zomrie.

       Dúfam, že už konečne niekto na Vás podá trestné oznámenie za poburovanie občanov za nedodržiavanie zákonov SR.

 

Matka Janka, janka32@atlas.sk

 

       P.S.: Môj názor uveďte tiež do príspevkov. Určite ho zdieľa 99,9 % občanov SR.

 


 

Odpoveď na tento e-mail:

 

       Milá pani Janka,

 

       srdečne ďakujeme za Váš názor.

       K Vášmu e-mailu: vidieť dieťa umierať, to je veľmi ťažký pohľad - bez ohľadu na príčinu úmrtia. Nuž a tou príčinou môže byť práve aj očkovanie. Poznám niekoľko ľudí na Slovensku, čo práve kvôli očkovaniu prišli (alebo takmer prišli) o svoje dieťa, a verím tomu, že ich prípadná reakcia na Váš e-mail nebude ani zďaleka tak slušná, ako tá moja.

       Čo sa týka vzdelania v oblasti zdravia a zdravotníctva, získavam ho úplne rovnako ako študenti medicíny: čítam knihy, počúvam prednášky, rozprávam sa s odborníkmi a hľadám si informácie na internete. V čom vidíte rozdiel?

       Čo sa týka môjho akademického titulu, môžete si overiť na Fakulte riadenia a informatiky Žilinskej univerzity v Žiline, že mi skutočne bol titul Ing. priznaný v roku 2001.

       Čo sa týka trestného oznámenia, aj my - zástancovia slobodnej voľby v očkovaní - máme veľa dobrých dôvodov na podanie trestného oznámenia, napr. za šírenie poplašných správ (prasacia chrípka, osýpky v Bulharsku...), hanobenie rasy, národa a/alebo presvedčenia (za rasistické vyjadrenia na adresu Rómov či zosmiešňovanie určitých svetonázorových a náboženských skupín zo strany ÚVZ SR) alebo napr. aj za úmyselné šírenie nebezpečnej prenosnej choroby (pri očkovaní živými vakcínami, z ktorého môže ochorieť nielen očkovaná osoba, ale následne aj jej okolie).

       Aj keby Váš názor zdieľalo naozaj 99,9% obyvateľov Slovenska, o čom si dovolím vážne zapochybovať, keďže našu Petíciu za slobodnú voľbu v očkovaní podpísalo už značne cez 4.000 občanov SR, aj tak by to nebolo dôkazom správnosti Vášho názoru. Aj Adolfa Hitlera podporovalo v istej chvíli vyše 95% Nemcov. A bolo to vari správne??? Ak sa stádo rúti do záhuby (a to preukázateľne je prípad väčšinovej spoločnosti v SR), je správne držať sa stáda???

 

       Pýta sa a pekný deň praje

Ing. Marián FILLO
https://slobodavockovani.sk

 


 

Pokračovanie

       Matka Janka mi napísala ďalší e-mail 17.III.2011 o 18:53. Tento e-mail si však vyslovene nepriala zverejniť, takže ho nezverejňujem.

       Odpovedal som naň 18.III.2011 o 11:35. Moju odpoveď nájdete v článku: "Ad: Čo už nejaký Ing. môže vedieť o chorobách?". Z mojej odpovede možno do istej miery vytušiť, na čo vlastne odpovedám, tak dúfam, že takto zostala "aj ovca celá aj vlk sýty". :-)

 

Diskusia: Čo už nejaký Ing. môže vedieť o chorobách?

Denisa

Asi vas sklamem | 09.03.2011

ale nielenze za Vasim nazorom nestoji 99,9% obyvateľov SR, ale dokonca ani 99,9% lekarov, kedze okrem seba a mojho manzela poznam este minimalne 3 a z toho su 2 pediatri s dlhorocnou praxou. A verim, ze nie su jedini na Slovensku.
A odpoved na Vasu otazku, ano, videla som umierat dieta. A videla som mrtve trojmesacne dieta lezat nahe na studenom pitevnom stole s diagnozou SIDS. Vlastne az pri citani Vasho mailu som si na to spomenula. Bola som vtedy medicka - tretiacka. Traumatizovalo ma to tak, ze som to uz davno mala vymazane z pamate. Skuste si pozriet nieco o SIDS a vakcine DTP, resp. DTaP.
Nasa starsia dcera je ciastocne ockovana, s hroznou reakciou po prvej hexavakcine, ale dala som sa nahovorit aj na dalsiu. Fatalna chyba. Odvtedy sa trapime, trapime, trapime. Nemoze takmer nic jest, dokonca si ani ruky umyt vo vode z vodovodu. Pytam sa Vas no co bolo toto dobre? Koho tym spasila?
Ale z Vasej reakcie sudim, ze Vam je zbytocne sa s niecim takym zverit. Tak sa uz radsej nerozpisujem, a viete - nesudte, lebo sama budete sudena.

Zase jedna matka zo stáda

Silvia Panáková | 09.03.2011

Takže keci?! Áno používať svoj vlastný mozog dosť bolí, preto je takých matiek ako ste vy ešte stále dostatok. Nevšimla som si, že by pán Fillo na svoj názor o očkovaní potreboval titul MUDr. To je pre Vás asi titul "božský", nie? Každý, pri dnešnej možnosti získať informácie o očkovaní, si môže danú problematiku naštudovať sám, nepotrebuje byť pritom ani lekár. Stačí, že je rodič, ktorému ide len o jedinú vec a to aby jeho dieťa nemalo žiadne nežiadúce účinky z očkovania. Ó áno, videla som už zomierať dieťa a BOLO TO MOJE VLASTNÉ, KTORÉ ZOMRELO NA NÁSLEDKY OČKOVANIA. Keď vaše dieťa dostane infekčnú chorobu a nedajbože pri dnešnej "zdravotnej starostlivosti" na ňu zomrie, tak je to rozdiel ako keď dáte vaše dieťa zaočkovať a ono dostane infekčnú chorobu v dôsledku vakcinácie a zomrie. V tom prípade nie je nikto iný zodpovedný za jeho smrť len rodič, ktorý bohužiaľ nemal dostatok informácií na to, aby sa mohol slobodne rozhodnúť o očkovaní svojho dieťaťa. Asi ste si zabudli položiť základnú otázku, prečo Vaše dieťa ochorelo. Keby ste radšej rozmýšľali nad tým, ako označovali niekoho názory za kecy. Ale to by ste asi nezvládli, že, to by veľmi bolelo. Aj moje dieťa strávilo dlhé chvíle na Kramároch, a malo oslabenú imunitu, a vďaka očkovaniu to neprežilo. Ak chcete svoje deti dať zaočkovať všetkými podľa Vás povinnými vakcínami, o ktorých rozhoduje štát, nie vy, nech sa páči, urobte to. A potom sa nechajte liečiť na Kramároch, kde povedia, že to určite nie je z očkovania, ale pravdepodobne je to "genetické". Nevšimla som si, že by sme ešte stále mali na Slovensku socializmus, kedy človek nemohol verejne vyjadrovať svoj názor. Tak prosím venujte svoju energiu vášmu chorému dieťatku a radšej pátrajte potom čo mu tú chorobu spôsobilo a neurážajte ľudí, ktorí sa svojou prácou starajú o prežitie aj iných detí než svojich vlastných.

Ach,jaj

kaja | 09.03.2011

Je mi luto ludi,čo nemaju informacie a potom riešia druhych, čo si ich zhanaju.Pytate sa, čo vie bežny človek o chorobach.Spytajte sa čo vie lekar o očkovani.Mam v mojom okoli staršne vela kamaratov lekarov,aj moj manžel nim je a možem vas ubezpečit,že v diskusiach o očkovani mi nevedia oponovat a nemaju ani len zakladne informacie.Začnite si niečo o vakcinach studovat,nie len zo zdrojov financovanych farma firmami a potom sudte druhych.Inak napr po zaočkovani na mums,rubeolu,osypky može byt dieta par dni infekčne,kedže ide o živu vakcinu.Takže take oslabene dieta,ake tu vy spominate, sa s nim nedajbože stretne a može ochorie na chorobu,ktora sa u nas už prakticky ani nevyskytuje.Ale toto vas asi nezaujima,pani dokonala.

odpoved

Kristina Lipovska | 09.03.2011

Pani Matka Janka, skuste napisat, co Vy viete "o nejakych chorobach", dobre? Napr. o tych, proti ktorym je povinne ockovanie, ale prosim, piste fakty a uvadzajte relevantne zdroje. To, ze su na detskom oddeleni na Kramaroch chore deti je velmi smutne, ale netusim, ako to suvisi s ockovanim. Zeby tak, ze tie deti ochoreli po ockovani, z vedlajsich ucinkov vakcin? Co tak si urobit "vylet" do Podunajskych Biskupic, kde najdete desiatky babatiek, ktore trpia po ockovani vakcinou proti TBC, ktorym musia vyrezavat hnis, operovat uzliny a pod. A to nie su deticky, ktore na TBC ochoreli!

uhm

Laco | 09.03.2011

Pani Janka iba nema dostatok informacii, to je vsetko. Keby ich mala, vedela by ze v sucastnosti su vakciny jednym z hlavnych nastrojov globalnych "elit" na znizovanie populacie. Alebo zeby si Bill Gates robil z nas dobry den? Zaockovat sa da iba HLUPAK.

https://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064
https://www.naturalnews.com/029911_vaccines_Bill_Gates.html

Mne sa z Vašich kecov žalúdok nedvíha, mne je Vás úprimne ľúto ...

Mayenne | 09.03.2011

skúste sa napriek vzniknutej nevoľnosti z čítania názorov p. Filla premôcť a prečítať si sekciu "články" časť "príbehy", pretože predpokladám, že tak ďaleko Vám to Vaša nevoľnosť nedovoilla. Uvedená sekcia totiž obsahuje príbehy mamičiek, ktoré videli zomierať svoje deti vďaka očkovaniu, alebo čo je ešte horšie, budú musieť zvyšok života pozerať na tieto svoje očkovaním vážne hendikepované deti. Skúste sa okrem pozerania Šehrezády iných intelektuálne mimoriadne náročných programov, naozaj v tomto smere vzdelávať, pretože zjavne nemáte potuchy, kde je sever, milá pani.

Ako to je s nakazením

Eva Juhárová | 09.03.2011

Pani Matka Janka

Je veľmi pravdepodobné, že Vaše rozrušené city niekto škaredo zneužil, keď Vám tvrdil, že choré detičky na Kramároch sú ohrozené zo strany neočkovaných detí.

Prenosu choroby z osoby na osobu totiž vôbec očkovanie nezabráni. To po prvé a po druhé, očkovanie poskytuje časovo obmedzenú ochranu pred chorobou, takže zdrojom nákazy pre deti s oslabeným zdravím môžu byť VŠETCI ľudia, hlavne dospelí, ktorí s dieťaťom prichádzajú do styku.

V prvom rade sa by sa teda Vaša pozornosť mala zamerať na stav imunity a protilátok proti chorobám, ktorých sa obávate, u ľudí s najbližšieho okolia takto chorého dieťaťa, nevynímajúc samozrejme zdravotnícky personál a rodičov a najbližších rodinných príslušníkov dieťaťa.

Na záver ale dodám, že dieťatko na Kramároch nemá o nič menšie ani väčšie právo na život, ako napríklad moje dieťa. V právach sme si všetci rovní.

Nikto nemôže žiadať ohrozenie zdravia a života jedného dieťaťa (očkovaním) ako daň za "ochranu" zdravia a života iného dieťaťa.

Ubezpečujem Vás, že moje skúsenosti s očkovaním sú dosť drastické na to, aby som sa dala vo svojom postoji k očkovaniu vyrušiť kvázietickou požiadavkou na plošné očkovanie v mene kolektívnej imunity. Choré dieťa je choré dieťa a utrpenie detí v dôsledku choroby nie je o nič iné ako utrpenie detí v dôsledku následkov očkovania.



<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Pridať nový príspevok