Dr. Oz verejne propaguje očkovanie po tom, čo priznal, že svoje vlastné deti nedal očkovať všetkými odporúčanými vakcínami

11.06.2012 09:26

NaturalNews.com - 6.VI.2012 - Ethan A. Huff

 

       Pôvodný článok "Dr. Oz caves to Big Pharma, pimps vaccines on public after admitting he does not necessarily even vaccinate his own children with every recommended vaccine"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

fotografia - Dr. Mehmet Oz       Očkovanie má oveľa viac prínosov než rizík a keď deti nebudú očkované, ich vlastné zdravie (ako aj zdravie všetkých v ich okolí) bude vystavené vážnemu nebezpečenstvu. To sú niektoré z ukrutne mylných tvrdení, ktoré vyslovil neslávne známy Dr. Mehmet Oz v článku, nedávno zverejnenom v Herald-Tribune, ktorý poslúžil ako návnada na očkovanie.

       Dr. Oz, mnohými vnímaný ako nezaujatý zdroj zdravotníckych informácií, profesor chirurgie na Kolumbijskej univerzite a hlavný hrdina Show Dr. Oza, sa teraz zapísal ako otvorený šíriteľ strachu a propagandy okolo očkovania, v snahe presvedčiť svojich fanúšikov, aby sa dali zaočkovať.

       V kúsku, napísanom spolu s Dr. Michaelom Roizenom, ktorý spolupracoval s Dr. Ozom na vytvorení farmaceutickým priemyslom sponzorovaného podvodu RealAge.com (https://www.naturalnews.com/027647_RealAge_scam.html), tvrdí Dr. Oz, že viedol rozhovory so 150 odborníkmi z oboch názorových táborov okolo očkovania a usúdil, že očkovanie je bezpečné a nevyhnutné.

       Pokračuje tvrdením, že rozhodnutie niektorých rodičov neočkovať svoje deti bolo zodpovedné za epidémiu čierneho kašľa v roku 2010, ktorá údajne zasiahla vyše 21.000 detí, z ktorých 22 zomrelo. Ako sme však už predtým písali, väčšina detí, zasiahnutých touho epidémiou, v skutočnosti bola proti čiernemu kašľu očkovaná (https://www.naturalnews.com/035466_whooping_cough_vaccines_outbreaks.html).

       Napriek tomu Dr. Oz pokračuje v presne tých istých chybných vývodoch ako zvyšok mainstreamovej (hlavno-prúdovej) medicíny, napr. že "kolektívna imunita" sa naruší, ak nejaké deti nebudú očkované. Potom vyzýva svojich nasledovníkov, aby sa dali zaočkovať a "chránili tak celú spoločnosť".

 

Dr. Oz pracuje ako "volavka" pre farmaceutických molochov

       Hoci sa zdá, že Dr. Oz občas propaguje alternatívne spôsoby zdravotnej starostlivost, ktoré nie sú veľmi prijímané zdravotníckou "vrchnosťou", ukázal sa teraz byť ničím iným než "volavkou" pre farmaceutický priemysel, ktorá teraz vnucuje verejnosti očkovanie a iné vedecky nepodložené šarlatánstva čoby serióznu medicínu.

       To sotva koho prekvapí, keď si uvedomíme, že Dr. Oz má finančné väzby na farmaceutický priemysel, ktoré boli odhalené už 2009 počas široko medializovaného podvodu s prasacou chrípkou (https://www.naturalnews.com/027451_vaccine_RealAge_technology.html).

       V rozhovore s Andersonom Cooperom zo CNN, ktorý už bol z internetu viac-menej odstránený, Dr. Oz pripustil, že jeho žena a deti nebudú očkované proti prasacej chrípke. Väčšina kópií tohto rozhovoru s Dr. Ozom už bola z internetu stiahnutá, ale stále si ho môžete pozrieť v tomto videu, približne minútu od začiatku:

       Tiež si môžete pozrieť tento podrobný prehľad zapojenia sa Dr. Oza do propagácie tej istej prasaco-chrípkovej vakcíny, ktorou jeho žena a deti nebudú očkované:

       Nič z toho vlastne veľmi neprekvapí, keď zvážime, že Dr. Oz - ako sa ukázalo - potajomky vlastní akcie SIGA Technologies, technologickej spoločnosti z oblasti výroby očkovacích látok, ktorá samozrejme má záujem propagovať očkovanie. Dr. Oz dokonca sedel v správnej rade SIGA, čo vypovedá jasnou rečou o jeho záujme na propagácii očkovania.

       Show Dr. Oza je tiež štedro sponzorovaná farmaceutickým biznisom, ako ostatne väčšina televízneho spravodajstva v súčasnosti. Takže aj keby sa pred pár rokmi javil, že tak-trochu oponuje nejakým očkovaniam, teraz očividne má "náhubok" pre dobro svojich korporátnych mocipánov, a teda mu naozaj nemožno veriť, čoby zdroju nezaujatých zdravotníckych informácií.

       Nezabudnite si tiež vypočuť Show Roberta Scotta Bella zo 7.VI.2012, nazvanú "Dr. Oz - Hypocrite, Sell Out or Horribly Misinformed? You Decide" ("Dr. Oz - pokrytec, zapredanec či hrozne dezinformovaný? Rozhodnite sa sami"):

       Nájdete ju aj na YouTube.com:

 

Zdroje:

 


Preklad a zverejnenie (grafická úprava + kontrola odkazov) tohto článku zabrali prekladateľovi vyše 1,5 hodiny čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.