Kniha „Doba jedová 2“ od prof. Struneckej a kol. ide do tlače

12.04.2012 14:26

Ing. Marián FILLO

 

       Je mi veľkým potešením oznámiť vám, milí čitatelia, že kniha "Doba jedová 2" prof. RNDr. Anny Struneckej, DrSc. a prof. RNDr. Jiřího Patočku, DrSc., ktorá je pokračovaním nesmierne úspešnej knihy "Doba jedová", ide v týchto dňoch - po mesiacoch pripomienkovania, opravovania a dopĺňania - do tlače. Ak všetko pôjde podľa plánu, na trh má byť uvedená 28.IV.2012.

       V "Dobe jedovej 2" sa autori dôkladne vysporiadali s množstvom búrlivých kritických ohlasov, ktorých sa im za ich "Dobu jedovú" neúrekom ušlo od gynekológov, epidemiológov, vakcinológov či pediatrov. V novej knihe sa dozvieme aj ďalšie zaujímavé fakty o hliníku (nielen) v očkovacích látkach, o očkovaní proti HPV, rotavírusom či chrípke, o jedoch a ďalších rizikách, ktoré sa skrývajú v nápojoch, potravinách a liekoch, a mnoho iných zaujímavých faktov. Kniha je dôkladne podložená vedeckými štúdiami, napriek tomu však písaná pútavým štýlom a zrozumiteľná širokej verejnosti. Okrem prof. Struneckej a prof. Patočku po jednej kapitole z celkovo 14 kapitol napísali aj:

  • MUDr. Karina Šustová, detská lekárka a laktačná poradkyňa - o dojčení (kojení)
  • MUDr. Ludmila Eleková, všeobecná lekárka pre dospelých - rady pre bezpečnejšie očkovanie
  • prof. MUDr. Miloš Velemínský, CSc., detský lekár a vysokoškolský pedagóg - očkovanie z pohľadu skúseného pediatra
  • prof. MUDr. Jan Janda, CSc., predseda Českej pediatrickej spoločnosti - o (ne)dobrovoľnosti očkovania

       Podrobnejšie o obsahu "Doby jedovej 2" sa dočítate v propagačnej brožúre - na stiahnutie (3,6 MB). Ako človek, ktorý mal tú česť pripomienkovať kapitoly o očkovaní ešte pred odoslaním do tlače, môžem s čistým svedomím prehlásiť, že je na čo sa tešiť.

       Knižku si už teraz môžete objednať v predpredaji za zvýhodnenú uvádzaciu cenu.