Reportáž z Demonštrácie za slobodu v očkovaní v Košiciach 5.VI.2013

07.06.2013 01:12

Beáta Jelinková

 

       V stredu 5.VI.2013 o 16:30 sa pri OD Tesco v Košiciach na Hlavnej ul. uskutočnila avízovaná Demonštrácia za slobodu v očkovaní.

       Zhromaždilo sa asi 100 ľudí, deti nepočítajúc. Ďalší ľudia sedeli na vonkajších terasách reštaurácií a počúvali, keďže sme mali megafón. Veľa z nich potom prišlo podpísať petíciu. Odhadom sa pri nás zastavilo asi ďalších 100 náhodných okoloidúcich. Všetkých zaujímalo čo sme prezentovali, čítali si náš info-plagát, pýtali si letáčiky, so záujmom s nami diskutovali...

info-panel

       Bola som milo prekvapená, že aj ľudia vo veku okolo 60 už mali info o rizikách očkovania a rovno prišli s tým, ze chcú podpísať, že si o téme všeličo naštudovali. Veľakrát sme si vypočuli aj príbehy poškodení zdravia po očkovaní v rodinách týchto ľudí.

pochod demonštrantov, v pozadí dóm sv. Alžbety       Jedine jeden pán - celý v bielom kostýme (skoro ako lekár :o)) - nervózne vykrikoval, keď mala jedna demonštrantka výborný prejav, že: "Tá je asi neočkovaná, lebo je besná!!!". Tak sme sa pobavili. Ešte registrujem jednu pani, vek určite okolo 75 a viac, ktorá len skonštatovala, že dovtedy budeme proti očkovaniu, kým sa všetky choroby nevrátia.

       Nádherne svietilo slniečko, popred prednášajúcim Mariánom Fillom sa deti čľapkali v potôčku čo tečie Košicami. Účastníci, ktorých vek sa pohyboval okolo 30 rokov držali nad hlavami asi 7-8 transparentov.

       Na protest prišli aj ľudia z Prešova, Spišskej Novej Vsi, Popradu, Žiliny či Dolného Kubína.

       Po asi hodinke oboznamovania ľudí so situáciou okolo neslobody v očkovaní v našom parlamente sa sprievod prešiel od OD Tesco po Dóm sv. Alžbety a po druhej strane ulice naspäť. Počas pochodu demonštranti kričali heslá ako: "Nechceme lekárov-udavačov" či "Nie sme ovce! Chceme mať na výber - chceme slobodu v očkovaní!".

       Dve sme ostali pri stolíkoch s podpisovými hárkami Petície za slobodnú voľbu v očkovaní. Tam sme zatiaľ rozdávali okoloidúcim, ktorí o náš protest prejavili záujem, letáčiky - dva druhy letákov o očkovaní (posledné zásoby nášho prvého letáka z roku 2010, ako aj obsiahlejší, aktuálnejší, zatiaľ však len čierno-bielo a bez obrázkov nakopírovaný nový leták), tretí bol na vysielanie rádia Slobodný vysielač, kde sa pretriasajú témy, o ktorých v iných rádiách debatovať nechcú... alebo nesmú.

       Kým ostatní obišli mesto, vkuse sa pri nás niekto pristavoval a pýtal sa, informoval, podpisoval petíciu. Mám z toho dobrý pocit. Vidno, že ľudia nie sú ovce, snažia sa pátrať po informáciách z jednej aj druhej strany.

       Obďaleč (naprostred cesty, pred Ústavným súdom Slovenskej republiky) nás strážilo jedno policajné auto :o))), na rohu ďalší dvaja policajti. Všetko prebehlo v pohode, nevyskytol sa žiaden provokatér.

polícia pred Ústavným súdom

       Televízia sa neodvážila prísť žiadna, i keď reportáží na tému rizík očkovania v nich našťastie pribúda. Bolo zopár fotografov. Po oficiálnom rozpustení demonštrácie sa pri nás pristavili náhodne okoloidúci fotograf a redaktorka internetového spravodajstva www.KosickeSpravy.sk. Sľúbili nám, že napíšu o nás správu, čo aj promptne splnili:

       Okrem toho teraz prebieha na www.KosickeSpravy.cz aj anketa o slobodnej voľbe v očkovaní. Zapojte sa, prosím, do nej a vyjadrite tak svoj názor na túto tému.

       Debata na stanovišti pokračovala po ukončení protestu ešte minimálne ďalšiu pol hodinu, lebo sa pri nás stále pristavovali ďalší ľudia s otázkami, napr. aj jedna všeobecná lekárka pre dospelých zo Spišskej Novej Vsi, ktorá plne súhlasila s našimi požiadavkami.

pochod Hlavnou ulicou v Košiciach

       Zaujímavé bolo, že ešte doobedu to vyzeralo na silný dážď na celý deň, ale asi dve hodiny pred demonštráciou sa začalo vyjasnievať, až nakoniec krásne svietilo slnko.
Znova sa spustil lejak po mojom príchode domov, okolo 2030.

       Mám z tejto akcie dobrý pocit, že má zmysel ľudí informovať o rizkách očkovania.

 pochod hlavnou ulicou v Košiciach
 

       Fotogalériu z demonštrácie nájdete na stránke:

       Ak ste sa demonštrácie zúčastnili a máte ďalšie fotografie, prípadne aj videá, pošlite nám ich, prosím, e-mailom na protest.kosice.2013@gmail.com. Ak toho je viac a e-mailom to neprejde, vytvorte z nich, prosím, ZIP archív a nahrajte ho na www.LeteckaPosta.cz (max 160 MB, rýchle sťahovanie) či www.uloz.to (viac MB, bezplatné sťahovanie pomerne pomalé) a pošlite nám na uvedený e-mail len odkaz na stiahnutie. Vopred srdečne ďakujeme za všetky zaslané fotky, prípadne videá.
 


Zverejnenie tohto článku (pravopisná, typografická a štylistická úprava + spracovanie fotografií) zabralo šéfredaktorovi www.slobodaVockovani.sk približne 2 hodiny čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, budeme radi, ak našu činnosť podporíte.

 

Diskusia: Reportáž z Demonštrácie za slobodu v očkovaní v Košiciach 5.VI.2013

Re:Re:Re:Senior

Magda | 15.06.2013

Mozete mi odpovedat na otazku, o com je tato webstranka? Bavi sa tu este vobec niekto o slobode v ockovani? Ked chcem prejst pohladom, o com tu kto pise, je nemozne vyhnut sa stavnatym opisom odkazov pani Heleny. Hlavne vyrazy ako "dobrucke vakciny, dobrucky chemtrails, dobrucka smrt, ..." su uz ozaj otravne, nemyslite? Dookola opakuje to iste.
Nikto ma nenuti citat odkazy, ale ak tato stranka ma byt len o nich, tak sem uz nemusim ani chodit.

Senior

Helena | 13.06.2013

https://www.dolezite.sk/PRVNI-GMO-CHRIPKOVA-VAKCINA-OBSAHUJICI-PREPROGRAMOVANY-VIRUS-Drp.html

Nova vakcina

Radomíra | 12.06.2013

Nahodou som nasla, neviem sa na to vynadivat...
https://www.zvedavec.org/komentare/2013/06/5525-fda-schvalil-prvni-gmo-chripkovou-vakcinu.htm

Re:Nova vakcina

Helena | 14.06.2013

Bohužiaľ mnohí starší nevedia čo je gmo. Aj mne moja známa povedala: "Veď dnes je všetko už geneticky modifikované". Možno že tí ľudia sú šťastnejší, nie ako ja keď ráno vytiahnem žalúzie a pozriem hore na oblohu a vidím nenormálny postrek chemtrailsom. Ďalšej známej teraz objavili rakovinové nádory v hlave, nastupuje na onkológiu...Ale nikoho nezaujíma, že jedna zložka chemtrailsu sú rádioaktívne látky. Obrovské svinstvá v očkovacích látkach, v liekoch (v liekoch je veľa gmo...) Netreba tretiu svetovú vojnu - máme ju (pomalšieho prevedenia). A tie dobručké zákony čo schvaľuje EÚ, asi je zle že viem angl. Originálne lieky sa majú nahrádzať generikami. Na mojich angl. weboch čítam, že mnohé prídavné látky v generikách sú vyrábané v továrňach v Indii a v Číne a vôbec neprechádzajú kontrolou...Ale musíme byť "happy" (šťastní).

Čo je v skutočnosti vo vakcínach?

mama | 12.06.2013

https://www.protiprudu.org/co-je-v-skutocnosti-vo-vakcinach-msgmonosodium-glutamat-hlinik-a-ortut/

MUdr.Lupták v Senci

Marcelo | 12.06.2013

Chcel by som poďakovať za link na video zo Senca. Fakt som bol na to zvedaví a pobavil som sa...ale bohužiaľ vzhľadom na vážnosť témy cez slzy. To je jednoducho neuveriteľné ako perlil p.Mudr-y. Je známy svojími perlami ( vakcína je ako polievka, v kt. tiež nie všetky ingrediencie Vám chutia ) ale to čo predviedol v Senci, tak to už bolo fakt neuveriteľné. Každému kto nevidel, vrelo odporúčam, aké argumenty používajú v diskusiách naše "vakcinologické elity". Podľa mňa by spochybnil aj to, že sa volá Lipták, keby to náhodou zaváňalo nejakým dôkazom proti geniálne fungujúcemu, nespochybniteľnemu, perfetnému celoplošnému povinnému očkovaniu.Určite sa každý večer modlí k buste Havla.
A p.Fillo nenapíšete detajli ako ste kuli večer pri ohníku pykle s Uhliarikom,akú fintu vymyslieť aby to očkovanie nebolo také jednoduche ?!..:))))..prípadne o tom spriahnutí a s výrobcami doplnkov výživy, kt. dokonca nemajú ani svoj ŠUKL ( škandál !!! :) ) a ide im len o to zrušiť vakcíny a predávať svoje Colostrum :)
Bože-bože, čo sme všetci tvoji alebo len podaktorí....

Re:MUdr.Lupták v Senci

filip | 12.06.2013

Je tragédiou pre spoločnosť,keď sa sociopat s narcistickou poruchou osobnosti stane členom skupiny,ktorá rozhoduje o zdraví iných.
https://akomaestenepoznate.blog.cz/0911/narcisticka-porucha-osobnosti

Senior

Helena | 11.06.2013

https://www.zvedavec.org/komentare/2013/06/5525-fda-schvalil-prvni-gmo-chripkovou-vakcinu.htm

Prieskum očkovania v SR

mama | 11.06.2013

https://www.badatel.sk/kpm/prieskum-ockovania-v-sr/

Banska Bystrica

Radomíra | 09.06.2013

...tiez by som sa rada vyjadrila takymto pokojnym sposobom k ockovaniu, je uz termin, kedy sa stretneme v BB?

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Pridať nový príspevok