Nové videá o očkovaní - TV Markíza, TV JOJ, TV TA3

23.06.2013 11:50

Ing. Marián FILLO

 

       Už pred mesiacom som chcel napísať krátky článok s odkazmi na nové videá, ktorých sa vyrojilo v týždni od 13. do 19.V.2013 neúrekom. Žiaľ, dostal som sa k tomu až teraz.

logo TV Markíza       Prvá je relácia Lampáreň z TV Markíza z pondelka 13.V.2013, v ktorej sa prepieralo (ne)povinné očkovanie. V relácii sa dostala k slovu aj predsedníčka Iniciatívy pre uvedomenie si rizík očkovania Ing. Iva Vranská Rojková, ako aj právnik JUDr. Mgr. Anton Chromík, PhD., autor výbornej právnej analýzy konfliktu súčasnej právnej úpravy povinného očkovania s Ústavou i Zákonom na ochranu osobných údajov.

logo TV Markíza       V stredu 15.V.2013 vystúpil v obľúbenej relácii Modré z neba na TV Markíza spolu so svojou rodinou chlapec, ktorý po očkovaní 2. dávky MMR vakcíny (proti osýpkam, príušniciam a ružienke) ochrnul a následne upadol do bdelej kómy). Z tej sa - chvála Bohu! - nakoniec dostal, ale lekári mu už veľa šancí nedávali:

logo TV JOJ       V ten istý deň v Novinách TV JOJ o 1930 odznela reportáž o 31-ročnom mužovi, ktorý po proti-alergickej desenzitizačnej injekcii (nesprávne označovanej za "očkovanie proti alergii") dostal anafylaktický šok, upadol do kómy a po niekoľkých týždňoch zomrel. Ukazuje sa tak, že nielen "klasické" vakcíny, ale aj proti-alergické injekcie, ktoré taktiež ovplyvňujú imunitu - len iným spôsobom, sú životu nebezpečné:

logo TV JOJ       Vo štvrtok 16.V.2013 informovala TV JOJ v Novinách o 1200 o prípade jeden-a-pol-ročnej Adrianky z Bratislavy, ktorá dostala po očkovaní 3. dávkou hexavakcíny (Infanrix Hexa od firmy GlaxoSmithKline) v 11. mesiaci života detskú cukrovku (cukrovku 1. typu, inzulín-depententný diabetes mellitus, IDDM/DM1):

logo TV JOJ       O tom istom prípade informovala TV JOJ v piatok 17.V.2013 v Novinách TV JOJ o 1930 obšírnejšou reportážou, v ktorej citovala aj našu stránku, konkrétne článok "ŠÚKL zatajuje nežiadúce účinky vakcín - porovnanie anglických a slovenských info o MMR vakcínach", v ktorom píšeme o zatajení detskej cukrovky (diabetes mellitus) čoby nežiaduceho účinku americkej vakcíny M-M-R II v jej slovenskom príbalovom letáku:

       TV JOJ sa však, žiaľ, dopustila hneď niekoľkých závažných pochybení, ktoré - na nešťastie - vrhajú našu stránku resp. mňa osobne do negatívneho svetla. V prvom rade bola reč o "slovenskom občianskom združení Sloboda v očkovaní", avšak nijaké také občianske združenie nejestvuje. Keby si príslušní zamestnanci TV JOJ dali trochu námahy a klikli na stránku "O nás", dozvedeli by sa, že sme "záujmovým neformálnym združením bez právnej subjektivity", čiže žiadnym občianskym združením. Toto je však len kozmetický detail v porovnaní s druhou - oveľa závažnejšou chybou:

       TV JOJ cituje môj článok, týkajúci sa MMR vakcíny, ale malá Adrianka dostala cukrovku nie po MMR vakcíne, lež po hexavakcíne (Infanrix Hexa). Môj článok sa teda vôbec netýka vakcíny Infanrix Hexa a TV JOJ ho v tomto kontexte vôbec nemala čo citovať, jedine teda ak by chcela ukázať, že sú očkovacie látky (aj keď zatiaľ medzi ne Infanrix Hexa nepatrí), u ktorých výrobcovia priznávajú cukrovku ako jeden z možných nežiaducich účinkov očkovania. Tak to však nebolo.

       Čo je ešte horšie, TV JOJ si "overovala", či má Infanrix Hexa v americkom príbalovom letáku naozaj uvedenú cukrovku ako možný nežiaduci účinok (čo som však ja nikdy netvrdil). OK, informácie si treba overovať, ale keď tvrdím, že v americkom príbalovom letáku niečo stojí, tak si ako overenie pozriem americký príbalový leták, že či naozaj. A keby som bol veľmi nedôverčivý, tak si ten príbalový leták priamo vyžiadam od výrobcu. Ale nie, TV JOJ si "overovala" to, či niečo je alebo nie je v príbalovom letáku, tým, že sa spýtala lekárky, ktorá daný príbalový leták ani len nedržala v ruke (prinajmenšom nie počas natáčania).

       Celé toto Kocúrkovo podčiarkuje fakt, že v USA sa vakcína Infanrix Hexa vôbec nepoužíva! Pokojne sa pozrite na prehľad vakcín, ktoré GlaxoSmithKline dodáva na americký trh, a zistíte, že tam síce je Infanrix a Infanrix IPV (u nás sa predáva pod značkou Infanrix Polio), nie však Infanrix Hexa. Opýtal som sa teda, na akú vakcínu sa to vlastne TV JOJ pýtala tej americkej lekárky, ale odpoveď som doposiaľ nedostal.

       Nakoniec som z redaktorky TV JOJ vytiahol (značne neochotné) priznanie si chyby, nepodarilo sa mi však, žiaľ, dosiahnuť, aby TV JOJ zverejnila nápravu, tak dúfam, že Vám na vysvetlenie úplne scestného dojmu, ktorý vyššie odkazovaná reportáž v neznalom divákovi zrejme vytvorila, postačia tieto riadky.

logo Slobodný vysielač       Tento mimoriadne plodný týždeň uzavrela relácia Informačná vojna na Slobodnom vysielači na tému Ako zatočiť s bakteriálnymi chorobami bez syntetických antibiotík a bez očkovania, kde som bol hosťom:

logo Slobodný vysielač       Nasledujúci týždeň v utorok 21.V.2013 bol v Informačnej vojne Slobodného vysielača hosťom Mgr. Peter Tuhársky, autor vyše 400-stranovej knihy "Vitamín C a megaskorbická liečba - zabudnutý poklad", na rovnomennú tému:

logo Slobodný vysielač       Téma sa stretla s mimoriadnym záujmom poslucháčov a v relácii bolo sľúbené pokračovanie o zhruba mesiac. Dnes už môžeme presne uviesť, že pokračovanie bude v najbližšiu stredu (26.VI.2013) opäť v relácii Informačná vojna od 2100.
 

logo TV JOJ       Rozbúrená hladina masmediálnych informácií o (ne)očkovaní následne načas utíchla. Rozčerila ju zase v utorok 11.VI.2013 relácia SuperMama na TV JOJ, ktorá bola síce natočená už v utorok 2.IV.2013, odvysielaná však bola až vyše 2 mesiace neskôr:

       Viac o podivuhodných okolnostiach natáčania tejto relácie v článkoch:

logo TV TA3       Týždeň na to nastal skutočne prelomový okamih v našom boji za slobodu v očkovaní. Krajský súd v Nitre podal podnet na Ústavný súd ohľadne ústavnosti súčasnej právnej úpravy povinného očkovania. Informovali o tom niektoré slovenské denníky a pomerne obšírne aj TV TA3:

 


Napísanie a zverejnenie tohto článku (vrátane spracovania videí) zabralo autorovi vyše 6 hodín čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, budeme radi, ak našu činnosť podporíte.

 

Diskusia: Nové videá o očkovaní - TV Markíza, TV JOJ, TV TA3

Senior

Helena | 25.06.2013

https://www.naturalnews.com/040941_bought_movie_vaccine_dangers_Jeff_Hays.html
Pracuje sa na novom filme, ktorý odhalí špinavý biznis očkovania a farmaceutického priemyslu. Bude mať názov Bought (Kúpený) a odhalý nebezpečenstvá vakcín a liekov. Tento film sa uvedie v apríli 2014 a bude aj na tomto webe.

Re:Senior

Helena | 25.06.2013

https://www.indiegogo.com/projects/bought-the-movie
Toto video sa oplatí vypočuť: nebezpečné vakcíny, nebezpečné lieky, nebezpečný psychiatrický biznis, vo veľkom sa dnes robia nepotrebné operácie, nebezpečné gmo (genet. mod. plodiny) ...

Senior

Helena | 25.06.2013

https://www.naturalnews.com/040936_schizophrenia_drug_Eli_Lilly_Zyprexa_Relprevv.html
Dvaja pacienti zomreli po očkovaní proti schizofrénii očk. látkou Zyprexa Relprevv od farm. firmy Eli Lilly.

Re:Senior

Zojita | 25.06.2013

na tuto temu odporucam pozriet film side affects, tohtorocny,

Re:Re:Senior

Helena | 25.06.2013

Tento rok mi zomrela kamarátka, špinavo chytená na psychiatrické lieky. Nevedela, že psychiatrické lieky sú tak vyrábané aby vyvolali stovky chorôb. Je na to viac webových stránok, aký je to biznis. Myslím si, že po očkovacom biznise je to ďalší obrovský podvod.

Re:Re:Re:Senior

Zojita | 26.06.2013

Tieto lieky sa vyrabaju pokial viem bez akehokolvek dlhorocneho testovania..v tom filme ale je pekne vidno ako ide o peniaze

Re:Re:Re:Re:Senior

Helena | 26.06.2013

Áno, aj tak sa vyrábajú, že to píše tzv. ghostwriter (čo píše štúdiu) a dá to len podpísať nejakej kapacite v psychiatrii (ktorý to ani neprečíta) len zhrabne za svoj podpis peniaze.

Re:Re:Senior

rodič | 27.06.2013

Ďakujem za tip, Zojita
Film Vedlejší účinky - Side Effects
download link:
https://dl1.upnito.sk/download.php?dwToken=43234e0358a3908d39513b8bbf9ca605

Senior

Helena | 24.06.2013

https://www.dolezite.sk/Nova-videa-o-ockovani-d9lYcf.html

Senior

Helena | 24.06.2013

Prekopírovala som časť dnešného článku o vakcinačnom biznise z môjho obľúbeného webu www.naturalnews.com

Vaccines

Vaccine dangers, including death, permanent disability and many others have been well documented at Natural News and other outlets, yet they continue to be widely prescribed and marketed by mainstream medicine. Not coincidentally vaccines have also been referred to as Big Pharma's number one cash cow.



Learn more: https://www.naturalnews.com/040922_prescription_drugs_Americans_deadly_side_effects.html#ixzz2XA7Aruco

len tak ďalej

stara mama | 24.06.2013

aj my ďakujeme p. Fillo, ešte veľa ľudom treba otvoriť oči, aby sa na vec pozreli aj z inej perspektívy, lebo ani len netušia ...,

...

Zojita | 24.06.2013

Dakujem aj ja . V podstate toto bola prva stipka v mojom zivote aby som veci vnimala inak. Este raz dakujem

Senior

Helena | 24.06.2013

Veľmi zaujímavé video od MUDr. Saputo:
https://tv.naturalnews.com/v.asp?v=4CD3BE62F803BDBCFD65AA91BC1B6F21
Dokázalo sa, že vakcína proti chrípke spôsobuje 5,5 krát viac dýchacích infekcií ako neočkovaní.
Vysvetľuje, aký je to obrovský biznis, aký je v tom konflikt záujmov...

velka vdaka;-)

Slavka | 23.06.2013

Marian, dakujem za zhrnutie a naozaj velka vdaka za to co pre nas a nase deti robis...drzme si palce, dlha cesta este pred nami, ale ako pise Michal "Musime si pomahat!" a ja este doplnim "V jednote je sila!" ;-)

Poklona

Michal.S. | 23.06.2013

Výborne Marián. Sledujem už dlhší čas Vašu prácu a musím poďakovať za všetko čo robíte pre nás rodičov i tích budúcich. Vážim si to a ešte raz veľmi pekne ďakujem. Pozorne počúvam aj "Slobodný Vysielač" a okrem iného, som aj predplatiteľom magazínu "Zem a Vek", kde máte jeden skvelý článok týkajúci sa výrobcov očkovacích látok, ich histórie vzniku, zlučovaní sa do väčších celkov a nebezpečenstvá tým súvisiace. Máte skvelý prehlad a obdivujem Vašu precíznosť (programátora), ktorý sa nebojí postaviť proti "vetru". Som síce v pozadí, ale ak príde správny čas, vedzte že Vás podporím pre dobrú vec. MUSÍME SI POMÁHAŤ, inak to nemá zmysel. Pretože toto nie je o Vás, ale o nás. Ak by sa malo dávať významné ocenenie za úslužnú prácu pre ľudí, určite by ste v mojich radách nechýbal. Ďakujeme celá rodina.

Re:Poklona

Anett | 23.06.2013

Pekne napisane, a tiez podpisujem " vsetkymi desiatimi" :)

Re:Poklona

Mamička z ČR | 24.06.2013

Tiež sa pripájám a súhlasím Michalom S.
Klobúk dole Marián! Ja som už tiež odmietla budúce očkovanie a poviem Vám kolená sa mi podlomili a celá som sa chvela, keď doktorka na mňa vypleštila oči, že čo to chcem po nej, že to sa "MUSÍ" a že ma nahlási a porušujem zákon! A jej na to, že či bude zákon niesť následky z nežiadúcich účinkov vakcín a ona "pokrčila plecami"... tak som rada, že na budúce tam pôjdem s istotou a s agrumentami. Vďaka Vašim agrumentom sa nebojím a aj výborná je knižka od Anny Struneckej-Varorné signály očkovaní. Ďakujeme!

Re:Poklona

Ing. Marián FILLO | 24.06.2013

Ďakujem všetkým za poklonu...
Každopádne však bez vás - sebavedomých a informovaných rodičov, čo sa neboja postaviť sa na odpor voči štátom podporovanej a privilegovanej vakci-mafii - by som sám veľa vody nenamútil.

Re:Re:Poklona

Adriana | 25.06.2013

Ďakujeme pán Fillo, pomohli ste mi zobudiť sa. Som šťastná, že mám toľko informácií a viem svoje deti chrániť. Budem Vás podporovať. Uvítala by som i pochod rodičov (štrajk) na západnom Slovensku. Držím Vám palce, patrí Vám moja vďaka a obdiv.

Re:Re:Re:Poklona

Ing. Marián FILLO | 26.06.2013

Čo sa týka protestu/demonštrácie v Bratislave, treba sa obrátiť na Ivu Vranskú Rojkovú - vakcina.ivr@gmail.com - tá má niečo v pláne

Záznamy: 1 - 20 zo 20

Pridať nový príspevok