Seriál článkov o očkovaní v časopise Vitalita počnúc aktuálnym číslom 9/2011

31.08.2011 19:39

Ing. Marián FILLO

 

       V časopise Vitalita 9/2011 nájdete prvý diel seriálu "Čo možno neviete o očkovaní", ktorého som autorom. Je to dvojstrana. Upútavka na ňu je hneď na titulnej stránke časopisu. Septembrovú Vitalitu si už dnes môžete kúpiť, hoci je ešte august.

       Seriál článkov o očkovaní by mal byť dlhodobejší a plánujem v ňom postupne sa pozrieť na tento fenomén z rôznych stránok. V aktuálnom (septembrovom) čísle je stručný úvod do problematiky. V budúcom (októbrovom) čísle bude reč o (ne)vedeckosti očkovania.

       S mesačným oneskorením nájdete jednotlivé články na našej stránke www.slobodaVockovani.sk, takže keď vyjde októbrová Vitalita, zverejníme článok zo septembrovej, aby si čitatelia aktuálneho čísla mohli pozrieť aj predchádzajúce diely seriálu v čase, keď sa už staršie číslo nebude dať kúpiť.

       Dúfam, že sa Vám nový seriál článkov vo Vitalite bude páčiť a uvítam prípadné Vaše námety na vylepšenia alebo na rôzne aspekty očkovania, ktorým by som sa mal v niektorom článku povenovať, ak som tak ešte doposiaľ neurobil.