Špinavé triky: Bill Gates spustí ohováračskú kampaň proti odporcom očkovania

02.09.2012 01:09

NaturalNews.com31.VIII.2012Jon Rappoport

 

       Pôvodný článok Dirty tricks: Bill Gates to target anti-vaccine advocates with smear campaign
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo
.

 

ilustračný obrázok - lekár s injekciou       Tu je priamy citát z grantového mechanizmu Billa Gatesa:

Systém včasnej výstrahy a dohľadu nad anti-vakcinačnými aktivitami

Seth Kalichman z  https://www.uconn.edu/  v USA založí celosvetový internetový systém pre sledovanie a včasnú výstrahu, ktorý bude hľadať, analyzovať a ochromovať komunikačné kampane, obsahujúce dezinformácie o očkovaní, aby tým podporil celosvetové očkovacie úsilie.

       To znamená, že Bill Gates útočí. Zamýšľa urobiť dohľad skrz internet a nájsť odporcov očkovania. Jeho pätolízači potom podniknú štvavé kampane proti rebelom, aby ich neutralizovali.

       Ako také niečo funguje? Ja Vám to poviem:

„Tento pisateľ nemá nijaké lekárske vzdelanie.“ „Tento pisateľ šíri nebezpečné informácie, ktoré spôsobia škodu deťom.“ „Tento filmár hovorí lži o najdôležitejšej lekárskej technológii, akú kedy svet videl.“ „Dôkazy v prospech očkovania sú ohromujúce a tento pisateľ chce návrat do temného stredoveku.“

       A to by bol ešte ten lepší prípad.

„Tento pisateľ síce kedysi bol lekárom, ale povráva sa, že zanechal lekársku prax po niekoľkých sťažnostiach pacientov u lekárskej rady. Teraz trávi celý čas útočením na očkovanie. Je to nebezpečný zločinec.“

„Nečítajte nič od tohto pisateľa. Je zjavne mentálne zaostalý. Chce, aby ste prestali očkovať svoje deti, takže budú môcť chytiť život ohrozujúce ochorenia.“

       A bude to ešte horšie...

       Toto je zas a znovu Nixonovská vojna so špinavými trikmi. Len namiesto pár miliónov dolárov v čiernych fondoch má Bill Gates k dispozícii miliardy.

       Použije náhradníkov, aby vykonali túto prácu zaňho, takže bude v mnohých prípadoch ťažké zistiť, odkiaľ tieto útoky prichádzajú. Takto konajú zbabelci. Zakrádajú sa okolo niekde v pozadí a nechajú iných ľudí, aby za nich urobili špinavú robotu.

       Poslednou vecou, ktorú chcú, je čestná a otorená debata o samotnej spornej otázke. To by ich odhalilo. Pravda ich odhalí.

       Gates očividne chce vytvoriť takú atmosféru a nastaviť takú legislatívu, ktorá uzákoní povinné očkovanie všade a bez akýchkoľvek výnimiek. To je jeho cieľ. To je jeho vášnivý sen, v tesnom spojení s depopuláciou (odľudnením planéty), ktorá je jeho najväčšou túžbou.

       Tlač bude ako vždy na jeho strane. Bola na jeho strane, keď nedala priestor škandálnemu príbehu z Indie, kde bolo 47.000 prípadov ochrnutia spôsobených jeho vakcínou proti detskej obrne.

       Zamýšľa vytvoriť si svoj vlastný Dohľadový štát, ktorého cieľom budú všetci internetoví novinári a skupiny, ktoré priniesli na svetlo Božie skutočné údaje o očkovaní. Údaje, ktoré lekársky kartel chce skryť vo svojich katakombách: očkovaním spôsobené úmrtia, ochrnutia, zmrzačenia, poškodenia mozgu, autizmus, poruchy imunity...

       Chce odradiť od písania tých, čo uvažujú, že sa budú otázke očkovania venovať čestne a poctivo.

       Nuž toto je blesková správa. Tieto fakty sú už vonku — na mnohých tisícoch stránok. Mačka je von z vreca už pekných pár rokov.

       Bill Gates prichádza na večierok neskoro, ale ide na tento problém vyhodiť kopec peňazí. V zásade chce potlačiť presnú novinársku prácu. Tak, ako mnohí pred ním, akonáhle naryžoval dosť na slobodnom trhu, obrátil sa a zistil, že nechce viac ani len zdanie slobody. Chce len moc.

       Tí z nás, čo píšu a hovoria o očkovaní už dlhé roky, by radi vystúpili proti Gatesovým lekárom v otvorenej debate. Nič by nás viac nepotešilo. Ale toto Bill nechce. Ľudia ako on sú vystrašení z otvorenosti. Tak už to raz je.

       Môže si zvoliť podvod a zákernosť. Vyvolá tým však ešte viac odporu. Tak totiž útoky tohto druhu fungujú. Ľudia, čo spali, sa zobudia, akonáhle zistia, že Bill je len ďalším nafúkaným deckom, ktoré, keď sa mu prestane páčiť hra, zbalí karty a odíde.

       A on odíde.

       Jeho peniaze oproti našej slobode — to je hra, v ktorej mnohí z nás majú dobré vyhliadky.

       Tak poďme na to, Bill. Potiahni si svoju prvú slizkú kartu zo spodku kôpky. Aj my sledujeme Teba, nielen Ty nás.

 


Preklad a zverejnenie tohto článku zabrali prekladateľovi takmer 2 hodiny čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.

 

Diskusia: Špinavé triky: Bill Gates spustí ohováračskú kampaň proti odporcom očkovania

Jaký je svět a jak se v tom zmatku orientovat

rodič | 06.09.2012

stojí to za to - nielen o vakcínach: https://www.youtube.com/watch?v=x5Q_nFUWryE&feature=relmfu

reakcia na článok o Biblickej podpore

človek | 04.09.2012

V Deuteronomiu 19 sa píše aj že treba zlému človeku činiť to čo zamýšľal spraviť nám. Oko za oko, zub za zub... To preto aby sa nabudúce bál páchať zlo.

V súvislosti s očkovaním, sa treba doktorom a úradníkom pomstiť. Ich zámer bola vražda alebo aspoň poškodenie zdravia. Ked sleduje reakcie okolia na informácie o medicínskom fašizme, mám pocit že sa v tom niektorí vezú s nimi, pretože je im to podozrivo jedno. Nepriateľov medzi nami bude viac. Pred pravdou sa neskryjeme, zavierať oči nepomôže.

Re:reakcia na článok o Biblickej podpore

ela | 05.09.2012

to je sice pravda, akurat, ze uz sme v Novej zmluve a tam to tak nie je. Pomsta patri Bohu.

Re:Re:reakcia na článok o Biblickej podpore

Jožo | 06.09.2012

Ježiš neprišiel zmeniť božie slovo, ale naplniť ho. Stále platí celý starý zákon do posledného písmena pre každého človeka na Zemi. Rovnako aj nový zákon, nie sú v protiklade. Sily zla sa snažia uvrhnúť ľudí do zatranenia. Kresťanskú cirkev zakladal aj Šimon. Bol to mág ktorý robil zázraky a vydával sa za Ježiša. V stredoveku obyčajní ľudia nesmeli vlastniť Bibliu, knihi sa ničili. Dôvodom bolo aby ľudia nepoznali skutočné božie slovo. Našťastie sa pár kníh podarilo zachrániť, začali sa šíriť a Bibliu nebolo možné odstrániť zo sveta. Preklad ktorý je najbližšie originálu sa volá Kralická Biblia. Všetky ostatné preklady Biblí sú podvrh. Sú tam vynechané, doplnené a pozmenené časti. Sfalšovaná Biblia je nástroj cirkvi ako z nás spraviť bojazlivé ovce ktoré budú zatratené. Súčasné cirkvi sú satanistické. V kostoloch sa klaniame symbolom diabla. Najradikálnejšia je cirkev Nový vek, New age, ktorej oficiálnym bohom je Satan a chcú nastoliť Nový svetový poriadok. Súčasťou NWO sú aj vakcíny.

Re:Re:Re:reakcia na článok o Biblickej podpore

ela | 06.09.2012

isto, ale my nemame sa za pokus o vrazdu oplacat pokusom o vrazdu. Kristus jasne hovori, ze mame milovat svojich nepriatelov. nechcem tym povedat, ze sa mame hrnut na vakcinaciu - mame sa jej vyhnut, ale tych, co pustaju do obehu jedovate vakciny bude sudit Boh, pretoze pochybujem, ze by sa dostali pred pozemsky sud...
Ako vies, ze kralicka je najblizsie? A co Rohackov preklad?

Re:Re:Re:Re:reakcia na článok o Biblickej podpore

Jožo | 06.09.2012

Cirkev nenávidela Bibliu lebo kôli nej stratili ľudia katolícku vieru. Počas pálenia Biblie sa biblický preklad uchoval vďaka ľuďom vo Valdenských Talianských horách. Martin Luther preložil Písmo z pravých gréckych rukopisov a nie zo sfalšovanej latinskej Vulgáty. V angličtie je jedna správna verzia, Biblia kráľa Jakuba - protestantský preklad z roku 1611. V češtine je to Biblia Kralická z roku 1613. Ostatné verzie Biblí sú prekladané prevažne z už prekrútených rukopisov.

Re:Re:Re:Re:reakcia na článok o Biblickej podpore

Jožo | 06.09.2012

Na Roháčkov preklad sa pozriem.

Re:Re:Re:Re:Re:reakcia na článok o Biblickej podpore

ela | 09.09.2012

ok, daj potom vediet. ale zle je, ze teraz, ked chcu vydat dotlac rohackovej Biblie, tak pozostali uz chcu nahradit slovo Hospodin slovom Jehova!!! hroza!

Re:Re:Re:Re:reakcia na článok o Biblickej podpore

človek | 10.09.2012

Kde v Biblii je napísané že pomsta patrí bohu? Preklad pre piate (šieste) prikázanie je správne: nespáchaj vraždu. Plánovanie vraždy je nebezpečné jednanie a pretrváva aj po neúspešnom pokuse. Nehovorím o nejakých myšlienkach na vraždu a kreslením si plánu domu, hovorím o konaní.

Re:Re:Re:Re:Re:reakcia na článok o Biblickej podpore

ela | 11.09.2012

ahoj, hod si do gugla napr. ,,pomsta je Hospodinova,, alebo ,,pomsta patri Bohu,, a najde ti verse.
Myslim, ze Boh vie, ako najlepsie potrestat cloveka. my mozme vymyslat nieco na odplatu, ale len On vie, ako udriet (zasluzene) na to naslabsie a najbolavejsie miesto. Nechcem tym povedat, ze mame byt benevolentni voci hriechu a zlemu jednaniu, ale Boh je najspravodlivejsi sudca a vie, co ma robit. A i ked velakrat si aj cloveka pouzije na to, aby uplatnil svoje sudy, my nemame zmyslat nepriatelsky, kedze sme dostali prikaz milovat aj svojich nepriatelov.

Re:Re:Re:Re:Re:Re:reakcia na článok o Biblickej podpore

mira | 14.02.2017

Éla mozem dostat na teba kontakt ?mozno si na fb?

vakcína od Gatesa

BuG.ToM | 02.09.2012

Dáš si vakcinu od Gatesa a dostaneš B.S.O.D :)
P.S.: tej skratke porozumie človek od IT :)
P.S.2: google ti pomože...

Re:vakcína od Gatesa

ela | 02.09.2012

haha, to sa dostava aj bez vakcin. aky pan, taky kram.
A s tym odludnenim planety celkom suhlasim, Bill. Prva osoba na odludnenie by si mohol byt ty, velmi by to pomohlo svetu...

Re:vakcína od Gatesa

človek | 03.09.2012

Bill - falošný mesiáš zdravia

Re:vakcína od Gatesa

Ing. Marián FILLO | 03.09.2012

Heheh, dáš si pichnúť najnovší update od Billa a už nenabootuješ. :-)

Re:Re:vakcína od Gatesa

rodič | 04.09.2012

Máte pravdu, pán Fillo. Ten vírus kill-bill-gates v tých vakcínach nasadil "trójskeho koňa" pre naše deti. Šupol by som ihneď do karantény, nech neškodí :) ...

Ked sme už u IT,

človek | 04.09.2012

každý kto kupuje alebo používa Microsoft Windows, Office alebo iný ich platený prodkut sa podieľa na financovaní medicínskej vraždy. Skúste Linux.

Re:Ked sme už u IT,

ela | 05.09.2012

keby mi to mal kto nainstalovat, tak by som to asi uz mala. skusala som ubuntu a celkom to bolo fajn, akurat si treba zvyknut, ze je to trosicku ine.

Re:Ked sme už u IT,

človek | 05.09.2012

Skús zelený slovenský Linux: https://greenie.datagen.sk/ . Dá sa spustiť aj bez inštalácie priamo z CD: https://greenie.datagen.sk/#download . Po spustení s aklikne n aikonu na inštalácie a systém sa prekopíruje na harddisk. To je všetko. Greenie je založený na Ubuntu. Ten používa grafické používateľské rozhranie Gnome, ktoré je trochu odlišné ako Windows. Podobné ako Windows XP bolo rozhranie KDE3. Novšie rozhranie KDE4 má zbytočne veľa vecí a ľudia to prestali používať. KDE4 má napríklad Mandriva Linux.

Re:Re:Ked sme už u IT,

ela | 06.09.2012

fiha, no ja - lama, sa mozno aj pokusim o to, len si najdem trochu casu. co to ale urobi s windovsom v mojom pc? a s ulozenymi subormi atd?

Re:Re:Re:Ked sme už u IT,

človek | 07.09.2012

Súbory si treba prekopírovať na USB kľúč. Štandardne nastavená insštalácia býva také že premaže celý disk. Dá sa zvoliť aj tak, že sa Linux nainštaluje na nejaké voľné miesto na harddisku a bude sa dať pri štarte spustiť Linux alebo Windows, ale to nie je bezpečné. Bezpečné je mať Linux na celom harddisku a Windows si nainštalovať do virtuálneho počítača, program VirtualBox, alebo hocijaký iný virtualizačný program. Bude naraz spustený Linux aj Windows. Windows by mal pracovať tak isto rýchlo ako keby bol spustený samostatne. Výhodou virtuálneho počítača je že sa systém windowsu ľahko zálohuje ako jeden súbor virtuálneho harddisku, len sa prekopíruje na iné miesto. Ak máte inštalačné CD Windows, nainsštalujete si ho do virtuálneho počítača presne tak isto ako kedysi na harddisk. Ak budete mať Linux, na Windows si asi nespomeniete. Možno na nejaké špeciálne programy len pre Windows, napríklad účtovníctvo, alebo špecializovaný CAD. Všetky programy ktoré poznáte z Windows sú aj v Linuxe, v rovnakej kvalite, ale zadarmo a legálne. Windows môže slúžiť na to aby ste používali programy na ktoré ste zatiaľ zvyknutý.

Re:Re:Re:Ked sme už u IT,

človek | 07.09.2012

e, toľko preklepov

Re:Re:Re:Ked sme už u IT,

človek | 07.09.2012

Dodatočne, niekedy v budúcnosti, sa dá množstvo (stovky) kvalitných programov nainštalovať z úložiska pre Ubuntu, program sinaptic. Len odklikáte čo chcte mať a odkliknete potvrdenie. Linux sám nahrá programy z internetu, nainštaluje ich a reštaruje čo treba. Vám sa za chvíľu vypíše okienko že programy sú nainštalované a môžete ich používať.

špička ľadovca špionáže

človek | 14.09.2012

https://www.vlastnihlavou.cz/windows-8-posila-do-microsoftu-data-o-vase-software/

Záznamy: 1 - 24 zo 24

Pridať nový príspevok