Takmer rekordná návštevnosť www.slobodaVockovani.sk v júli 2013 + anketa na www.cez-okno.net

01.08.2013 10:44

Ing. Marián FILLO

 

       Hoci letné prázdniny bývajú spravidla označované za „uhorkovú sezónu“, kedy sa nič pozoruhodné nedeje, takže aj návštevnosť internetových stránok spravidla klesá, tento rok bol u nás výnimkou. Postaral sa o to hlavne GlaxoSmithKline (GSK) — de facto monopolný dodávateľ všetkých plne hradených vakcín pre povinné očkovanie detí na Slovensku — svojou žiadosťou o ospravedlnenie sa za môj článok v časopise Zem & vek 5/2013. Tento krok bol údajne motivovaný ochranou „dobrého mena a dobrej povesti“ GSK, v skutočnosti mal však presne opačný účinok, okrem iného napr. aj vyhlásenie bojkotu všetkých výrobkov GSK. Konšpirátor by si teda možno položil otázku, či ide len o čistú neschopnosť, alebo o vyslovenú diverziu.

       Nechýbalo veľa a padol by aj absolútny rekord z októbra 2012, o ktorý sa opäť postaral GSK, keď boli sťahované niektoré výrobné dávky vakcíny Infanrix Hexa (a pár ďalších) pre mikrobiálnu kontamináciu výrobného prostredia.

       Celkovo vzaté teda srdečne ďakujeme, chlapci z GSK, že nám nesmierne zvyšujete návštevnosť, čím (nevdojak) prispievate k vyššej informovanosti slovenskej verejnosti o odvrátenej stránke očkovania. Well done!

logo Zlatá myš 2013   

Anketa Zlatá myš 2013

       Ako aj po minulé roky, aj v roku 2013 portál www.cez-okno.net vyhlásil anketu Zlatá myš, v ktorej môžete hlasovať za rôzne stránky v rôznych kategóriách. SlobodaVockovani.sk vyhrala Zlatú myš 2011 i 2012 v kategórii "Naj webzin".

       Pomôžete nám svojím hlasom obhájiť prvenstvo aj do tretice?

       Vopred ďakujeme za všetky hlasy.

Diskusia: Takmer rekordná návštevnosť www.slobodaVockovani.sk v júli 2013 + anketa na www.cez-okno.net

výzva právnikovi GSK

irena | 02.08.2013

Týmto vyzývam slávneho právnika GSK ktorý takto skompromitoval GSK a aj svoju osobu aby sa ak mu ostala aspoň štipka sebareflexie a cti ospravedlnil pánu Filovi a jeho stránke za poškodenie dobrého mena .
A ešte nech verejne prizná ktorý popredný slovenský vakcinacista ho na túto debilinu naviedol a za koľko. Fuj hanba im všetkým.!!!!!!!!!

Re:výzva právnikovi GSK

irena | 02.08.2013

Pri naozaj slušnom vyjadrení urobil zo seba právnik riadneho vola.
Takže ak sa dá ešte niekedy na niečo podobné nahuckať nech porozmýšľa trikrát kým niečo napíše a nech sa takto verejne nekompromituje.
Lebo hanbou je že vôbec sa našiel ktosi taký na slovensku ktorý vôbec takúto pochybnú firmu zastupuje.
FUJ hanba im všetkým.

Re:výzva právnikovi GSK

Helena | 02.08.2013

Pána Ing. Fillu by mali aj finančne odškodniť, veď koľko času a energie mu zobrali pokiaľ preložil články do slovenčiny o tom čo stvára táto firma a dal to na túto webovú stránku.

jasne

stara mama | 01.08.2013

zahlasované, dúfam, že to vyhráme :-))

Re:jasne

Helena | 02.08.2013

Aj ja som zahlasovala.

houst

sdad | 01.08.2013

gratuluju ty ockovaci parchanti ztracej vliv jen houst

Pridať nový príspevok