Zdravotná poisťovňa láka chudobných na hamburgery, čoby odmenu za zaočkovanie bábätka

28.01.2012 12:30

NaturalNews.com - 23.I.2012 - Mike Adams

 

       Pôvodný článok "Health insurance company preys upon the poor with junk food reward program for vaccinating your baby"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

Očkovacie peniaze - ilustračný obrázok       "Dám svoje bábätko zaočkovať výmenou za jedlo" - to je zrejme cieľom programu, ktorý minulý rok spustila zdravotná poisťovňa UnitedHealthcare (Spojená zdravotná starostlivosť) zo štátu Michigan, USA. Uchýlila sa k lákaniu rodičov na odpadové jedlo (angl. "junk food" - myslia sa tým hamburgery, cheeseburgery, hot-dogy, hranolky atď. - pozn. prekl.), aby ich presvedčila dať svoje bábätká zaočkovať potenciálne smrteľnými vakcínami s obsahom chemikálií, poškodzujúcich mozog. To bolo odhalené v liste, ktorý sa NaturalNews.com podarilo získať a ktorý je podpísaný Stephanie Esters, očkovanie presadzujúcou zdravotnou sestrou, pracujúcou pre UnitedHealthcare.

       V liste sa píše:

"Dostanete ZDARMA poukážku na jedlo v McDonalds, Rite Aid, Target alebo Meijer (siete rýchleho občerstvenia - pozn. prekl.) v hodnote 20 dolárov, ak Vaše dieťa bude pred 2. narodeninami zaočkované všetkými odporúčanými vakcínami."

       List dokonca pokračuje ponukou "ZDARMA cesty k lekárovi" pre tých, čo sú tak chudobní, že ani nevlastnia auto.

       Detské očkovacie látky sú, samozrejme, prešpikované extrémne jedovatými chemickými adjuvantami - chemikáliami, navrhnutými tak, aby spôsobovali neurologický zápal v snahe vyvolať imunitnú odpoveď. Vakcíny tiež obsahujú ortuť a hliník, čo sú jedy, prudko jedovaté pre mozog. Preto sa z mnohých detí, ktoré sú takýmito vakcínami zaočkované, stali autisti prakticky cez noc (ich mozgy sú otrávené viac, než je pre nich únosné).

       Zatiaľčo základná veda okolo očkovania je veľmi diskutabilná, prídávanie neurotoxických (jedovatých pre nervovú sústavu a mozog - pozn. prekl.) chemikálií do dnešných vakcín, ktorými sú potom zaočkované obrovské počty detí (vyše 100 vakcín podaných bežnému dieťaťu), z nich činí chemické zbrane, používané pri "lekárskom" útoku na nevinné deti. Spojenie tohto programu chemických zbraní s programom odmeny odpadovým jedlom je vrcholom lekárskej hlúposti. Dáva to asi taký zmysel, ako jesť vyprážané kuracie rezne v snahe vyliečiť rakovinu prsníka (viď https://www.naturalnews.com/028631_Komen_for_the_cure_pinkwashing.html).

       Takýto program zjavne mieri na rodiny s nízkym príjmom, čo sú podľa federálnych štatistík v USA hlavne černosi a latino-američania. Zdravotnou sestrou, ktorá stojí za touto odpornou kampaňou "jedlo za dovolenie očkovať", je Stephanie Esters, černoška, ktorá predvádza "lekárske" násilie černochov na černochoch, ktoré je v USA denno-denne páchané na černošských deťoch.

 

Jedovaté odpadové jedlo ako odmena za dovolenie zaočkovať bábätko?

       Snáď najhanebnejšou časťou celej tejto eugenickej schémy (eugenika = snaha o genetickú očistu/vyšľachtenie ľudstva; myšlienka, ktorú sa snažil presadiť Adolf Hitler - pozn. prekl.), ktorá už mohla zabiť neznámy počet malých černošských bábätiek, je, že odmenou za dovolenie zaočkovať bábätko chemickými vakcínami, poškodzujúcimi mozog a nervovú sústavu, je darčeková poukážka na choroboplodné "mŕtve" odpadové jedlo.

       Je to jasný pokyn pre rodičov, aby svoje bábätká kŕmili obezitu vytvárajúcim odpadovým jedlom, čo tiež vytvára cukrovku (ktorej výskyt medzi černochmi prudko stúpa), rakovinu prostaty (ktorá je u černochov vysoko smrteľná) a rakovinu prsníka (na ktorej sa obrovsky namastí zločinecký rakovinový priemysel, hľadajúci zákazníčky medzi černoškami). Spláchnite to koktejlom kyseliny fosforečnej a aspartamu - známym ako "light" nápoj - a potom si doprajte ešte ďalšiu rakovinu a ochorenie srdca nejakými hranolkami.

       Tak toto UnitedHealthcare odporúča svojim zákazníkom robiť? Sú úplne hlúpi, keď im nedochádza, že takéto stravovacie návyky zvýšia nároky na finančné úhrady ich vlastnej zdravotnej poisťovne za liečbu svojich poistencov?

       Je zjavné, že keby UnitedHealthcare skutočne chcela vylepšiť zdravie nízko-príjmových detí v štáta Michigan (USA), odmenila by ich balením výživových doplnkov alebo super-potravín (chlorella, spirulina, zelený jačmeň, čučoriedky, goji, chia... - pozn. prekl.).

       Ale nie, odmena za dovolenie napichať bábätko chemickými vakcínami je ďalšie chemické "dobrodenie" v podobe hormónmi napichaného, antibiotikami prešpikovaného, génovo-manipulovanou potravou kŕmeného, jedovatého, priemyselne spracovaného hovädzieho odpadu, predávaného McDonaldom. Vedeli ste, že ich Chicken McNuggets sa vyrábajú so silikónovou chemikáliou, ktorá sa používa v Silly Putty (viď https://www.naturalnews.com/032820_Chicken_McNuggets_ingredients.html)?

       Prečítajte si podrobnosti o tom - a niekoľko stoviek ďalších prekvapivých faktov o jedle - na našom Generátore udivujúcich faktov o jedle (v angličtine): https://www.naturalnews.com/AmazingFoodFactMachine.asp

 

Programy na podporu očkovania sa čoraz viac zameriavajú na tých, čo žijú v biede

       Najznepokojivejším trendom v súčasnom obchode s očkovacími látkami je, že supermarkety a lekárne sa teraz uchyľujú k reklamným trikom a darčekom, ktoré majú nalákať rodičov na očkovanie svojich detí potenciálne smrteľnými vakcínami.

       Obchodný reťazec Safeway napr. nedávno oznámil 10% zľavu na nákup potravín pre tých, čo súhlasia s okamžitým očkovaním na mieste (viď https://www.naturalnews.com/033880_flu_shots_grocery_stores.html). NaturalNews.com tiež prichytil reťazec lekární Walgreens pri odmeňovaní svojich vlastných zamestnancov iPad-mi, ak nahovorili zákazníkov na očkovanie (viď https://www.naturalnews.com/033859_flu_shots_Walgreens.html).

       Toto všetko je súčasťou eugenických očkovacích plánov, ktoré sa, samozrejme, obzvlášť zameriavajú na menšiny a nízko-príjmové rodiny. Dobre postavenú rodinu určite nepresvedčí darčeková poukážka v hodnote 20 dolárov na nákup odpadového jedla v McDonalde, ale nedostatočne informovaná matka, žijúca od výplaty k výplate - čo ledva prežije vďaka pomocným vládnym programom - môže byť viac než ochotná vymeniť zdravie svojho dieťaťa za 20 dolárové jedlo v McDonalde. Obzvlášť ak ju všetky tie zdravotné sestry a lekári ubezpečujú, že očkovanie je pre jej deti dobré... a očkovanie nikdy nespôsobuje autizmus, ako inak?

       Celou pointou očkovania samozrejme je odľudniť zemeguľu skrz neplodnosť ako nežiaduci účinok či dokonca skrz priamu úmrtnosť zaočkovaných osôb. To otvorene a jednoznačne pripustil najväčší finančný podporovateľ výskumu očkovacích látok na svete - Bill Gates. V otvorenej verejnej prednáške, zaznamenanej na videu, Bill Gates vysvetľuje, že očkovania pomôže zredukovať celosvetové obyvateľstvo. Aby sme boli presní, povedal toto (viď https://www.naturalnews.com/029911_vaccines_Bill_Gates.html, v slovenčine tu: https://www.slobodavockovani.sk/news/ockovanie-ako-prostriedok-na-znizenie-poctu-obyvatelov/):

"Svet má dnes 6,8 miliardy ľudí... a smeruje to k približne 9 miliardám. Ak teraz odvedieme naozaj skvelú prácu na nových vakcínach, zdravotnej starostlivosti, službách reprodukčného zdravia (rozumej: hormonálnej antikoncepcii a umelých potratoch), tak môžeme znížiť počet obyvateľov znáď o takých 10%-15%."

       Pozrite si toto video sami na NaturalNews.TV:

https://www.naturalnews.tv/v.asp?v=A155D113455FAC882A3290536575C723

 

Deti, čo sú najviac choré, sú tie, čo sú najviac očkované

       A to je ďalšia vec, ktorú by mal každý vedieť o deťoch a očkovaní: Tie najzdravšie deti, aké kedy stretnete, sú práve tie, ktoré ich rodičia odmietli dať zaočkovať.

       Takmer všetky choré deti sú presne tie isté, čo boli niekoľkokrát napichané detskými lekármi, a ktorých rodičia počúvajú rady "konvenčnej" medicíny o vyhýbaní sa vitamínom a napchávaní svojich detí medikamentami. To sú tie smrkajúce, sopľavé deti, ktoré sú zamorené alergiami a autoimunitnými ochoreniami. To sú tie deti, ktorým sú diagnostikované nádory na mozgu vo veku 9 rokov, alebo ktoré dostanú cukrovku 2. typu v 20-ke. Jedovatá záťaž zo všetkých tých vakcín a medikamentov - spolu s úplným nedostatkom skutočnej výživy a stopových prvkov - uvrháva tieto deti na cestu úplného otroctva v prospech medikalizovaného policajného štátu po celý zvyšok ich životov.

       A samozrejme, takto to medikalizovaný policajný štát aj chce mať. Každý má byť chorý, bezradný, podvedený a dokonca bez poznania a vedomia o tom, čo sa mu to vlastne deje. Dnešné programy odmien za dovolenie očkovať propagujú tieto výsledky pomocou súbežného presadzovania jedovatých vakcín a choroboplodného odpadového jedla. "Dajte svoje dieťa otráviť a získajte zdarma jedlo!" To je ohavné.

 

List, ktorý rodičom poslala Stephanie Esters

UnitedHealthcare
Great Lakes Health Plan

 

Získajte zdarma poukážku na jedlo v hodnote 20 dolárov v reťazcoch McDonalds, Rite Aid, Target alebo Meijer, ak dáte svoje dieťa zaočkovať všetkými odporúčanými vakcínami do 2. narodenín.

 
Vážený rodič alebo opatrovník,

       Vaše dieťa nie je načas zaočkované vakcínami, ktoré potrebuje PRED dosiahnutím veku 2 rokov. Všetky očkovania sú ZDARMA.

       Prosím, zavolajte lekárovi Vášho dieťaťa čo najskôr alebo vezmite svoje dieťa do miestneho zdravotníckeho zariadenia. Možno bude treba viac než jednu návštevu na doočkovanie Vášho dieťaťa.

       Potrebujete ZDARMA odvoz k lekárovi alebo do zdravotníckeho zariadenia?
Zavolajte 1-977-892-3995 najmenej 4 dni pred plánovanou návštevou.

       Keď pôjdete dať Vaše dieťa zaočkovať, nezabudnite si zobrať so sebou členskú kartu UnitedHealthcare GLHP, členskú kartu mihealth, očkovací preukaz a tento list.

       Ako získať darčekovú poukážku v hodnote 20 dolárov v reťazcoch McDonalds, Rite Aid, Target alebo Meijer?

       Len zoberte tento list spolu s Vaším dieťaťom k lekárovi alebo do zdravotníckeho zariadenia. Porozprávajte o pozadí tohto listu. Dohoňte zameškané očkovania. Vaše dieťa musí byť zapísané v GLHP v čase očkovania. Dajte personálu ambulancie alebo odboru zdravotníctva podpísať formulár na zadnej strane tohto listu. Potom nám tento formulár pošlite. Musíme tento formulár dostať najneskôr 30 dní po 2. narodeninách Vášho dieťaťa. Obdržíte darčekovú poukážku poštou, akonáhle získame dôkaz, že Vaše dieťa bolo zaočkované.

 

       Všetko Dobré pre zdravú budúcnosť praje

Stephanie Esters, zdravotná sestra
 


 
       Mimochodom, Stephanie Esters môžete zastihnúť na sesters@uhc.com alebo 248-331-4369.

 

Kradnú krv Vášho bábätka?

       Stephanie Esters je tiež namočená do programu vyšetrovania krvi dieťaťa. V predpripravenom videu na YouTube, ktoré je zjavne zinscenované slovo-za-slovom (takže falošné!), tvrdí, že berú deťom krv na "vyšetrenie olova" (https://www.youtube.com/watch?v=apZhylyJEjo).

       Alex Jones z www.InfoWars.com už roky varuje pred krádežou genetického materiálu bábätiek. Tiež sme o tom písali na NaturalNews.com: https://www.naturalnews.com/028651_government_DNA.html.

       Pravdou je, že zdravotníci po celej krajine sú denne namočení do krádeží DNA vašich bábätiek, aby bola táto použitá vo vládnej databáze. To nie je nejaká divoká konšpiračná teória. Je to široko uznávaný fakt. Tí, čo o tom nikdy nepočuli, jednoducho nie sú v obraze. Verejne sa to pripúšťa. Už v tejto veci boli podané všakovaké žaloby a môžete sa o tejto dočítať na stránke Občianskej rady za slobodu v zdravotníctve (Citizens' Council for Health Freedom): https://www.cchfreedom.org/issue.php/14

 

Krvavé peniaze

       UnitedHealthcare používa darčekové poukážky od McDonald's aj na nalákanie rodičov, aby dovolili svojim deťom odobrať krv. Ako vysvetľuje literatúra samotnej zdravotnej poisťovne (viď: https://www.uhccommunityplan.com/assets/Medicaid-UHC-GL-Winter-2011-Member-Newsletter-FINAL.pdf):

"VYŠETRENIE OLOVA: Team vylepšovania kvality poisťovne UnitedHealthcare Vám zavolá, keď bude Vaše dieťa potrebovať druhé vyšetrenie olova. ... Dajte si tento formulár podpísať a pošlite nám ho. Obratom vám pošleme darčekovú poukážku McDonald's alebo Target. Meno Vášho dieťaťa bude tiež zaradené do každo-mesačného zlosovania o 150-dolárovú darčekovú kartu MasterCard."

       Ten istý dokument ponúka možnosť vyhrať 150-dolárovú darčekovú kartu MasterCard, ak zájdete za lekárom po pôrode druhýkrát.

"POPÔRODNÁ STAROSTLIVOSŤ: Ak zájdete na svoju popôrodnú návštevu lekára načas, môžete dostať ďalšiu darčekovú poukážku Target. Vaše meno bude tiež zaradené do zlosovania o 150-dolárovú darčekovú kartu MasterCard. Zavolajte svojmu gynekológovi hneď po pôrode."

       Na týchto návštevách lekára, samozrejme, zdravotnícky personál agresívne tlačí rodičov do očkovania. Po celých USA, ak žena odmietne dať zaočkovať svoje dieťa, lekári môžu na ňu zavolať políciu alebo sociálku, aby zasiahla a vyhrážala sa jej, že jej ukradne jej deti (https://www.naturalnews.com/034684_pediatricians_child_protective_services_vaccines.html).

 

Tip od čitateľa

       NaturalNews.com chce poďakovať Derekovi H. za tip na správu, ktorý viedol k tomuto článku. Ak máte nejaký tip na správu o niečom, na čo by sme sa podľa Vás mali pozrieť, napíšte nám (v angličtine): https://www.naturalnews.com/newstips/NewsTips.asp

       [Pozn. red.: slovenskí, moravskí, sliezski, českí, poľskí či maďarskí čitatelia našej stránky môžu svoje tipy písať redakcii Sloboda v očkovaní na sloboda.v.ockovani@gmail.com]

 


Preklad a zverejnenie tohto článku zabrali prekladateľovi približne 4 hodiny čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.

 

Diskusnia: Zdravotná poisťovňa láka chudobných na hamburgery, čoby odmenu za zaočkovanie bábätka

:-(

ferko | 06.02.2012

Microsoft kupuje od Mercka eugenickou technologii.

https://www.zvedavec.org/komentare/2012/02/4810-microsoft-kupuje-od-mercka-eugenickou-technologii.htm

Pridať nový príspevok